היי, חדשה כאן..

נענע111

New member
היי, חדשה כאן..

לא ממש יצא לי לקרוא כאן הרבה אבל.. אני חושבת שאני המקרה הכי קשה כאן חחח
אני בת 28, בלי ניסיון מיני, והאמת שגם לא יותר מידי ניסיון זוגי, היו לי 2 חברים עד היום.
לא יודעת מה לעשות.
שכחתי לציין שאני גם סובלת מחוסר ביטחון עצמי בגלל משקל עודף רציני שיש לי.
וגם חוסר הניסיון בתחום רק מוריד לי את הביטחון ומגביר לי את חוסר האמון בגברים.
נרשמתי לאתר היכרויות, לאחרונה הכרתי מישהו, נפגשנו, היה ממש נחמד אבל אני ממש חוששת שאני יהרוס את זה עם חוסר הביטחון שלי בעצמי וחוסר האמון בגברים.
כי גם כשגברים החמיאו לי בעבר, אף פעם לא האמנתי ועדיין לא מאמינה שהם התכוונו לזה.
מה עושים כדי לא להרוס את הקשר הזה? (שאני מקווה שיתפתח למשהו רציני).

iba90

New member
ברוכה הבאה לפורום

קודם כל הגעת למקום הנכון
ואני מאמין שאם תקראי פה קצת יותר אולי תוכלי לקחת מכאן דברים שאנשים רשמו ויתאימו לך. אישית אני יכול להזדהות עם המצב שלך כי חוויתי אותו ואני חווה אותו גם היום (חח חוץ מהקטע של הגברים
). אני חושב שהפתרון הטוב ביותר במצב כזה הוא אף על פי ולמרות הכל להאמין בעצמך! אם גברים מחמיאים לך וחושבים שאת יפה ורוצים אותך...למה שאת לא תחשבי את זה על על עצמך?. לגבי התנהלות עם גברים...עם כל הרצון הטוב וההתלהבות ש"מישהו רוצה אותנו" לדעתי קחי את הדברים לאט יותר...שימי לב לניואנסים של אם הוא רוצה אותך ממש מהר ועושה הכל בשביל להכניס אותך למיטה...או שהוא רציני בכוונות שלו ומוכן להתחשב בזמן שייקח לך להפתח בעקבות חוסר הניסיון שלך ככה. תדעי אם הקשר הזה מתאים לך (לפחות זה מה שהייתי עושה אם הייתי במצבך...)

שיהיה לך בהצלחה ושוב, ברוכה הבאה

נענע111

New member
ל- iba90

תודה על התגבה. העניין הוא שאני לא מאמינה בעצמי. אני יודעת שאני צריכה לטפל בזה. אבל בגלל זה, אולי זו סיבה נוספת שאני מתביישת בחוסר הניסיון שלי ואף פעם לא אמרת לבן זוג שאין לי ניסיון. אולי בעצם אני מטעה אותם ולכן מקבלת תגובות מהם שהם רוצים לקדם את הקשר בקטע המיני. הם לא יכולים להבין אותי אם אני לא משתפת. כנראה. מן הסתם. אבל אני מתביישת לשתף.

נענע111

New member
ל- iba90

המשך לתגובה קודמת שלי-
ואם אני אשתף בן זוג בחוסר הניסיון שלי? לרוב לדעתי יפרדו ממני בגלל זה. לא ככה? לא רוצים מישהי בלי ניסיון. זו "עבודה קשה".
הם רוצים מישהי יותר "קלה" ו"זורמת".

Hawkgirl

New member
לדעתי...

אם את רואה בחוסר הנסיון שלך משהו שלילי, את גם תציגי אותו כמשהו שלילי כשתספרי את זה, ומן הסתם שגם הצד השני יקבל את זה כמשהו שלילי.

