היי חדשה-ישנה

Raspberry Style

New member
היי חדשה-ישנה

אני כותבת בבלוגים כבר הרבה זמן ונמצאת בתפוז עוד מלפני תקופת הבלוגים ברור שעם שם משתמש נוסף אבל החלטי שהגיע הזמן לשינוי אבל איכשהו אף פעם לא יצא לי לכתוב כאן אז היי אני כאן

Bezalel P

New member
איזה מסתורין

אז בלי לחשוף את עצמך יותר מדי, אולי תשתפי אותנו בהחלטה להחליף שם משתמש ולהתחיל מחדש? בתור מי שכותב בתפוז כמה שנים טובות בכינוי אחר, חשבתי כמה פעמים להחליף אבל זה תמיד נראה לי נורא טראומטי...

suki da yo

New member
בטח שזה טראומטי

כשיש לך ניק שהולך איתך כמה שנים, ובדרכו שלו הוא מוכר, להחליף אותו זה לגדל אישיות חדשה כמעט.

Bezalel P

New member
כמו שסוקי אמרה

הניק הוא חלק ממני. כתבתי בו אלפי הודעות לדעתי, והוא חלק ממי שהייתי בכל התקופה הזאת. אנשים שמכירים אותי בפורומים מכירים אותי דרך הניק הזה וההיסטוריה שלו. לפתוח משהו חדש זה כמו להיכנס לתוכנית להגנת עדים
צריך למחוק את העבר, להתנתק מכל החברים הקיימים, להחליף מקום מגורים ועבודה... לא פשוט.

חוטהשני

New member
לפעמים בהחלפת ניק... יש גם תהליך של 'בריאה מחדש'. זה מה שחוויתי כשהחלפתי ניק בשעתו בגלל (או בזכות...) 'גניבת זהות' - לא השתמשו בניק שלי רק לקחו את הניק ובהוספת רווחים יצרו ניק חדש וכתבו הודעות בשמי ../images/Emo2.gif - העתיקו מילה במילה הודעות שכתבתי בוואינט (כולל העברת תמונות של הבת ../images/Emo3.gif) בהתחלה בכלל לא שמתי לב לזה... באיזה פעם שנתקלתי בהודעה ניסיתי לזכור מתי כתבתי אותה - אבל בפעם אחרת כאשר עמדתי לשכתב הודעה וראיתי שהיא בעצם מופיעה בפורום התפלאתי איך יכלתי לכתוב אותה הרי הייתי בזמן שההודעה נכתבה אצל הספרית שלי ../images/Emo3.gif אז גם שמתי לב שהניק ההוא בכלל לא צבוע אצלי בשחור והבנתי שמשהי העבירה הודעות שלי (שירות מעולה - אולי משהו יכול לטפל בפארם שלי ../images/Emo8.gif - אבל בהחלט הזוי ומבהיל...) לאחר שבוע וקצת שיניתי את הניק שכבר עמד על הכוונת (חשתי צורך להסוות את השמות שהיו בניק הקודם...) וכאמור (אולי גם בגלל שהתחברתי מאד לניק שמורכב מאותיות של השמות שלנו...) חשתי מן 'בריאה מחדש...' שינוי הניק היה תהליך טוב עבורי...

Raspberry Style

New member
אז נגיד ש...

מה שקרה זה שהבלוג הקודם שלי דיי עסק בשירה ובעצם במי שהייתי אז מה שציפו ממני והיום אני כותבת עדיין מהלב אבל אחרת ובעיניי להמשיך לכתוב שם זה כמו להמשיך להפוך את האדמה של העבר נשבר לי בזמנו הלב לא פעם אחת אבל כמו שאני מכירה את עצמי אספתי את השברים והרכבתי הכל מחדש אך משום מה הפעם הפאזל לא ממש נראה כמו פעם לא נשמע כמו פעם משהו השתנה אה... כן... התבגרתי !
בשבילי לעזוב את הבלוג הישן היה כמו לסגור פרק ישן בחיי היה נורא קשה אבל לפעמים צריך למיין בארון הבגדים של פעם לא תמיד חוזרים לאופנה וגם לא תמיד מתאימים אחרי כל כך הרבה שנים אז אחלו לי בהצלחה שלא ליפול חזרה ;)

Bezalel P

New member
בהצלחה!

אני חושב שהתהליך שאת מתארת מוכר ללא מעט מאיתנו. במצבים כאלה נשאלת השאלה - האם לשמור את ההיסטוריה כמראה למי שהייתי או לפתוח פרק חדש ונקי. שתי האופציות טובות בעיני באותה מידה, וזה בעיקר עניין של טעם. בכל מקרה מהלך כזה דורש אומץ, והגדרת את זה יפה ש"הבגדים של פעם לא תמיד חוזרים לאופנה וגם לא תמיד מתאימים אחרי כל כך הרבה שנים". אהבתי מאוד. הרבה בהצלחה!

Purple Mushroom

New member
ואו ! ברוכה הבאה שוב:)

לפי החתימה, והגיל, את נראית לי מישהי שכתבה בהמון כינויים בפורום עשרים פלוס. זה נכון? מאוד מסקרן ומיוחד וחדש :) ברוכה הבאה :) (אתמול ב פרמיירה, הבטחתי ל-2 אנשים מבוגרים עם בלוגים בתפוז, לבוא לביתם ולהכיר להם גם את הפורום הזה.) לא כל הבלוגרים בתפוז מכירים את הפורום הזה , ואולי טוב שכך. (אחרת היו לנו כאלף או אלפי הודעות בשרשורים של שיווק רשומות עצמי וכו', ולטל ובצלאל היה אולי יותר מידי עבודה) :)

למעלה