היי חדשה בפורום המרתק שלכם
,

blue flower

New member
היי חדשה בפורום המרתק שלכם ../images/Emo24.gif,

דפדפתי בפורום ושאלתי שאלה באתר של אורי רז, אני לא מכירה ובחרתי ב"פריסת הרגש האוטומטית" כי לאחרונה אני מרגישה שאני בבילבול רגשי, כל מיני תחושות ומחשבות שסגרתי בפנים התחילו לצאת החוצה... שאלתי: "מתי הרגש והחסימות שלי ישתחררו": קלף 7- שיעורים משאבים ויכולת - יום הדין קלף 4- עצה מה כדאי לעשות - נער המטבעות קלף 1- מי השואל - שני מטות קלף 2- הרגשת השואל בעומק נפשו - מיזוג קלף 3- ייחס השואל לסביבתו - נער הגביעים קלף 5- התמודדות בתחום הריגשי - שלושה גביעים קלף 6- מי אמור לעזור- שטן האם אני אוספת אנרגיה
לפני היציאה לדרך, מפוררת את המחסומים וההגנות, מפרקת את הפחדים על מנת להתקדם בדרך שלי? לא ברור לי מהו קלף המיזוג, אולי מיזוג בן המודע לתת מודע? בין המחשבות לחלומות? בין מה שסגרתי ונפתח לבין המודעות שלי? יחס השואל - חוסר ניסיון - ולכן בילבול רגשי בשל התהליכים שעוברת? (הלוואי חיזור רומנטי) מה כדאי לעשות - אני בבלאגן גם בעבודה, כל כך רוצה לעזוב מקום שממש ממש רע לי בו. צריכה לתכנן, לחפש, למצוא משהו טוב יותר. השתחררות מהעבר - כן, כנראה שזה מה שעובר עלי בזמן האחרון, שיחרור הפחדים הישנים, חוסר האמון באנשים, כל מיני הבנות קטנות ואסימונים קטנים שנופלים, גורמים לי להבין, אני בדרך הנכונה, אני מקווה, לשיחרור העבר. אני כלואה בעבר. כמו אריה בסורגים. כל כך רוצה להשתחרר כבר מהכבלים הללו לעבר (חשבתי שהשתחררתי אבל הכל צף מהעומק שם קברתי את הרגשות
) התמודדות בתחום הרגשי - שפע רגשי, שמחה וחברותיות, האם הקלף הזה מדבר על העתיד? יש לי שפע רגשי כרגע אבל הרגש קשה, כואב, מעציב מדכא. לא שמח לא חברותי... אבל להרגיש - זה גם טוב! ומי אמור לעזור? השטן??? כלומר - להשתחרר מהכבילויות שתוקעות אותי במקום בו אני נמצאת? הכל כל כך ברור ועם זאת כל כך לא ברור אשמח לפרושכם, האם אני בכיוון הנכון? תודה,
וחג שמח

צ ל י ל 8

New member
קצת קשה לי הפריסה הזו

לא מכירה אותה מספיק. אני אקרא לעפרה שפי שהמציאה אותה, לבור לעזור לך בפירוש. אנא התאזרי בסבלנות...