לא רואה בעיה לומר לבחור שיהיה איתי שאין לי נסיון זוגי או מיני.
זו אני, Take it or leave it.
הרי זה לא בשליטתו של אף אחד אם להתאהב או לא להתאהב.
אם מעולם לא היה לי קליק עם מישהו לפני כן, אני לא אכפה על עצמי זוגיות בשביל שהחברה תקבל אותי בעין יפה ^^

אני למדתי להכיר את עצמי כאחת שמאוד גלויה בזוגיות, כי בעיניי זה הבסיס.
ואחרי הדייט הראשון עם הבחור איתו יצאתי, הוא קיבל רושם שהיו לי בני זוג בעבר ושיש לי נסיון, כי אני משרה סוג של ביטחון ופתיחות של מישהי עם ניסיון(כנראה).
אבל כמובן שלאחר מכן, כשנפגשנו כמה ימים אחרי כן, סיפרתי לו שאין לי נסיון קודם כך שלא יחשוב עלי דברים לא נכונים {:

אני מאמינה שאם גם את תיהיי גלויה הבחור דווקא יעריך את זה {:
ויודעת מה?
אם הוא יעזוב, אז שיעזוב.
גברים(וכמובן גם נשים) כאלו הם לא כאלו מציאה בעצמם, כך שעדיף שתגלי את זה עכשיו ולא מאוחר יותר.

נענע111

New member
ל- Hawkgirl

אני מבינה מה את אומרת. את צודקת.
אבל רוב הגברים לא אוהבים נשים בלי ניסיון ולהמתין לרגע שבו יהיה לה מספיק נוח איתו (אם בכלל) ואז כאשר את מספרת הם בורחים.
אבל שוב, את צודקת, אם הוא ילך בגלל זה, שילך.
פשוט אני לא רגילה לדבר באופן תוח עם דברים כאלה אישיים, גם לא עם חברות טובות שלי. אז בטח לא עם גבר, ועוד בתחילת הקשר. אבל זה מה שכנראה אצטרך לעשות.
תודה:)

Hawkgirl

New member
יאפ ^^

אני גם לא מדברת או נפתחת בעניינים אישיים עם גברים או נשים.
יש לי רק חברה אחת שיודעת עלי הכל ואני מדברת איתה על הכל {:
הכרתי אותה לפני שנתיים/שלוש ולפני כן אגרתי הכל בתוכי ^^
אז במקרה שלי, אני שמחה שמצאתי חברה כזאת.

בכל הנוגע לבן זוג, כשקראתי את מה שרשמת "רוב הגברים לא אוהבים נשים בלי ניסיון ולהמתין לרגע שבו יהיה לה מספיק נוח איתו",
אשכרה אמרתי בראש "אז שילכו לעזאזל", אף אחד לא יקבע עבורי את הקצב שהוא רוצה להתקדם.
לא גברים ולא נשים.

כשהצד השני מנסה לגרום לי להתקדם מהר יותר ממה שאני מוכנה זה מבחינתי הופך להטרדה אמיתית, ואז אני אהיה זאת שתלך.
ואת זה אני אומרת מנסיון.
(ושוב, אני מתייחסת גם לבני זוג וגם לחברות).

אז את קחי את הזמן שלך {:

נענע111

New member
ל- Hawkgirl

תודה על התגובה :)
כן, אלך כמובן רק בקצב שלי. לוקח לי זמן להיפתח אבל כזאת אני.

Hawkgirl

New member
ברוכה הבאה~!

רק רוצה לומר, שאם המשקל העודף מרגיש לך שהוא מפריע בהתפתחות שלך כבנאדם, ומוסיף לחוסר הביטחון שלך, אז תעשי משהו בנידון {:
בתור אחת שירדה 25 קילו, אני יכולה לומר לך שזה בהחלט עוזר לתדמית העצמית שלך כלפייך ^^
ואני קצת לא אוהבת שאומרים לי "זה קשה" או "איך מצליחים" "מה השיטות".... צריך פשוט לרצות את זה, וזהו.

אגב, את גם לא המקרה ,הכי קשה פה"

את תגלי שהמון פה חסרי ביטחון, ביישנים, סגורים, בלי נסיון זוגי או מיני בכלל, גם בגילאים יותר מבוגרים ממך.
אני בכל אופן בת 24, והיה לי רק בן זוג אחד בעבר למשך חודש בלבד.
החבר'ה פה ממש נחמדים, אז מוזמנת להמשיך לבקר פה~!

