היי חבר'ס, הרבה זמן לא הייתי

היי חבר'ס, הרבה זמן לא הייתי

כאן. געגועים..געגועים. נסעתי היום דרך עמותת "עזרה" בה אני עובדת לטיול כייפי באשדות יגור שבכרמל, טיפסנו על הר 4 שעות ולאחר מכן הוזמננו למסעדת דגים, היה נהדר במיוחד המסלול היה כיף להיות המובילה
..ממש נהנתי. רציתי לומר לכם שהיום בערוץ הולמרק יש סרט מתח מצמרר שנקרא "שוב פעם מריאן". מדובר על פדופיל שכלא בחורה צעירה והתעלל בה מינית ונפשית בכדי שלא תוכל לברוח ממנו..לאחר מכן...טוב! אני לא אגלה, אבל זה מותח. הסרט עשוי מצויין ומזכיר את מקרה אמיתי שנחשף לא מזמן, שווה צפייה.

אישון36

New member
נו איך היה ?

את יודעת.....אם את רוצה כרטיסי ביקור אני יכול לתת לך.....אם יפנה אליך שכזה תחלקי לו תכרטיס. אישון. מפרסם סידרתי.

אם אראה אחד כזה סביר להניח שאחליק לו

כרטיס לתחת עמוק וחזק. מאמי מה אני נראת לך,יחצ"נית או אולי שלט חוצות?

אישון36

New member
לא

אבל אחרי שנתיים שאת נעלמת את חוזרת וממליצה לנו על סרטי פדופילים. ספוקי משהו. אישון. עונה.

ד נ י ת3

New member
גם אני תהיתי

מה הפאשן הזה לפדופילים. אבל העדפתי לישתוק. דנית. ממלאת פיה מים.

אישון36

New member
גם אני ניסיתי

ו(כרגיל) לא הצלחתי. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאולי זאת אופציה למציאת לקוחות חדשים. מי יודע אולי היא מקורבת לנושא מהצד השלילי. אישון. הצד החיובי.

ד נ י ת3

New member
מילה ברצינות -

- מקווה שלא -. ואם כן - והיא רוצה עזרה - אני פה. התנדבתי באל"י ואני תמיד מוכנה להיות אוזן קשבת/להפנות לגורמים המתאימים.

אישון36

New member
זה בצחוק.

ולא יפה לפגוע בלשונו של אישון שהיא אמורה להיות מקור פרנסתו. אישון. עבודת לשון מובחרת.

למעלה