היי, חגית- אייך היה המשך הסדנה? מה

היי גילי../images/Emo24.gif

חזרתי אתמול בלילה מכמה ימים סופר-צפופים במרכז וגולת הכותרת: הקורס ... כל כך כל כך כל כך נהניתי בראש ובראשונה להכיר פנים אל פנים אותך ואת אילן ולראות את המבנה בהתהוות של ביה"ס. בטח בביקור הבא כבר הבנייה תיגמר ויהיה המון מה לראות. הסדנה המעשית שהעברת לנו- סוף סוף הגיעה הגאולה לכל הגרביים ה"רווקות" שאני אוספת בלי סוף
. היה כייף ומענין ומעשיר וכמה חבל שלא היה זמן לעשות את זה כל היום
... אילן- היה פשוט מקסים ונהניתי מכל רגע. המון טיפים ותרגילים וחבל שהזמן נגמר כ"כ מהר
. התירגול כשהגרב היתה "רק" גרב היתה מהנה מאוד וכשהיא הפכה בעזרת גילי להיות כלב ולקבל חיים משלה ... תרגלנו "הליכה" של הבובה, התמקדות מבט שלה, ועוד ועוד ... נזכרתי שלא חזרנו אח"כ לסרט של החבובות, חבל!
שוב,
על הכל! מקווה להיפגש שוב בפסח (או לפני, מי יודע ...)

../images/Emo24.gif אני נורא שמחה שנהנית וממש

שמחתי להכיר אותך סוף סוף פנים אל פנים
. יצא לך כלבון חמוד לתפארת
אם ייצאו לך עוד חיות מהגרביים שאגרת- אנא שתפי אותנו בתמונות שלהן. ומקווה להיפגש בפסח או לפני

התייעצות (גילי וכל מי שיכול)

מחפשת טיפים ורעיונות לתפאורה שמתאימה להצגת בובות גרב. הכי נוח נראה לי תפאורה עומדת עם חורים ברקע להוציא יד עם גרב אבל אשמח לשמוע רעיונות ממי שיש !!

סחטיין עלייך...........

אני גאה בך שהגעת עד לחולון ללמוד...היפ היפ הריי........ גילי ואילן ,ציפור לחשה לי שהיה מאוד מוצלח ומהנה המפגש בחולון.
רציתי מאוד לבקר אך לא יכולתי ,פעם אחרת. ועכשיו אלייך חגית. הבינותי שיש לך פתרון לכל גרב אבוד. ובכןלא נראה לי תפאורה עם חורים.זה מסורבל עבורך. אבל כן לתפאורה ייחודית עפ פתחים..........לדוגמא: בובת גרב ארנב, להכין פתח דרך האדמה [ספוג] ומשם להוציא את הארנב ....או דרך גזע עץ....כלב מתוך המלונה [להכין מלונה מעץ וספוג אני אצלם לך מלונה מוכנה] אימא,ילד,אבא,מציצים מחלון וכו" ספרי מה הסיפור? אילו דמויות? ואעזור לך בהנאה. ביי דבוש

אנחנו לא מדברות על אותו הדבר?!../images/Emo5.gif

לדוגמא בגזע העץ- יש פתח ממנו מציצה הבובה ?! לזה התכוונתי. הסיפור כנראה יהיה "לקוף יש בעיה" למרות שיש שם כמה בע"ח שאני נרתעת להכין. כנראה אכין מספוג ולא מגרב. חיפשתי ברחבי גוגל תמונות של תפאורות שונות להשראה ולא מצאתי כלום!
אם יש תמונות שאוכל לקבל מהן רעיונות, אשמח מאוד על השיתוף!. המון המון תודה ושבוע טוב לכולם!

הכנתי גזרות לחלק מהבובות אם כי

עוד לא החלטתי אם להכינן בסגנון האיגואנה שלי (בובת פה) או הארנב שלימדת בסדנא (בובת מקל). נראה לי שפה כי טבעי לי יותר להפעלה. כמובן שאשמח לראות את בובותיי, כמו תמיד, ואני זקוקה ל
בענין הרקע... תודה יקירה!

למעלה