נענע111

New member
ל- Hawkgirl

תודה על התגובה.
אני יכולה לומר לך מניסיון שניסיתי הכל, לרוב מאוד קשה ולא מחזיק מעמד לצערי. יש כאלה שאומרים, "עזבי, אל תרדי במשקל בכלל. תלמדי לאהוב את עצמך כשמנה וזהו. יהיה לך יותר טוב בחיים כך." אני לא מאמינה בזה כי אני ממש לא אוהבת את עצמי אבל מצד שני מאוד קשה לי. מכל הבחינות. גם בריאותית וגם בזוגיות. בכלל...

micha59

New member
לא הכי קשה

את לא בהכרח המקרה הכי קשה יש אנשים בעולם בשנות ה20 וה30 שלא חוו ניסיון מיני או זוגי ואת ציינת שהיו לך שני חברים

נענע111

New member
ל- micha59

אם אני לא המקרה "הכי קשה" זה קצת מעודד. תודה :)
מקווה שדברים ישתנו לטובה :)

Hawkgirl

New member
כמו שאמרתי...

לא אוהבת שאומרים "קשה לי".
לכולם קשה.

ותאמיני לי, שגם אני ניסיתי הכל בדיאטה. ניסיתי ספורט, ניסיתי תפריטים של דיאטניות, ניסיתי למצוא שותפים שנתמוך אחד בשני...
במקרה שלי, הייתי צריכה להגיע למצב של משבר, כדי להבין שנמאס לי, ושאני רוצה להוכיח לכל העולם אחרת, ולהראות לכל מי שאיי פעם לעג לי שאני טובה יותר מהם, ושהם יכולים עכשיו להסתכל ולבכות {:
ייצר התחרותיות שלי כנראה חזק יותר משלך, וזה מה שהניע אותי. זו הייתה הנקמה הקטנה שלי לעולם {;
את צריכה למצוא את המניע שלך.

פשט תחשבי עם עצמך {:
לפעמים קצת נחמד פשוט להישכב על המיטה ולחשוב על דברים {:

נענע111

New member
ל- Hawkgirl

את צודקת, אני באופי שלי ממש לא תחרותית. אולי זה גם העניין.
בכל מקרה, אני כן רוצה לעשות את השינוי, חייבת בשביל עצמי!
תודה :)

ברוכה הבאה

רובנו פה כמוך.
לצערי אין לי הרבה עצות, חוץ מלהתקדם לאט ולראות איך את מרגישה. מה שכן, נסי לא לתת לחוסר האמון בגברים להשפיע עלייך יותר מדי או להכליל אותו על כולם באופן אבסולוטי.. יש פה ושם חבר'ה טובים שמגיעה להם הזדמנות. אני מאמינה שתשימי לב לזה עם הזמן.

נענע111

New member
ל- אנונימוסטייל

תודה על התגובה :)
עובדת על זה חח
מקווה שיהיה בסדר, לאט לאט..

Elle992

New member
ברוכה הבאה!

יכולה להזדהות, בתור ילדה שסבלה מעודף משקל ואי לכך מהרבה בעיות זה מצב לא קל,

אבל תדעי לך, אם רק תחפצי בשינוי-הוא יבוא, אם רק תרגישי שאת מספיק חזקה ומסוגלת לשנות-זה יבוא, את רק צריכה באמת לרצות בשינוי, גם אצלי הביטחון העצמי היה מאוד ברצפה עד כדי מצב של...אי יכולת להכיר בעצמי"כבנאדם" זה הגיע למצבים מאוד קשים,

אבל החלטתי לעבור שינוי. זה התחיל בדיאטה ופעילות גופנית שהפכה לתחביב, ומשם השינוי התדמיתי והאישיותי וכו' שאני עדיין עוברת, אם רק תרצי תוכלי להשתנות לטובה ולהוכיח לעצמך ששום דבר לא אבוד, המון בהצלחה ומקווה שתשתלבי ותאהבי את אווירת הפורום

גם לבנות מנוסות ורזות לעיתים קרובות

יש חוסר אמון בגברים
מעבר ללדעת לשפוט אופי, It takes a leap of faith..

למעלה