היי!! חדשההה

M A R K I

New member
ברור שאפשר!

ברוכה הבאה. . . תהני כאן!

בוודאי שבטח! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה השתלבות נעימה וכו' וכו'... בת כמה את? מאיפה? איזו מוזיקה את עוד שומעת חוץ מדניאל?

אה...

אה... אני בת 12 וקצת... שומעת כל מיני.. אביב גפן.. עברי לידר.. בית הבובות וסינרגיה ועוד כל מיני... אה.. אני ממקום מאוד לא מוכר.. (מושב אורות.. מי שמכיר צל"ש) חח.... אה... תודה.. =]]

ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif

אני מאיה בת 13... גם יחסית חדשה פה (בערך 4 חודשים נדמה לי)... יש לנו בדיוק את אותו טעם במוסיקה!!! מדהים!!!
איזה שיר את הכי אוהבת של דניאל?

l o u i

New member
ברוכה הבאה!

גמאני די חדשה פה ואת שומעת בדיוק את מה שאני שומעת! מגניב..! אני בת 14 וחצי ממזכרת בתיה.

nemesh12

New member
../images/Emo140.gifחחח:p

אבל לא מרשים לך לשמוע בית הבובות בבית...חחחחח

l o u i

New member
חחחחח

אני לא שואלת. פשוט ביקשו ממני לא לחרוש עליהם. כי שירים חדשים שאני מכירה אני תמיד חורשת עליהם ואז כל המשפחה שלי שונאת אותם [חוץ מדניאל ואביב כמובן.]

pilpelon1

New member
../images/Emo3.gifחדשה

אני חדשה פה.. אוהבת כמובן את דניאל(איך לא?!) ובנוסף את עברי,אביב גפן,היהודים,ופינק פלויד(ועוד כמובן)... יום טוף לכולם! וכמובן גם לדניאל..
אה,שכחתי לציין שקוראים לי איילת.

pilpelon1

New member
יש לי שאלה.

לפני ממש הרבה זמן,הייתה כתבה פה,על ילדה שהייתה בהופעה של דניאל,ואז הוא הציע לעלות,והיא עלתה לשיר איתו(משום שדנה הייתה חולה). נראה לי זה היה במועדון הנמלה בחיפה,אבל אני לא בטוחה. יש למישהו פה מושג איפה זה פה? דרך אגב,הילדה הזאת זאת בת דודה שלי,הלוואי עלי.. מממ,אשליות...

למעלה