היי,חדשה כאן[:

tomgirl21

New member
היי,חדשה כאן[:

שלום לכולם! שמי תום בת 24, אני בגדול מפורום אביב גפן כאן בתפוז,אבל גם מאוד אוהבת את מירי מסיקה (כן די נוגד אחד לשניה) אבל אני אוהבת מאוד סגנונות שונים של מוזיקה... את מירי מסיקה אני שומעת בערך ממתי שהיא התחילה,עוד מהשיר המהמם נובמבר שתמיד מזכיר לי את הגיוס שלי כי התגייסתי בנובמבר[: אף פעם לצערי לא יצא לי לראות את מירי מסיקה בהופעה,אבל מאוד מעוניינת ללכת להופעה שלה,ויודעת שלקראת סוף החודש יש הופעה שלה בזאפה בת"א ... ההופעות האחרונות שהלכתי היו של אביב גפן שלהופעות שלו אני הולכת די הרבה,אבל לצערי להופעות של מירי מסיקה אין לי עם מי ללכת,כי החבר'ה שלי פחות אוהבים אותה... ראיתי שכתבתם פה על עפר בשן,הוא גם מהמם בעיניי! אני גם מאוד אוהבת את קרן פלס ושירי מיימון ... אבל הכי הכי את אביב גפן ומירי מסיקה,ואני ממש מחכה ליום שהם יעשו הופעה משותפת למרות שממש אין מצב כי הם כל כך שונים בסגנון שלהם.. זהו:) אשמח לתגובות.

pRimaVeriTaVIV

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא חושב שזה נוגד, גם אני אוהב סגנונות שונים ביותר
וזה כולל, חוץ ממירי, את היהודים והפרויקט של עידן רייכל ושלמה ארצי וכו'
ההופעה בזאפה בסוף החודש היא האחרונה (לפי הפרסומים) לסיבוב ההופעות הנוכחי, עד ההופעות של הדיסק הבא... בינתיים יש לך זמן לארגן עם מי להגיע

tomgirl21

New member
עידן רייכל ושלמה ארצי מעולים!!!

גם אותם אני אוהבת[: אני בכלל מכורה למוזיקה ישראלית,לא מסוגלת בלעדיה! ולא נראה לי שאני אמצא מישו שירצה לבוא איתי למירי מסיקה:( באסההההה ....

pRimaVeriTaVIV

New member
אפשר לפגוש בהופעה אנשים מהפורום ../images/Emo13.gif

אני אישית עושה את זה דיי הרבה

tomgirl21

New member
כן...אפשרי.

ודרך אגב, את/ה בן או בת??? רשום בחתימה לא נקבה לא נקבה לא נקבה,אז זכר? חחח בן כמה את/ה??

pRimaVeriTaVIV

New member
זכר, כן ../images/Emo6.gif

ושכחתי להגיד..
אז אני אביב, בן 16
בעצם מגוון הגילאים כאן דיי מגוון...

אביבון, נשמה של קרוקודיל, נראה לי שרק לי יש

את היכולות להתמודד הרבה זמן לידך, בעצם גם ל ורד מגיע קרדיט על זה.. אז בבקשה אל תהרוג אנשים איך שהם הצטרפו

veredmp

New member
תודה. ידעתי שמישהו יעריך את ההקרבה שלי ../images/Emo3.gif

tomgirl21

New member
תודה מירב:)

ובת כמה את? חחח... אני אשמח לדעת גילאים שאתם עונים לי..אני רוצה לראות עד כמה מגוון הגילאים פה. [:

veredmp

New member
ברוכה הבאה (שוב)

אני ורד, בת 29. ואם כבר מירי ואביב

tomgirl21

New member
יוווווו התמונה גרמה לי להתרגשות!!!!

תודה לך!!!! אני שומרת אותה... איזה כיף 2 אנשים שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת בתמונה אחת ביחד:p

למעלה