blue flower
New member
היי חדשה בפורום המרתק שלכם ../images/Emo24.gif,
דפדפתי בפורום ושאלתי שאלה באתר של אורי רז, אני לא מכירה ובחרתי ב"פריסת הרגש האוטומטית" כי לאחרונה אני מרגישה שאני בבילבול רגשי, כל מיני תחושות ומחשבות שסגרתי בפנים התחילו לצאת החוצה... שאלתי: "מתי הרגש והחסימות שלי ישתחררו": קלף 7- שיעורים משאבים ויכולת - יום הדין קלף 4- עצה מה כדאי לעשות - נער המטבעות קלף 1- מי השואל - שני מטות קלף 2- הרגשת השואל בעומק נפשו - מיזוג קלף 3- ייחס השואל לסביבתו - נער הגביעים קלף 5- התמודדות בתחום הריגשי - שלושה גביעים קלף 6- מי אמור לעזור- שטן האם אני אוספת אנרגיה
לפני היציאה לדרך, מפוררת את המחסומים וההגנות, מפרקת את הפחדים על מנת להתקדם בדרך שלי? לא ברור לי מהו קלף המיזוג, אולי מיזוג בן המודע לתת מודע? בין המחשבות לחלומות? בין מה שסגרתי ונפתח לבין המודעות שלי? יחס השואל - חוסר ניסיון - ולכן בילבול רגשי בשל התהליכים שעוברת? (הלוואי חיזור רומנטי) מה כדאי לעשות - אני בבלאגן גם בעבודה, כל כך רוצה לעזוב מקום שממש ממש רע לי בו. צריכה לתכנן, לחפש, למצוא משהו טוב יותר. השתחררות מהעבר - כן, כנראה שזה מה שעובר עלי בזמן האחרון, שיחרור הפחדים הישנים, חוסר האמון באנשים, כל מיני הבנות קטנות ואסימונים קטנים שנופלים, גורמים לי להבין, אני בדרך הנכונה, אני מקווה, לשיחרור העבר. אני כלואה בעבר. כמו אריה בסורגים. כל כך רוצה להשתחרר כבר מהכבלים הללו לעבר (חשבתי שהשתחררתי אבל הכל צף מהעומק שם קברתי את הרגשות
) התמודדות בתחום הרגשי - שפע רגשי, שמחה וחברותיות, האם הקלף הזה מדבר על העתיד? יש לי שפע רגשי כרגע אבל הרגש קשה, כואב, מעציב מדכא. לא שמח לא חברותי... אבל להרגיש - זה גם טוב! ומי אמור לעזור? השטן??? כלומר - להשתחרר מהכבילויות שתוקעות אותי במקום בו אני נמצאת? הכל כל כך ברור ועם זאת כל כך לא ברור אשמח לפרושכם, האם אני בכיוון הנכון? תודה,
וחג שמח
דפדפתי בפורום ושאלתי שאלה באתר של אורי רז, אני לא מכירה ובחרתי ב"פריסת הרגש האוטומטית" כי לאחרונה אני מרגישה שאני בבילבול רגשי, כל מיני תחושות ומחשבות שסגרתי בפנים התחילו לצאת החוצה... שאלתי: "מתי הרגש והחסימות שלי ישתחררו": קלף 7- שיעורים משאבים ויכולת - יום הדין קלף 4- עצה מה כדאי לעשות - נער המטבעות קלף 1- מי השואל - שני מטות קלף 2- הרגשת השואל בעומק נפשו - מיזוג קלף 3- ייחס השואל לסביבתו - נער הגביעים קלף 5- התמודדות בתחום הריגשי - שלושה גביעים קלף 6- מי אמור לעזור- שטן האם אני אוספת אנרגיה