היי ,חדשה כאן

המגורשת

New member
היי ,חדשה כאן

שלום לכולכם. נחשפתי לפורום זה באקראי במהלך השבוע האחרון. באתי לבקר. לאחרונה, נחשפתי למציאות המכונה: "אנוסים חרדים". אני מתכוונת למציאות הכואבת, לאלו שתקועים במצבם בשל אילוצי ילדים אהובים או חשש מהורים יקירים וכו וכו. ביום הראשון שנודעתי לכך, כאבתי עד מוות את חוסר האונים של כאלו הנתונים במצב עגום שכזה..אפילו בכיתי! ובמהלך השבוע נחשפתי לצורת החיים של כאלו. כמו קביעת מפגשים בין אנוסים /ות... וכו סוג של לנסות להנות מהמצב אפילו בנתונים כאלו. יש בזה אולי משהו יפה, שאחד תומך בשני בהזדהות ובהעברת שעות פנאי. אבל כאן שאלתי: האם זה לא גורם לכם להישאר במקום הזה במצב סטטי? או שלהפך כך אתם לוקחים אומץ להתקדם למטרותיכם? האם תשנו פעם את המצב ? או שהשלמתם איתו וכך תחיו עד יום מותכם? כמה אפשר להישאר במקום צפוף כזה עם מגבלות כל כך אדוקות ולא רצויות ועדיין להתקיים בהם ? אני באמת שואלת, כי מעניין אותי ההלך מחשבה הזה. האם פתיחת פורום כזה מהווה פיתרון לאנוסים שרוצים טיפה מקום להתבטא במהלך חייהם הקבועים ? או שזו תחנה קצרה ונעימה בדרך למטרה הסופית שלא משנה מה היא תהיה? כמה זמן אתם מקציבים לעצמכם לשהות כאן? אם בכלל הקצבתם? מאחלת לכם המוןהמון הצלחה בכל שתיפנו ובכל שתבחרו. תזכרו שמגיע לכם להנות מהוד השמש הזורחת והיפה, ולא רק משברי קרניים החודרות דרך אשנבי התריסים הסגורים כמעט. המלצת בלוג נוסף בשבילכם: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=knafaim

עץ שתול

New member
היייי../images/Emo24.gif

בגדול הייטבת לבטות ולחלק את טובות ההנאה המונפקים לחברים מתוך הפורום. אצלי...הייתי תקוע שנים באותו משבצת מבלי לעשות כלום, הפחד והחוסר אונים משתקים אותך לגמרי. כשהגיע הפורום התחלתי יותר להרגיש את עצמי, להתחבר אל הנשים, ולחוש יותר זהות והכרה עם מה שאני. הפורום עוד צעיר למדי, אבל בודאי שהפונטציאל שלו הוא ענק והוא יכול להוליד הרבה דברים טובים מעבר למה שכתבתי לעיל. בודאי שנשמח לשמוע ממך מה מביא ומחבר אותך אלינו

אני לא יודעת מה כולם אבל לי הפורום

תרם המון. קיבלתי אומץ השבת עמדתי מול אבא שלי ואמרתי לו:הגיע הזמן שתדע שאנחנו לא באותה הדרך עדין לא פרטתי לו כלום אבל תרעיון אני בטוחה שהוא הפנים. ובלי הפורום הזה לא היה לי תאומץ הזה. תכלס אין על הפורום הזה ועל סוגי המנהלת המדהימה שלנו!/tapuzforum/images/Emo24.gif

סוג ב

New member
../images/Emo9.gif

זה המקום לכתוב 'זה לא אני, זה אתם' ?? לא כותבת

סוג ב

New member
היי

יש לי כמה בשבילך 1. מה מביא אותך אלינו ומה את בהגדרתך? 2. אני לא ממש השלמתי עם מצבי, אבל אני לא יודעת ממש גם מה יהיה. הילדים שלי נשארים דתיים. נקודה. הם יבחרו אחרת? אין לי בעיה. אני לא חושבת שנכון ומוסרי להחליט בשבילם, איזה דרך לבחור. הם גדלו במשפחה חרדית, יש להם משפחה חרדית, הם מתחנכים על פי דת התורה הקדושה- מאז שהם נולדו, אין לי זכות לעקור אותם מזה. ושוב, אין לי שמץ של מושג מה יהיה, אני חיה את היום ומקווה למחר טוב. ירצו להיות רבנים? בכייף. ירצו ללכת אחריי? גם בכייף. איש איש באמונתו יחיה. 3. הרשומה שצירפת, כתובה יפיפה. מה הקשר שלך לזה?

ברוכה הבאה לפורום

אני חושב שכל זמן שאנחנו פה אז אנחנו אנוסים וכמה זמן ? זה שאלה קשה

פרח צוף

New member
חלק מתהליך ההשלמה

זה להיות כאן. להכיר בעובדה שאנחנו מכבדים ואוהבים את משפחתנו ורק בגללם לא נשנה את חיינו מן הקצה אל הקצה. ולכם אנחנו מחפשים מעיין קבוצת תמיכה מקום בו אפשר למצוא כתף ולהתיעץ מקום בו אפשר לצחוק על סיטואציות מביכות שרק אנשים כמונו עוברים ולבכות אם יש קשיים שאנחנו לא מסוגלים להתמודד איתם. כך אני רואה את הדברים..... בקיצר נאחל לך ברוכה הבאה ואם עדיין לא עשו לך קבלת פנים נחמדה אז תתכבדי בבקשה..

אלוהים הגדול

הוא קובע לנו את הכל מאורך הזקן והשמלה עד עומק האמונה אנו נישאר שלו כל עוד הוא רוצה תחיי טוב אחות יקרה אתפלל גם עלייך בקבר הגוילם הקדוש

האמפתיה שלך

חיממה את ליבי !
בשבילי הפורום משמש מקור תמיכה חיוני ביותר,אפשר בהחלט לומר שמאז שאני פה החיים שלי השתנו. המצב שלנו מטבע ברייתו לא ניתן לחיזוי,קשה לדעת איך יתפתחו הדברים.אבל אם תהיה תפנית בחיי,רב הסיכויים שהיא תהיה בזכות הפורום ומה שסביבו.
לסוגי !

סוג ב

New member
אויש

די, אני לא יכולה להסמיק כ"כ הרבה ביום אחד.... מה שאמרתי לחני, תקף גם לגביך.. אתה הולך להקרנה?

גנדרן

New member
מה לעשות

אבל זו חנופה, עפ"י כל ההגדרות שלה, אני דווקא מאוד מפרגן לסוגי(למרות שהייתה לא פיירית כלפיי הרבה פעמים) בהחלט עושה עבודה טובה, אבל חנופה כזאת זה קצת רחוק ממני

למעלה