בוקר טוב ושבת שלום לך פרח כחול

תודה שהשתמשת בפריסת הרגש. בואי נסתכל על השורה האמצעית: קלפים 1, 2 ו-3. שני מטות, מיזוג, ונער הגביעים. שלישייה שהמשמעות שלה היא מיזוג בין שתי דרכים המאפיינות את ההחלטות הרגשיות שלך אבל יחס רגשי בלתי בשל עדין אל הסביבה. קלף המיזוג אומר לך שאת כרגע בעומק רגשותייך, ממזגת בין שני דפוסים רגשיים שונים. מיזוג בין הגברי והנשי שיש בך. זהו קלף מצוין לעמדה המרכזית בפריסה (שימי לב שהוא ממש באמצע הפריסה ומשליך עליה את כל מהותו), אם כי זהו תהליך לא פשוט, ודואלי במהותו. קלף שני המטות שבו מתואר האני שלך מחזק אצלי את התפיסה שאת בתהליך של מיזוג בין קבלה לנתינה (אני מקבילה את הקלף לפרח שנקרא פרח מנתה הררי בקלפי הפרחים). היחס שלך אל הסביבה לא שלם. הנער מייצג את יסוד האדמה, משהו צעיר ובסיסי מאוד שרק אותו את יודעת להפעיל, והגביע מייצג את רגשותיך. העצה שלך היא נער המטבעות: בפריסת הרגש עמדה ארבע אומרת לך מה את יכולה לעשות שאת בדרך כלל עושה, ונער המטבעות מייעץ לך להמשיך ולהיות קונקרטית ביחסך אל כל דבר ודבר. לשאלתך, מתי החסימות שלי ישתחררו? התשובה היא לבדוק כל דבר לגופו. כל סיטואציה להפוך למשהו ארצי הניתן לטיפול באופן מעשי וחומרי. זה אומר לאכול כשאת רעבה, לישון כשאת עייפה, להביע רגשות כשאת מרגישה, ולקבל את מחשבותיך הסותרות את עצמן כנראה כרגע כמשהו שיכול לשכון בשדות שונים של חייך - כלומר להפריד בין המחשבות ששייכות לחלק הגברי שבך לבין המחשבות השייכות לחלק הנשי שבך. כל החלקים הם חלקים רגשיים. התמודדותך בתחום הרגשי - שלושה גביעים - מחזקת את העובדה שיש לך שתי דרכים שונות. שתי אהבות שונות היוצרות בעומק ליבך שלישייה. את מתמודדת עם הדברים שלקחת מאהבה אחת ומאהבה אחרת, ועכשיו הכל נראה לך חסר, תתבונני בקלף המיזוג, הנוזל נמצא באמצע בין שני הגביעים, כלומר בתוך ליבך. את היא הגביע השלישי והמכריע. שוב, הקלף נראה ממש קלף טוב, הוא אינו מדבר על העתיד, אלא על ההווה. את אוספת אל עומק ליבך את הטוב מכל דבר, ולא פלא שההתמודדות קשה: את שואפת למזג את הבלתי אפשרי, ואת תצליחי. על מה את יכולה להסתמך. - השטן. זהו הקלף בעמדה חשובה ביותר בפריסת הרגש. עמדה שש נותנת לך עצה מתחום שבדרך כלל אינו נגיש לך. השטן מדבר על צמיחה. אם את זוכרת את השלישייה הפותחת, דיברתי על כך שהפעולות שאת נוקטת אינן בשלות ואינן בוגרות דיין (שני הנערים, שני המטות). השטן נמצא במקום של התנסות בעניינים של בוגרים. הוא מדבר על מיניות, על התנסות בלהיות נשלטת, בפיתויים שאת צריכה להתפתות להם כדי לקיים את המיזוג שאת זקוקה לו בעומק ליבך. כאמור, עמדה שש היא עמדה שקשה בדרך כלל לשואל לקבל, ובמיוחד כאשר השטן מופיע בה, זאת נראית עצה רעה. המלצתי לך לקבל את נתיב השטן בזמן הקרוב, להסכים להיכבל, להסכים להתפתות, להפקיר קצת את עצמך כדי לצמוח מתוך שני הדפוסים שמצוינים בקלף שני המטות. זוהי ההתמודדות האמיתית שלך: שלושת הגביעים. השטן מוליך אותך מהודאליות של 2 (שני מטות, מיזוג, נער הגביעים, ונער המטבעות, אל עבר הפתרון הנמצא במספר 3 - שלושת הגביעים המייצגים את הפתרון הרגשי. הבונוס שלך, המשאבים שתקבלי מההתנסות הזאת אם תסכימי לעבור בנתיב השטן - יום הדין: בשלות (היום הגיע) התעוררות, תחיית הרגש, ידיעה עמוקה יותר של עצמך ושיפוט בוגר יותר. פרח כחול, או פרח עצוב, הפריסה הזאת מכילה שלושה קלפים מהארקנה הבכירה. הם נמצאים בעמדות החשובות ביותר בפריסה: 2 6 ו-7. מה שאומר לי שזאת לא סתם פריסה, אלא צומת דרכים חשוב עבורך בהתפתחות הרוחנית והרגשית שלך. צאי לדרך ובהצלחה. אחלא פריסה. עפרה דרורית.

