היי חבר"ז ,בהמשך לשיחתינו ....

היי חבר"ז ,בהמשך לשיחתינו ....

טוב לא בטוח שתזכרו מה הוא הסיפור שלי ,אבל לא נורא בוא נתייחס למקרה הזה כמקרה בפני עצמו ושונה למה שהייתה הבעיה הקודמת :/
כמה בעיות!!!!

אני יוצאת יותר מחודשיים עם גבר שממש מראה רצינות כלפיי בכל דבר ,עדיין לא שכבנו ,הוא ממש לא לוחץ אבל חושב ואמר לי שהוא מרגיש שאני מפחדת אבל שארגיש בנוח לבוא אליו כשארגיש את הצורך ,כלומר שארגיש בנוח עם העניין הזה ,שהוא לא רוצה אעשה משהו שלא בא לי .בקיצור שמחה בעניין הזה :)
העניין הוא ופה אני קצת מבולבלת :השבוע לא יתראנו בכלל כי הייתי חולה ושבוע שעבר רק פעם אחת בגלל העבודה שלי בעיקר . מוצש שעבר קבענו להיפגש ביום ראשון בערב אם ארגיש טוב ,אבל נהייתי חולה יום ראשון אז לא נפגשנו ,שני דיברנו (כמו כל יום אגב ,הוא בעיקר יוזם טלפון הודעות ופגישות ) ואמר שהוא ממש מתגעגע ומת לראות אותי כבר ,אז אמרנו אולי שני אם ארגיש טוב אבל שוב לא ישתפר מצבי אז לא נפגשנו ,שלישי דיברנו אבל הוא לא הזכיר מתי נפגש ,ואני הייתי מתה שכן ,ורביעי גם לא הזכיר אז בערב אמרתי לו שאני מסיימת ב21 אם בא לו שנעשה נעשה משהו (יזמתי פגישה פעם ראשונה בחודשיים) אמר בכיף מאמי באואי אליי אם בא לך . אמרתי לו שהעדפתי לצאת ,אז ענה :מאמי לא בא לי היום לצאת ,אבל תבואי אליי אם לך .אז עניתי :לא נורא נקסט טיים יהיו עוד הזדמנויות . ענה :ברור! אפשר מחר מחרתיים תרגישי בנוח ,את מחליטה. אמרתי אוקיי אבל עדיף שבוע הבא לגבי הערב הרומנטי שלנו כי אני מסיימת מוקדם .אמר בכיף! מתי שתרצי.
אהבתי ,אבל רציתי לבדוק יותר רחוק ...ואמרתי לו מחר אחרי השיעור שלי (שמסתיים ב23 והוא יודע את זה ) אפשר להיפגש ...אמר וזה לא מצא חן בעניי בכלל (כאילו משהו השתנה עד עכשיו הוא קבע מראש איתי והפעם הוא כתב: עד מחר מאמי יעברו עוד הרבה מים בנהר ובלי נדר נראה מה יהיה חיים לשי כי גם חבר הזמין אותי ואני לא כל כך רוצה ללכת אליו ...אני : הבנתי אותך ,זה קצת עצוב שאנחנו קובעים על רגל אחת או בכלל לא ...הוא :למה מאמי : לא נעים לי ממנו ומצד שני לא בא לי ללכת.את יודעת מה :יש לי רעיון ,אולי תבאוי את אליי(גר ברחובות) ונלך ביחד ליומולדת שלו ככה אני לא אתבעס. אני : אני רוצה שתרגיש הכי בנוח ,ואם לא תיכננת לראות אותי מחר יום חמישי כלומר היום אז אקבל את זה הכי באהבה אבל אני אקבע תוכניות אחרות פשוט.אני בטוחה שתהנ אצלו איתי או בלעדיי. הוא ענה : האמת יפה שלי לא תיכננתי לראות אותך כי אני יודע שאת בשיעור עד 23 בלילה ובלי שום קשר לזה הוא הזמין אותי ואשמח אם תבואי לפה ונלך ביחד ליומולדת שלו . אמרתי שלא נורא לא ביג דיל ,שילך ויהנה ,פעם אחרת .ענה תודה וזהו.
מבאס אותי מאוד כי יש מצ שירד לו אחרי השיחה הזו ,ואני בתוך תוכי הייתי עצובה שהוא רק כי אמרתי לו הוא הרגיש צורך להזמין אותי לבוא איתו ליומולדת ,הוא היה צריך לעשות זאת לפני .לדעתי.
מה אתם חושבים בבקשה ,?
כשיחזור אלייך , לא רוצה להראות לו שנעלבתי אבל מצד שני אני רוצה להעביר לו שזה לא נראה טוב שהוא מזמין אותי רק כי הזכרתי לו שאני רוצה לראותו .ושיבין שאני לא גלגל הצלה ,כלומר לא היה לו תוכניות אחרות אז הוא פונה אליי או כי שוב אני יוזמת יציאה .! לא בא לי לאבד אותו כי אני מרגישה פוטנציאל ..מקווה שלא ירד לו.. אני רוצה לוודא שהוא לא רוצה רק להשכיב אותי ,ושישי מגיע ושנינו מאוד ביתיים תכלס ,חוששת שינצל את ההזדמנות הזו כדי להזמין אותי אליו.איך אני מוודאה ?מה אתם אומרים ? סליחה שזה ארוך אבל הייתי חייבת לרשום לכם בדיוק מה היה בשיחה
תודה מרשא לכככוווללללם

