היי חדשה בפורום איפה אני מוסיפה את סיפור הלידה שלי?
א אילנה של יובל ומיכל New member 29/12/01 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif נראה לי שאת יכולה לשרשר אותו לכאן ורותי או גלי כבר יעבירו אותו למקום המתאים.
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif נראה לי שאת יכולה לשרשר אותו לכאן ורותי או גלי כבר יעבירו אותו למקום המתאים.
ט טלי של גלי New member 29/12/01 #3 גלי?? היא עוד לא ממש מיומנת בזה,../images/Emo6.gif אבל תודה על הקרדיט, אני אמסור לה! אפרת- ברוכה הבאה, ותשרשרי לפה את סיפור הלידה, ואת תאריך הלידה, והם יוספו למאמרינו/רשימתנו.
גלי?? היא עוד לא ממש מיומנת בזה,../images/Emo6.gif אבל תודה על הקרדיט, אני אמסור לה! אפרת- ברוכה הבאה, ותשרשרי לפה את סיפור הלידה, ואת תאריך הלידה, והם יוספו למאמרינו/רשימתנו.
א אילנה של יובל ומיכל New member 29/12/01 #4 את תתפלאי מה היא יכולה לעשות אם רק תאפשרי לה סליחה, זה החום מדבר מבין אצבעותיי....
נ נ ו ע ם New member 29/12/01 #5 ברוכה הבאה...../images/Emo45.gif ושבת שלום... (אצלי לפחות...) ושבוע מקסים שיהיה לכולנו נועם.
ר רותי ע New member 29/12/01 #6 ברוכים הבאים ../images/Emo20.gif ואת יכולה לשרשר את הסיפור שלך להודעה הזו
נ ניריתי של יותם New member 29/12/01 #8 ברוכים הבאים! איזה שם מיוחד זה ארבל. פעם ראשונה שאני שומעת אותו!
ת תמי של ניב New member 30/12/01 #10 ברוכים הבאים../images/Emo24.gif לי זאת לא פעם ראשונה שאני שומעת את השם הזה, לחברה הכי טובה שלי קוראים ככה.
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif לי זאת לא פעם ראשונה שאני שומעת את השם הזה, לחברה הכי טובה שלי קוראים ככה.
א אפרת של ארבל New member 30/12/01 #12 לתמי בעניין השם ארבל תשאלי בבקשה את החברה שלך אם יש משמעות לשם שלה חוץ מהר ארבל שבצפון כי אני מצאתי באיזשהו אתר שארבל זה פלג מים, יובל אני רוצה לדעת אם זה נכון.
לתמי בעניין השם ארבל תשאלי בבקשה את החברה שלך אם יש משמעות לשם שלה חוץ מהר ארבל שבצפון כי אני מצאתי באיזשהו אתר שארבל זה פלג מים, יובל אני רוצה לדעת אם זה נכון.
ת תמי של ניב New member 31/12/01 #14 אני חושבת שההורים שלה בחרו את השם אך ורק בגלל ההר, לאחים שלה יש שמות של הרים גם כן, כרמל וגלעד, אבל אני בכל זאת אשאל אותה.
אני חושבת שההורים שלה בחרו את השם אך ורק בגלל ההר, לאחים שלה יש שמות של הרים גם כן, כרמל וגלעד, אבל אני בכל זאת אשאל אותה.