blue flower

New member
פרח כחול, פרח עצוב, פרח אופטימי ../images/Emo6.gif

תודה עפרה על הניתוח, אני לא כל כך מבינה את העניין של היסוד הגברי והנשי שבי, את המיזוג בניהם, את הפרדת המחשבות בין הזכר לנקבה. דיברת על שתי אהבות שונות, גם לא כל כך ברור לי, כרגע אני מרגישה שאין בי אהבה בכלל. בקושי את עצמי אני מצליחה לאהוב. הפעולות שאני נוקטת בהן אינן בשלות ואינן בוגרות - כי אני לא יודעת את הדרך? אני לא בשלה ובוגרת בדרך הרוחנית שלי, במקומות אחרים אני מניחה כי אני בוגרת... ההתנסות בלהיות נשלטת - רוב הרגשות שעולים בי כרגע קשורים בהתנסות הזו של להיות נשלטת, כבולה ואסורה על ידי האהבה/האוהב. עברתי את זה ובקושי שרדתי. אני מרגישה כמו ילדה קטנה ששואלת שאלות ולא מבינה, לא יודעת, קטנה כי נמצאת בתהליך שלא כל כך מובן לי. בצומת דרכים - שלא יודעת לאן לפנות בה. השבוע היו לי כמה ימים קשים נפשית עם עצמי ובתוספת הסביבה הכל נהיה קשה יותר, וחלפה בי המחשבה שאני צריכה לתת לעצמי ליפול, להתמוטט, לבכות, לשקוע, כרגע אני מרגישה כבולה לעבודה, למקום בו חיה, לחיים, לעצמי, לא מצליחה להשתחרר מהכבלים, הלב אומר משהו וקול ההיגיון צועק ההפך. הלב אומר תברחי ההגיון אומר תשארי. מתבוססת קצת בג'יפה, מרגישה את הכאבים, ומתוך זה אוכל לצמוח מחדש. להסכים להתפתות ולהפקיר עצמי - בידי מי? אני באמת בצומת דרכים, אבל לא מכירה את הדרכים מולן אני עומדת ואולי בגלל זה נשארת בצומת ולא בוחרת... תודה רבה על ההסבר, שבת של אור שמחה ואהבה blue flower

blue flower

New member
ועוד משהו... לגבי הזמן -

כתבת: "המלצתי לך לקבל את נתיב השטן בזמן הקרוב..." "אם תסכימי לעבור בנתיב השטן - יום הדין: בשלות (היום הגיע) העוררות..." כלומר אם אלך בנתיב השטן אז הבשלות, ההתעוררות - יום הדין - יגיע? כמה שאלות יש לי
אור
שמחה |
| ואהבה

כן. זה יגיע

לפעמים נדמה שהלכנו שם ורק גרדנו את קצה הקרחון של הפיתוי והמיצוי שלו. אני יודעת את זה מניסיוני.

קחי את שני הפרחים האלה והתבונני

בהם היטב. האמצעי - פרח הפפיה - מייצג את העצמי העמוק שלך. השני - שד ההר את העצה הטובה. התבונני בהם וההקלה תבוא מעצמה. ספרי לי אם זה עזר. חוסר בשלות - רק בעניין הרגשי. הדואליות - הלב וההיגיון. אל תדאגי, זה יבוא לבד.

blue flower

New member
הפרח האדום ../images/Emo141.gif

הקפיץ לי את הלב הפרח הלבן הזכיר לי את ה
התקשר לי לפרח היסמין שיש לנו בגינה ומאז ומתמיד אני אוהבת לעמוד לידו ולהריח את הפריחה שלו אולי זו העצה הטובה? להירגע, להריח את הטבע, להירגע לזרום תודה על הפרחים המקסימים מתאימים לילדת הטבע שבי

הפרח האדום מקביל לקלף השטן

הפרח הלבן מקביל לקלף המיזוג. קלף המיזוג נמצא עמוק בתוך רגשותיך במקום שבו את מרגישה בבית. אם אלה הן התגובות, המשיכי להתבונן בשני אלה. זה יעשה לך רק טוב.

blue flower

New member
כשאני חושבת על זה אז לא ממש הבנתי

פשוט להמשיך במה שאני עושה, לא?

