היי, חדשה בכל עניין הבלוגים...

pilpelet4u

New member
היי, חדשה בכל עניין הבלוגים...

מקווה להשתלב... עדיין לא ממש הבנתי עד הסוף מה המטרה של הבלוגים ולמה בעצם שמישהו יקרא את הבלוג שלי ? אבל פתחתי לי בלוג, אני חושבת שיהיה נחמד לרשום את המחשבות (המרובות מאוד) שלי אפילו רק בשביל עצמי.. להוציא קצת (אולי סוף סוף אצליח להירדם בלילה בלי לחשוב איזה שעה לפני... חחח) צריך שיהיה איזה נושא לבלוג ? מה בעצם רושמים בו ? איזה אופציות קיימות ? אשמח לטיפים וכל דבר אחר (אם יש איזה מאמר או כתבה של מישהו אשמח שתפנו אותי אליו). תודה רבה ! אורית

דנטל

New member
אין חוקים

את לא צריכה שום נושא, פשוט לכתוב מה ש"מדגדג" לך לכתוב. יש לי הרגשה שחלק מהאנשים שקוראים בלוגים הם מין סוג של מציצנים. ישנם בלוגים עם נושא מסוים שקרוב ללבו של מישהו אז הגיוני שהוא ירצה לקרוא אותם, אבל ישנם בלוגים בלי נושא ספציפי, סתם הגיגים מכל וכל, ואצל אלה מנויים חברים (גם כאלה וירטואליים) ואנשים שאוהבים את סגנון הכתיבה ואנשים שמתחברים לנושא מסוים שאותו בלוגר נוטה מדי פעם לחזור אליו, אבל נראה לי שגם מנויים כאלה שהבלוגר הזה מסקרן אותם, תהא הסיבה אשר תהא, והם בעצם מציצים לו.

טל לוין

New member
שיהיה בהצלחה

כל בלוגר מגדיר לעצמו את המטרה שלשמה פתח את הבלוג כל האופציות פתוחות - בלוג שהוא כמו יומן, כתיבה פרוזאית יותר, ייעוץ מקצועי, מאמרי דעה, מתכונים ועוד ועוד אפשרויות. תהני!

Witchcrafts

New member
בהצלחה!

אין הגבלה על התכנים של הבלוג. ז"א, היית אפילו יכולה לפרסם את ההודעה הזו שלך בתור רשומה (אע"פ שזה לא ממש רצוי). אם תזדקקי לתמיכה בכל הקשור לתפעול הבלוג, פני אל הפורום המתאים. בנוסף קיים פורום "בלוגים" המכיל כל מיני טיפים ודיונים מעניינים על בלוגים באופן כללי. ו, המ, נדמה לי שזהו. תתחדשי.

למעלה