היי! *חבר חדש בפורום*

AncientSoul

New member
היי! *חבר חדש בפורום*

האמת שעברו שנים רבות מאז שהנחתי את רגליי בפורומים, אבל הרגשתי צורך לחפש מידע והיקום (ו/או גוגל) הוביל אותי לכאן.
אני בן 24, מתחיל תואר באוקטובר הקרוב.. ועוד מספר פרטים שאינם רלוונטים.
מאז שאני זוכר את עצמי, ידעתי שקיים מעבר למה שהעין האנושית רואה, ידעתי והרגשתי את זה בכל איזור בגוף. ככל שהתבגרתי כך גם הרצון לדעת/להוכיח/לחוות/להבין גדל. הפן המעשי יותר התחיל בשנים הצעירות,15-17, המילה "כישוף" גרמה לי לניצוץ פנימי, הרגשתי חלק מהמילה הזאת, חלק מהאנרגיה שהייתי צמא להשתמש בה ולתעל אותה לצרכים האנושיים שלי/חבריי. והאנרגיה לא אכזבה, אך בסופו של דבר החלטתי לוותר על הדרך הזאת, כיוון שהחלטתי לתת לדברים לקרות מעצמם, כמו נחל שזורם למקום אחד ונכון לו.
בשנים הללו חוויתי גם חלום צלול, הרגשתי שהתודעה שלי כלפי עולם הרוח מתרחבת. בנוסף, גם חלומות מוזרים שבהן הייתי (הרגשתי שאני..) אישה, הנידונה למוות. בחלום עמדתי על במת עץ מול אנשים שאיני יכול לזהות אך הרגישו כבני משפחתי, והם בוכים.. כשנתלתי, הייתי מתעורר מהחלום.

לפני שנתיים כשעוד הייתי מתגורר אצל הוריי, באחד הלילות נכנסתי לישון. כשהתעוררתי עוד היה לילה, ואור האיר מהמסדרון. שמעתי צחוק של ילדה קטנה, קמתי מהמיטה לעבר הדלת, הצחוק החל שוב ופחד ובלבול מטורף הובילו אותי חזרה למיטה... ואז ראיתי שאני שוכב (את הגוף שלי רדום) במיטה ומיד התעוררתי. כשקראתי על התופעה הזאת, ראיתי שהיא נקראת "חוויה חוץ גופית" (OBE), ומאז העולם ההוא מסקרן אותי מאוד.

לאור כל החפירה הזאת (מצטער מאוד, הייתי חייב לפרוק במקום שייתכן ויבינו אותי), אני נורא רוצה לקרוא וללמוד על נושא התקשור, ליצור קשר עם המדריך שלי (?) ורציתי לדעת אם אוכל לקבל הכוונה למקומות אמינים ולא סתמיים.

תודה רבה, ושוב סליחה על החפירה:)

ינוקא1

New member
היי חבר , קודם כל בהצלחה !

בגדול , יש לך כשרון רוחני מסוים , אך כשרון כזה הוא "ברכה" והוא גם "לא ברכה".

הוא "לא ברכה" , כי בדרך כלל לאנשים רוחניים קשה יותר "למצוא את עצמם" , והרוחניות היא ג'ונגל רציני מאוד שאפשר לטעות בו בקלות ולהתברבר בו ימים ושנים.

כשרון כזה הוא גם ברכה , כי אם תצליח "לתעל" אותו נכון , הוא יביא אותך למקומות מדהימים.

ההמלצה הכי חשובה מבחינתי למי שרוצה לתעל נכון את הכשרון הרוחני שלו , זה עיסוק באומנות.
אומנות היא אולי ה"דרך" להתחבר לאינסוף , והיא עוזרת לכך שהחיבור יהיה בריא והרמוני.
אפשר לקחת קורסים בתקשור וכדומה , זה מאוד מפתה גם כן , ונראה הרבה יותר "רוחני" מאומנות , אבל זה לא העיקר.
העיקר זה יצירה של "חיבור" רוחני טוב , הרמוני , ובריא.
ואת זה אומנות עושה.

כנ"ל ממליץ על צ'י קונג - גם זה מסייע למטרה של חיבור טוב הרמוני ובריא. ועד שלא מרגישים "מה זה" , קשה לי לתאר לך בפורום מה זה עושה.
רק שצריך מורה טוב - מורה כזה שנותן לך השראה.

ואני ממליץ לך על הספר הזה :

http://www.toltec.co.il/armando.html

לגבי קורס תקשור - אפשר לקחת , אבל תדע שזה לא העיקר.
אם תקרא את הספר , אני מקווה שהוא יעזור לך להבין מה הדברים החשובים.

בהצלחה רבה רבה !

AncientSoul

New member

"בדרך כלל לאנשים רוחניים קשה יותר "למצוא את עצמם""
תיארת את השנים האחרונות של חיי במשפט אחד, אבל אני מניח שלמדתי ללכת קצת בתלם ולעמוד בציפיות העולם הזה. אני חושב שזה התסכול העיקרי, שהעולם שלנו כל כך קשה.

תודה רבה! יום מקסים.

MTFNK

New member
איזה רשמיות ;)

ברוך הבא!
&nbsp
אני מסכימה עם ינוקא1, הכישרון יכול להיות גם ברכה וגם סוג של קללה.
תחומי הרוחניות והמיסטיקה מאוד רחבים, למרות שהרבה מהם בסופו של דבר מובילים לאותו מקום בעיני.
&nbsp
אפשר לומר שאני עדיין בתחילת המסע שלי בעולם המיסטיקה ומידי פעם מנסה דברים חדשים ומגלה עוד ועוד. אני מזדהה עם הרצון שלך לגרום לדברים לקרות לבד בקצב שלהם. אני גם חושבת שזה תחום שתמיד יש מה ללמוד בו ולהתפתח.
&nbsp
בכל אופן, בהצלחה! :)

ממש לא חפירה - היה תענוג

לפעמים אנשים אחרים יכולים רק להרוס...
תבקש בכנות ומהמקום הנכון - מודעות לאמת העליונה
ותפקח את עיניך, התשובות כבר יגיעו אליך.
בהצלחה

רותי 11

New member
AncientSoul ברוך המצטרף

אני אתחיל בזה שהתחלתי לכתוב לך תגובה ארוכה (כתבתי די הרבה) וזה פתאום נעלם כאילו הכל נמחק מעניין למה.

בכל אופן לגבי זה שכתבת כישוף לא אהבתי את זה ואז כתבת שהתחלת לזרום זה משהו שהוא הפוך מכישוף משום שבכישוף יש את תדר הכפיה.
ציינת חלומות שהיו לך וכפי שאתה מבין אלה הם חלומות גלגלול שזה אומר שהגעת בשינה לגלגולים אחרים זה משהו שקורה לנו הרבה בזמן השינה.
מה שציינת פה זה שעברת הרבה חוויות רחניות ואתה יודע בתוכך שהכל אכן נכון וזה לא מקריאה או שמועה, אשריך.
לקרוא על נושאי התקשור אתה תוכל לקבל כאן מידע משום שזה הנושא של הפורום ויש פה לא מעט מתקשרים שיכולים לתת מהידע שלהם גם אני אישית מתקשרת ומלמדת את נושא התקשור. ככה שאם יש שאלות אני כאן

AncientSoul

New member
עצוב לי לשמוע

חבל שהכל נמחק. תודה לכם על קבלת הפנים. מקווה שאמצא פה מרגוע.

למעלה