כן. רק שעכשיו יש לך כלי יותר מודע

הפריסה תשנה את העניינים בעצמה. זאת פריסה חזקה מאוד.

blue flower

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo42.gif

איך ה'מקריות' של החיים מובילה את הדרך למקומות הנכונים בכלל בלי להתכוון תודה רבה רבה שבת של אור שמחה ואהבה

blackcat2

New member
הי עפרה../images/Emo39.gif

מה כוונתך במשפט: הפריסה תשנה את העניינים בעצמה. זאת פריסה חזקה מאוד. תודה

blue flower

New member
מעניין,

חשבתי גם כן על הפירוש של המשפט הזה אבל הנחתי שעצם זה ששאלתי את השאלה והעלתי אותה למודעות שלי וקיבלתי תשובה והסבר יעזרו לי בדרך שלי ומכאן שהפריסה עצמה משנה את העניינים ומעניין מה תהיה תשובתה של עפרה! תודה על התייחסותכן המאירה, אור ושמחה פרח כחול

משהו מאוד חזק עלה למודעות

של פרח כחול. השילוב בין המיזוג לשטן וליום הדין בטור האמצעי הוא שילוב שיעשה את שלו גם בלי פירוש בכלל. מה שעשיתי הוא לחזק את הפריסה של פרח כחול באמצעות תמונות של שני פרחים שהתדרים שלהם (תדרי האור הבאים לידי ביטוי בצילומים) ממשיכים להשפיע על המודעות שלה. פרח כחול בתהליך של שילובים של דברים שהם כמעט בלתי אפשריים, אבל היא עושה זאת בעומק רגשותיה. קלף המיזוג במרכז הפריסה. החלטותיה וגם הבלבול הרגשי נובעים מהשלב שאליו היא הגיעה כרגע. הפריסה שעשתה היא פריסה חזקה המעידה על השלב שבו היא נמצאת בהתפתחות הרוחנית שלה. פריסת הרגש מתוכננת להעלות דברים מהתת מודע אל המודע. זו איננה פריסה רגילה. אבל ככל פריסה, יש פריסות רגש חזקות ויש פריסות רגש לא כל כך חזקות. במקרה של הפריסה הזאת, קודם כל נבחרה הפריסה הנכונה! פריסת הרגש כמעט תוכננה לשאלות מהסוג הזה. דבר נוסף המחזק את הפריסה הזאת היא הצלב המדהים שנוצר בין הקו המאונך לבין הקו המאוזן. הקו המאוזן מעיד על המתח שבין הרגש וההיגיון והקו המאונך מתאר תהליך לא פשוט של הבשלה תוך סערות גדולות. ברמה האנרגתית מדובר על הפיכת הצהוב (שנמצא במרכז פרח המיזוג שלי, פפיה) לאדום. השואלת הפנימה את הקלפים בפריסה. היא תחשוב על זה עוד זמן רב ותבצע את העצה שנותן לה קלף השטן. כאמור, זה לא נגיש לה כרגע, אבל זה יימצא לה בזמן הקרוב. את זה הפריסה עצמה עושה, כאמור, מהיותה פריסה הפועלת לאורך זמן על הנפש, כאשר במרכז נמצא קלף חזק מהארקנה הבכירה.

blue flower

New member
היי עפרה,

אני רוצה שוב להודות לך על הפירוש לפריסה שלי כמו שכתבת, הפריסה חזקה המשמעות עוד לא בהירה לי עד הסוף אני צריכה לקרוא שוב ושוב עד שאבין ואפנים נכון, אני חושבת על הפריסה - על המשמעות שלה על להבין אותה עד שהאסימון יפול, ההארה תאיר השטן הקפיץ אותי כשראיתי את הקלף שלו בפריסה, ומסתבר שהעליתי גם לך אותו במודעות... מצערת אם גרמתי לקושי ושוב תודה רבה על הפירוש ועל הפרחים המקסימים ששלחת לי! פרח כחול
|אור|

לא גרמת לי שום קושי

תודה שהשתמשת בפריסת הרגש. חשוב לי שאנשים ישתמשו בה. הפריסה שלך לימדה אותי כמה דברים על עצמי ועל מה שאני עושה ועל כך פשוט תודה.

למעלה