היי חדשה כאן בפורום

עדנוש31

New member
היי חדשה כאן בפורום ../images/Emo13.gif

אני עדן בת 15 עוד מעט, וחולה על הסידרה האי ''
אשמח להכיר אותכם !

ny22

New member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

והשתלבות מהירה! אגב, עד עכשיו היית קוראת פסיבית כאן?

עדנוש31

New member
תודה כנסי ../images/Emo13.gif

ת'אמת בחיים לא נכנסתי לפורום הזה, ואני חולה על הסידרה אני לא מפספסת אף פרק בכל עונה ואתמול פיתאום עלה לי רעיון ליבדוק עם יש פורום לסידרה אז נכנסתי ונירשמתי , לא היה לי מושג
ודווקה אני הרבה באתר תפוז ורושמת בפורומים , טוב אז עכשיו גם כאן ! : ] אחלה פורום ישלכם
חח אני מתה לפתוח פורום כאן בתפוז , באסה שזה מעל גיל 16

ny22

New member
מנהל
יש לך עוד שנה... זה לא הרבה...

ובסוף תהיי מנהלת של כמה פורומים... אגב, אני בן...

ברוכית ../images/Emo24.gif

אני מאורה , עוד 11 ימים בת 25. מתי יש לך יומולדת ?
שתהיה לך השתלבות נעימה.
ורק שתדעי שסתם לפתוח פורום לא יתנו לך אז קודם תפתחי לך קומונה ואז אם תהיה לך הצלחה אז אולי ההנהלת תפוז תהפוך אותה לפורום

עדנוש31

New member
תודה מאמי :]

לי יש יומולדת ב-16.3 בקרוב ! חח לא ידעתי שיש אנשים בגילך שרואים ת'סידרה האי'' חח יפה :)

אני רואה מפעם לפעם ../images/Emo8.gif

אני נשארתי בפורום רק בגלל האנשים.
ויש לי יומולדת בעוד 10 ימים שזה יוצא ב-21/2. ואם יש לך קומונה אז תחכי בסבלנות אז שהיא תהיה ממש פעילה ויכול להיות שיהפכו לך אותה לבסוף לפורום. אז מה שנוא של הקומונה ?

dekel011111

New member
הנושא של הקומנה האי נגד השמיניה

הנושא של הקומנה האי נגד השמינה

ny22

New member
מנהל
איך אתה יודע? יש לך קישור?

וגם למה "האי" נגד "השמינייה"? מה מול מה פה?

אל תתחיל ../images/Emo4.gif

הוא סתם יעצבן עוד יותר את האנשים שבפורום. הוא כ"כ עקשן עד שזה גם מפריע לשפיות של הפורום. ראבק הוא בן 36 (מבוגר ממני ב-11 שנים) ועדיין תקוע על הסוף שגיורא עשה לסדרה "השמיניה".

עדנוש31

New member
נושא הקומונה על גלית גיאת ../images/Emo13.gif

אני חולה על האישה הזאת אני מעריצה מספר 1 שלה אני הולכת לכל הופעה שלה יש לי מלא תמונות איתה היא מכירה אותי אישית :] והייתי מזה רוצה פורום עליה יותר מגניב =]

אממ יפה ../images/Emo8.gif

אבל לא נראה לי שהנהלת תפוז תעשה פורום על גלית גיאת. פעם ידידה שלי עשתה קומונה שהפכה לפורום לגל גדות והפורום לא החזיק כ"כ הרבה זמן (יותר נכון פחות מחודש). אז עדיף שהקומונה שלך תשאר פעילה כמה שיותר..

למעלה