מאוהבת בסדרה.. זה מה זה מדליק ברמות. הייתי שמחה להיות במקומה של סוקי וכמה שאלות מותר לשאול? האם יש איפהשהו להוריד או לצפות את זה עם כיתובית בעברית? ושאלה נוספת מישהו יכול לתאר מהי התחושה להינשך על ידי ערפד? זה בטח כואב ברמות, לא?
של ניבים ומחט, אבל לא היה לי תאור אחר. ושמעי יש כאלה שזה כיף להם ויש כאלה שכואב להם ובלה בלה XD ומי אמר שחייב להרוג\למות?. אולי להפוף לערפדה P: אוקי בסדרה אי אפשר אבל בכלליות P:
שאתם מתארים כאן הרגשה של נשיכה. הדבר הכי קרוב שהיה לי זה נשיכה חזקה של כלב ביד, ממש היו לי שני חורים משני צדיי היד. חטפתי סחרחורת קשה, נפלתי לאדמה ולא יכולתי לזוז. עדיין יש לי צלקת.
לנסות להשעיר את הדברים כמה שיותר מציותיים. יש הרבה מאוד מסטורין בחיים גם בלי להמציע דברים. כמובן שזה לא תקף בימי שלישי ב22:30.למראת שהסדרה הרבה יותר מציאותית ממה שנדמה, אולי בגלל זה אני מעדיפה אותה על פני תוכניות אחרות מאותו הסוג.
אחרי הכול ככה זה, כמו שאנחנו אוכלים חיות. דבר ראשון, אני לא אמות ככה , ועם אני נמצאת בסיצואציה כזאתי, תאמיני לי שהערפד יחשוב פעמיים עם להרוג אותי או לא.
איך הופכים לערפד?? כי כשנושכים אותך הם רק לוקחחים ממך דם, אז איך הופכים לערפד? בפרק שביל סיפר בכנסייה בחוג היסטוריה של הסבתא אז מראים כאילו איך הוא הפך לערפד עם האישה הזאת שאנסה אותו חח אבל לא הבנתי מתי הופכים לערפד ומתי סתם ננשכים....
אממ יש הרבה סיפורים על איך הופכים לעפד. יש שהם נושכים אותך וזהו O_O יש שנושכים ואז נותנים להם לשתות את הדם שלהם. אממ, וואי שחכתי מה עוד.XD נו, שחכתי אבל יש הרבה.