היי , חדשה כאן ... ובתור אחת נורא מנומסת (נניח , או קיי ?!) לא באתי בידיים ריקות ... ספור ילדים
ג גלי® New member 1/5/02 #1 היי , חדשה כאן ... ובתור אחת נורא מנומסת (נניח , או קיי ?!) לא באתי בידיים ריקות ... ספור ילדים
I Idan91 New member 1/5/02 #3 גלי גלי גלי! הו, אלילתי! (נו, האלילה שלי.. לפחות הווירטואלית), את שהצלת אותי ב"שאלה קטנה" ומצאת לי מאמר על שערות בצמחים... ה´ יעשה עימך חסד! לא אשכח לך זאת לעולםםםם.. *די, עידן, לכי לישון!*
גלי גלי גלי! הו, אלילתי! (נו, האלילה שלי.. לפחות הווירטואלית), את שהצלת אותי ב"שאלה קטנה" ומצאת לי מאמר על שערות בצמחים... ה´ יעשה עימך חסד! לא אשכח לך זאת לעולםםםם.. *די, עידן, לכי לישון!*
I Idan91 New member 1/5/02 #4 ובקשר לסיפור המצורף... נ-ה-ד-ר!! (ניסיתי לשים את האמוטיקנים אחד מעל השני, כדי שייתן אשלייה של מחיאת כפיים... אויש נו..)
ובקשר לסיפור המצורף... נ-ה-ד-ר!! (ניסיתי לשים את האמוטיקנים אחד מעל השני, כדי שייתן אשלייה של מחיאת כפיים... אויש נו..)
ג גלי® New member 1/5/02 #5 מודה באשמה ....../images/Emo24.gif ברכות לפתיחת הפורום החדש ! כישורי ואני לרשותך , מתי שתרצי ...
ג גלי® New member 1/5/02 #7 מבערך 2000 לינקים שתקועים לי בפייבוריטס... תרצו עוד , יש המון .... עידן יכולה להעיד ...