היי, חדשה כאן אשמח להצטרף לשבט .... אפשר לשאול לטווח הגילאים של החברים ???
א אלונורה New member 21/11/07 #1 היי, חדשה כאן אשמח להצטרף לשבט .... אפשר לשאול לטווח הגילאים של החברים ???
א אלונורה New member 21/11/07 #8 היי אלונורה - המכונה אלינור, 31 (הורדתי קצת בגיל אבל ממש קצת , כדי להישאר צעירה ... אל תספר )
S SaintJohn New member 22/11/07 #20 וטוב שכך../images/Emo88.gif סתם , ממש לא משנה לי כל העניין הזה. העיקר שהפורום מתרחב עם עוד אנשים, ולא חשוב באיזה גיל.
וטוב שכך../images/Emo88.gif סתם , ממש לא משנה לי כל העניין הזה. העיקר שהפורום מתרחב עם עוד אנשים, ולא חשוב באיזה גיל.
א אלונורה New member 21/11/07 #11 ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif מי זה נעם ולמה הורד מכס המלכות ?
J JumpInTheFire New member 21/11/07 #12 נעם הוא SaintJohn הוא היה זקן השבט עד כה, וקראת לו הוד קדושתך, אז אמרתי שהורדת אותו מכס המלכות לא הצגתי את עצמי קודם, אני שיר
נעם הוא SaintJohn הוא היה זקן השבט עד כה, וקראת לו הוד קדושתך, אז אמרתי שהורדת אותו מכס המלכות לא הצגתי את עצמי קודם, אני שיר
א אלונורה New member 21/11/07 #13 הי שיר ! כן אבל הוא בן 76 !!!! ואני רק בת 31 .... כך שכבודו של הוד קדושתו במקומו מונח , אני מעדיפה שהוא יהיה זקן השבט ... חוץ מזה אמנם אני קצת קשישה, אבל לא בטוח שאני יודעת הרבה על הלהקה כמוכם ....
הי שיר ! כן אבל הוא בן 76 !!!! ואני רק בת 31 .... כך שכבודו של הוד קדושתו במקומו מונח , אני מעדיפה שהוא יהיה זקן השבט ... חוץ מזה אמנם אני קצת קשישה, אבל לא בטוח שאני יודעת הרבה על הלהקה כמוכם ....
ס סודי ביותר9 New member 22/11/07 #17 הדיבור על גילאים מביך אותי! את יכולה להרגיש בנוח יש גם יותר "זקנים" ממך, כמוני.