supersonic777

New member
אחות שלו,סערה בכוס מים,או במילים אחרות - חפירות...

תגידי,בת כמה את?בכרטיס רשום 33,זה נכון?
כי לפי כל ה"וואטאבר",זה של "טינאייג'רים"...
הייתי,רציתי,לא יכולתי...נו?
אנשים בוגרים קובעים!אם לא יכולים,אומרים...!מזה כל ה"וואג'אראאס" הזה...?!

תודה :)

היה חשוב לי לדעת :) יודעת שאני חופרת האמת בקטע הזה ...אבל קראת עד סוף לפחות ?
חושב שאני סתם עושה סרטים בראש,מיותר בקיצור??

צודק שוב אבל...

את האמת כרגע אתב לא כל כך עונה לשאלתי אלא שופט אותי ...על צורתה כתיבה שלי ...וזה פחות מעניין אותי כדי להגיד לך האמת.אז אם חפרתי בעניך ..מקבלת זאת באהבה , אני איתך , חושבת גם שחופרת בעניין הזה אבל פניתי כדי שיענו לי או לא.מי שלא מעוניין בנושא שלי , לגיטימי לחלוטין אבל שלא יענו בכלל...כמוך.אתה סוג שך חופר גם שתדע;) חפרת ב3 הודעות על אותו תוכן או דומה ...ובכנות זה פחות מעניין אותי .אז או שתהיה בעצמך אדם בוגר , סבלני ומקבל אחרים ששונים ממנו ועונה כמו בוגר או שפשוט תשמור על האנרגיות שלך וחוסר במילים ...טוב מחכה עדיין שתענה בנוגע לנושא עצמו ..או שלא זה גם בסדר...שוב חפרתי אבל אני שלמה עם זה מבטיחה (בלי נדר) ��
אגב ...יש רק אנשים בוגרים פה ששואלים במעט שקראתי ..אין גיל להיות מבולבל��

supersonic777

New member
רוצה תכל'ס,תקבלי...!הוא רוצה להשכיב אותך,זו דעתי...

ומה יש לוודא?תקבעי לו עובדה,שאת לא באה אליו,וזהו...

Ginger L Honey

New member
אינני מצליחה להבין מה הבעיה

חבר שלו הזמין אותו ליום ההולדת שלו, הוא לא חשב להזמין אותך בגלל שאת מסיימת מאוד מאוחר.
וכאשר אמרת שאת כן רוצה להפגש, הוא הציע פתרון הגיוני.
אתם יוצאים בסה"כ חודשיים, זה הגיוני שהוא עדין לא חושב לצרף אותך לכל ארוע שהוא מוזמן. אתם בשלב מאוד מוקדם במע היחסים שלכם.
ובטח כשאת רק מסיימת את השיעור שלך ב 11 בלילה.
גם אני לא הייתי מצפה שבעלי ירצה להצטרף אליי לארוע בשעה כ"כ מאוחרת,
ואילו זה היה בשלב בו היינו רק חודשיים יחד, כנראה אפילו לא הייתי שואלת אותו.

