היי... חדשה כאן ואשמח לעזרה

קמיל23

New member
היי... חדשה כאן ואשמח לעזרה

אז ככה.... יש לי נטיה להשתעשע עם תמונות, אני עובדת בעיקר בפאואר-פוינט בצורה חובבנית למדי, אבל נהנית מזה. יש לי בעיה ואני בטוחה שהכשרונות כאן יוכלו לעזור לי: משום מה תוכנת הצייר שלי נפתחת עם רקע לבן ע-נ-ק וכשאני מדביקה עליה משהו אז הוא מהווה חלק קטן מהרקע הלבן. כלומר: אני לא מצליחה שהתמונה שאני רוצה תהיה המרכזית, תמיד יש סביבה רקע לבן וזה נובע כנראה מהגדרה כלשהי בצייר ואין לי מושג איך מתקנים. אני מצרפת דוגמה של צילום מסך שעשיתי - רק שהצילום לא מהווה את כל התמונה, ויש סביבו את הרקע הלבן...

קמיל23

New member
ומצרפת כמה דוגמאות ממש שעשיתי

כדי שקצת תכירו אותי

קמיל23

New member
לקראת חתונה

הכנתי לכלה אלבום רווקות... זה אחד הדפים האחרונים עם תמונות ממדידת שמלת הכלה...

קמיל23

New member
וחברה שביקשה ממני להכין

עבור בעלה - מזכרת מיום נישואיהם, אז אלו מילות השיר שלצליליו הם צעדו אל החופה....

קמיל23

New member
ועכשיו כשאנחנו כבר מתחילים להכיר....

אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את בעיית ה- paint שהצגתי בתחילת השרשור.

היי../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo126.gif

דבר ראשון אני אוהבת את העיצובים שלך
מאוד. לגבי הפיינט, תאמיני לי אבל אני אף פעם לא הסתדרתי עם התוכנה הזאת..
היא תמיד עיצבנה אותי אז הייתי עוברת ישר לפאוורפויינט [עד שגיליתי את הפיינטשופ והפוטושופ
] אז אני מתנצלת שאני לא יכולה לעזור לך אבל אם את עובדת עם פאוור פוינט אז למה את צריכה את הפיינט
אולי מישהי אחרת תוכל לעזור לך.. אבל בינתיים את מוזמנת להישאר איתנו

reuttut

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לשאלה שלך אם את פותחת תמונה שמורה הדף משתנה לגודל של התמונה. אבל אם את מעתיקה תמונה לדף אז תיכנסי ל-תמונה- בסרגל כלים למעלה ואז על -תכונות- ושם תשחקי עם המספרים. (לפעמים את יכולה ללחוץ על התמונה- כשהיא עוד לא בצייר, על מקש ימני-> מאפיינים ושם כתוב לך את הגודל של התמונה שאותו את יכולה לשים בצייר) מקווה שהסברתי ברור...

קמיל23

New member
הסברת מאוד ברור

אבל זה עדיין לא עזר.... זה רק יצר לי נקודות מיתאר בגודל שהגדרתי... אני מנסה להראות לך, מקוה שתצליחי להבין מה הבעיה.

reuttut

New member
אמ...

אני לא בטוחה למה הנקודות שם.. כשאת מדביקה תמונה הנקודות על התמונה שהדבקת. ואז כשאת עושה את -תכונות- הנקודות עוברות לדף הגדול ואפשר להקטין לפי איך שרואים, ולא לפי מספרים. ככה שאת יכולה להקטין רק במיספר אחד ואז לעשות את זה בדרך הרבה יותר נוחה. מקווה שעזרתי

קמיל23

New member
לא כ"כ הבנתי

כשאני מדביקה תמונה ל-paint אז היא מודבקת לי עפ"י הגודל של הנקודות (זה משתנה לפי ההגדרה שהסברת לי איך לעשות) אבל זה לא מונע את הרקע הלבן מסביב... לא כ"כ הבנתי מה הצעת לי לעשות, אני אשמח להסבר.

reuttut

New member
אוקי

קודם כל.. Paint? לא התכוונת לצייר? אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת.. אבל בכל זאת הסברתי שוב, וקצת יותר טוב :) אני התכוונתי שכשמדביקים את התמונה את הרקע הלבן של הצייר- הנקודות שמאפשרות לשנות את הגודל נמצאות על התמונה שהרגע הדבקת. ואת הרי רוצה לשנות את הגודל של כל הדף, אז או שתשחקי עם המספרים בתכונות עד שתמצאי את המדוייק או שתעשי את מה שהסברתי מקודם- שהוא סתם מעצבן אבל יותר קל בסוף- להיכנס גם לתכונות, אפילו לא לשנות כלום, רק ללחוץ על אישור ואז הנקודות שמאפשרות לשנות את הגודל נמצאות על הדף הלבן, ולא על מה שהדבקת. אז את פשוט מזיזה את הנקודות לגודל של התמונה שהדבקת בהתחלה.

למעלה