היי תודה רבה יקירתי ;)

צודקת לחלוטין ...והוא ממש התעניין היום לדעת מב שלומי כמו שאר הימים דווקא...שכחתי לציין לגבי מה שאמרת על הזמנות לחברים שלו ..האמת שבכלל לא דחוף לי להכיר אותם ובטח שךא תיפיתי שיזמין אותי אליהם איתו, אבל לפניי שבועיים הוא כן הזמין אותי לארוחת ערב אצל זוג חברים שלו .לכן הרגשתי קצת סוג של "אה טוב שנזכר ".הקטע הוא שלא ציפיתי שיזמין אותי אליו , זו ממש לא הבעיה אלא שהרגשתי שהוא הרגיש צורך בגלל שהצעתי להיפגש .אבל צודקת ב100%...תןדה רבה לך שענית לי בלי לשפוט ��

היי תודה רבה יקירתי ;)

צודקת לחלוטין ...והוא ממש התעניין היום לדעת מב שלומי כמו שאר הימים דווקא...שכחתי לציין לגבי מה שאמרת על הזמנות לחברים שלו ..האמת שבכלל לא דחוף לי להכיר אותם ובטח שךא תיפיתי שיזמין אותי אליהם איתו, אבל לפניי שבועיים הוא כן הזמין אותי לארוחת ערב אצל זוג חברים שלו .לכן הרגשתי קצת סוג של "אה טוב שנזכר ".הקטע הוא שלא ציפיתי שיזמין אותי אליו , זו ממש לא הבעיה אלא שהרגשתי שהוא הרגיש צורך בגלל שהצעתי להיפגש .אבל צודקת ב100%...תןדה רבה לך שענית לי בלי לשפוט ��

אוקיי ...המשך ..

אז ככה לאחר מה שהיה לפני הנה ההמשך ...וקצת עצוב לי כרגע ... חמישי יצאתי לסלסה עם חברות שלי ,והוא עם חברים שלו במועדון ,והתעקש שאבוא וככה גם אכיר את 2 החבירם שלו ....ממש התעקש ..בסוף באתי ,לא כל כך התחברתי לחברים שלו ,לא אוהבת את הסגנון הפלרטטן הזה שמתחיל עם כל דבר שזז בערך אבל בסדר...הוא נשאר איתי והיה דיי כיף ,אבל הוא היה בראש טוב אבל עדיי שפוי ,ואמר לי : "מה יהיה איתך ? מה אעשה איתך? אני ממש חרמן עלייך (חודשיים כמעט ביחד ולא יצאנו לשכב עדיין כי אנחנו נתראים פעמיים בשבוע בערך וחוץ מזה לא הייתי שלמה אם בא לי לעשות את זה איתו כי זה הרגיש לי שהוא קצת לא בעניין לחכות יותר מידי זמן) לא אוהבת את הגישה הזו ,זה לא נראה טוב ...אז ממשיכים : הוא אומר לי מה אעשה איתך ? את אפילו לא רוצה לבוא אליי , מה את לא נמשכת אליי? עניתי שכן אני נמשכת אליו בטח שכן.המשיך: בא לך עליי ? עניתי כן .הוא: כמה ? אני : חייכתי והוא נישק אותי . בקיצור חזרתי הביתה והם המשיכו לעוד מעדון ...ואז שישי הגיע והוא דרך כלל מתקשר לפני שבת לאחל לי שבת שלום כי נאי שומרת .אבל הפעם כלום כלום כלום. אמרתי אוקיי אולי אני הייתי צריכה ליזום ..כי עד עכשיו הוא יזם כל הזמן. אז מוצש היום ,יזמתי ושלחתי לו שבוע טוב וכמה איחולים חמודים לשבוע חדש ..ולא ענה לי בכלל .זה היה בוואצאפ אז ראיתי שהוא ראה את ההודעה ,הוא הרי נכנס בערך כל רבע שעה .הוא תמיד עונה לי בשניה הראשונה שהוא רואה את הודעה .הפעם לא .האמת זה דיי מבאס אותי .מה אתם אומרים .

supersonic777

New member
הי,לי נראה,שאת בכוח מנסה לשמור על הקשר שלך איתו...

ועדיין אני חושב,שהוא רוצה ממך(לפחות כרגע)רק דבר אחד...
&nbsp

A לוןA

New member
לי זה נשמע

שמרוב משחקים, ומי יתקשר קודם, והתחשבנויות ופינקסנות ועכשיו-כן-אבל-בעצם-לא-ואולי-דווקא-בערך-
פשוט נמאס לו

....

זה ממש לא היה ככה ....הוא בעצמו אמר שהוא חושב שגהר הוא זה שצריך ליזום בכמעט כל כמובן עם השתפות מינמלית של הבחורה ...
ממש לא היה שום חשיבה או מהלך מצידי לתת לו ליזום.אני יזמתי גם אבל במינון .כרגע אתה רואה קטע מתוך חודש וחצי אז אני חושבת שקצת קשה לומר בדיוק...אלא בגדול ...

A לוןA

New member
אולי אני טועה

ואולי לא, אבל שורה תחתונה- הבחור כבר לא בעניין כנראה.
תסיקי מסקנות, תלמדי מה שהשיעור הזה בא ללמד אותך- ותמשיכי הלאה

לדעתי

תראה אני דיי מתחברת למה שsupersonic אמר.יש מצב שרצה להשיכב איתי.
תראה גם לאחר להבהרתי לו שבשלב אני עדיין לא מרכחשה שאני רוצה לדכב איתו , הצעקש להבין למה ומה זה השטיות האלו ,אז רק זה יורד לי .כשגבא חסר סבלנות ולא משחרר אז יש בעיה .אני חא פחות מינית ממנו פשןט כשאני לא מרגישה לא בטוחה עם ג ר לא אתן לו.וזה ממש לא קשור לטווח ארוך או קצר.בסופו של דבר סוג של שיחרר ואמר כשאהיה מןכנה אז אבוא אליי...שהוא מקבל את זה באהבה. (בסדר,ממש קיבל את זה באהבה ....חחחח)
בנוסף בפעם האחרונה שנפגשנו בבאר שהתעקש שאבוא עם חברים שלו התחנן אפילו,הוא היה עם ראש טוב וחגמן עליי ודאל שוב : למה לא באה אליי ?אני לא מושך אותך ? עניתי שכן ואז אמר לי שהוא חרמן עליי ,ושאל אם לי בא עליו כמו שלו בא עליי.אמרתי שכן ובשבוע הבא אני מסיימת מוקדם ונתחנן ערב רומנטי כמו שאמרנו שנעשה.בקיצור חברים הסוטים שחו מתחילים עם כל מה שזז ,אמרו לי זהו הוא מאוהב ,הוא לא מפסיק לדבר עלייך !!בלה בלה כל החירטוט שנעים לשמוע אבל בינינו לא שווה הרבה.אחד צהם אפילו היה דוחה ואמר לו לידי :הולכים לפוסי קאט אחרי זה ? הוא (הבחור שיצאתי איתו) ענה לו:מה שבא לך ,אתה מחליט .ואז שאל שוב ואז אמר אסל רק אם היא בא וצחק ,אני עניתי תלכו אתם אני לא הולכת למקומות כאלה.איזה מם דבר לדבר ככה?...איזה חוסר כבוד !באותו רגע הרגשתי שהם ממש חבורה של חרטטנים וירד לי מהבחור והתאכזבתי כי הוא כל הזמן הזה אמר שהוא ילד טוב ...אעלק! ומאותו יום לא שמעתי ממנו ...כלומר כבר יומיים ,הוא זה שכל יום , כל בוקר שולח לי שיר ,הודעה,מתקשר ...תמיד מתעניין.אז כן שואלת את עצמי שאלות. אני בטוח שיש לי הרבה מה לשפר ...הרבה מה לתקן ולשקם אצלי אבל צר לי להגיד לך שזו לא התנהגות תקינה .מה דעתך על הסיפור הזה.ועל ההתנהגוגת הזאת ? הוא רצה להשכיב אותי..העיבד סבלנות...ואפילו מרגישה שיש השפעה מחבריו ...תחושה.

כמה דברים

א. בבקשה תכתבי עם רווחים
קשה לעיניים לקרוא את הודעותייך

&nbsp
ב.כל גבר בפוטנציאל רוצה להשכיב בחורה, אם הסקס טוב (ועוד כמה פרמטרים) אז הוא נשאר איתך וזה מה שנקרא בימנו קשר רציני.
&nbsp
ג.לא משנה כמה זמן את תצאי איתו, בסופו של דבר כדי להמשיך את הקשר את תהיי חייבת לשכב איתו במוקדם או במאוחר
(חייבת מלשון לא באמת חייבת, אלא מלשון שאם לא-הוא לא ישאר איתך כל החיים ללא סקס)
&nbsp
ד. לא יודעת בני כמה אתם
אך הוא נשמע ילדותי, וכאילו עושה לך ברוגז...
&nbsp
5.תני לו צאנס
אם בא לך עליו אז באמת תעשי סקס, בסופו של דבר כמה זמן תחכי עד שתהיי בטוחה בהאם רק מנסה להשכיב או לא?
שנה? חצי שנה? תגדירי לך יעד של זמן ותעמדי בו.
אם את תיזמי, אל תתנצלי על כלום, זכותך לא לשכב איתו, עד שתהיי מוכנה. אם ירצה יחכה אם לא אז תחפשי אחר.
אך שוב-לכל גבר יש גבול זמן משלו לחכות לך.
&nbsp
ויש גברים שנעלבים וחושבים שאם לא שוכבים איתם: אז מורחים אותם\משחקים איתם\מנצלים אותם וכיוב...
&nbsp
נ.ב
את לומדת
אז תתמקדי בלימודים
גברים באים והולכים
קריירה נשארת. כרגע את לא יוצאת לקראת חתונה כמו שהבנתי, ככה שאל תעשי לעצמך יותר מידי כאב ראש
של מה הוא אמר ולמה
אלא תתמקדי במטרות היותר חשובות לך-קריירה. זה יותר טוב
כי זוגיות זה משהו שיכול לחלוף במהירות
&nbsp
במיוחד הזוגיות הלא מוגדרת שלכם...
יהיה בסדר, אל תחפרי בזה יותר מידי

אם ירצה אותך הוא יתקשר. וזהו.
&nbsp
בהצלחה
ותעדכני אותנו
&nbsp

היי לך !

קדום רוצה להודות לך ,כתבת מאוד יפה ומסודר ...לא כמוני אני מודה ...אני כותבת עם הטלפון ובהתרגשות כך ששגיות לא חסרות.אבל קראתי את עצמי עכשיו וזה נכון ,מאוד קשה לקרוא .גם אני בקושי הצלחתי.רוצה לעשות מאמץ;)
אז בגדול שנינו בני 32.
אני ממש ממש ממש אבל ממש לא אמרתי שאני מפחדת לשכב איתו ,או למרוח אותו עד החתונה ,או עד שנה הבאה.אני אישה מאוד מינית אין שום ספק ...אבל עח זאת חשוב לי חיבור עם הבן אדם ,ואין חוקים ...
אבל סך הכל יצאנו ,חודש וחצי ,והספקנו להראות רק 5-6 פעמים כי בשבועיים האחרונים הייתי מאוד עסוקה בעבודה אז התראנו רק פעם 1 ובשבוע השני הייתי חולה .אבל התעניינן במצבי כל רגע ,היה איתי מאןד פעיל טלפונית ובוואצאפ גם.
אפילו קבענו שנעשה יחד ערב רומנטי אחרי שאחלים ,ויהיה ממש כיף .אבל למרות זאת ,הרגשתי שהוא קצת לוחץ עליי להבין למה אני לא באה אליו ,כמה ,איך,ומה העניין? אני שוב מציינת שהבברתי את עצמי על הלמה (שלא מרגיש לי כרגע בנוח מספיק איתו ) והוא "קיבל"את זה ,ואמר כמה פעמים :"מאמי אני ממש לא לחוץ,מתי שמרגיש לך טוב ונוח תחליטי ותבואי" רק שבפעם האחרונה שנפגשנו , לא שמעתי ממנו מאותו יום ,כבר שבוע עבר.יזמתי פעם 1 במוצש שעבר ,איחולעם לשבוע טוב והוא פשןט לא ענה.
מרגיש לי שהוא נפגע כאשר אני עושה אחד פלוס אחד :בפעם האחרונה שאל אותי אם אני בכלל נמשכת אליו,עניתי שברור שכן ואמר אני חרמן עלייך ובא לי עלייך ,אבל האם לך בא עליי? עניתי חיובי והזכרתי שהשבוע יש לנו ערב רומנטי וכייפי ....אז אני מניחה שנפגע או כבר העה חסר סבלנות לא יודעת .בכל מקרה ,נראה כי זה אבוד כרגע ,וזה בסדר,כי גבר שכמו שאת אומרת עושה איתי "ברוגז" ויברח כשתהיה בעיה אז אני לא צריכה אחד כזה ילדותי.הייתי חרמנית לא פחות ממנו והיינו ממש קרובים לזה !אבל השם אוהב אותי וזה לא קרה ...כנראה לטובה אז אני מקבלת את זה באהבה היום.גם אם אני חופרת ,וחופרת וחופרת ,אני לומדת להתמתן ,ולהתקדם בחיים שלי .אני לא מושלמת וךא משנה באיזה גיל אני תמיד מוכנה ללמוד מאחרים.והיום בזכות הרבה מכם ,ממך ,קלטתי כצה דברים חשובים על עצמי ובכלל ;) אז תודה לך ;*

למעלה