היי חדשה כאן

yaelli10

New member
היי חדשה כאן

מצרפת קישור להודעה שכתבתי בפורום הריון ולידה, בכינוי אחר (...) עוד לפני שידעתי על הפורום הזה. עדכון אופטימי - היום הייתי בביקור הדו שבועי אצל הרופא אחרי שבועיים של מנוחה מוחלטת. בעלי שיחיה מטפל בבתי בת ה- 3.5 ואני פשוט במיטה, קמה רק לשירותים. קל זה לא היה והיום גם הרגשתי כמה שהשרירים שלי רפויים. טוב טוב לעניין ז"א לעדכון - האולטראסאונד הראה שמי השפיר חידשו את עצמם עד לכמעט קו הנורמה. אפשר היה סוף סוף להבחין בצבע השחור שעוטף את העובר, מה שלא היה בשבוע הקודם. הסכנה פחתה אך אני עדיין במשמעת מנוחה, מותר לי לקום לפרקים מהמיטה וקצת לטייל בבית... איזו הקלה !!!!! עד השבוע הבא. בשבוע הבא אדע אם ההריון הזה ימשיך ויהיה נורמאלי הלוואי !! עם המון אמונה, ועידוד ותמיכה של בעלי המקסים וחברותיי הטובות הצלחתי. ושמעתי גם על סיפורים פחות אופטימיים שהם יותר תדירים.

אבן נגולה מעל ליבי

נראה, אם כך, שהיה נקב שנסגר. אכן, תמשיכי לנח (אם כי, כרגע זה רק ליתר בטחון) והלוואי והמצב ישאר יציב ואף ישתפר. ברוכה הבאה

yaelli10

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo175.gif

תודה גם על התמיכה בפורום ההוא. אני עדיין במשטר של מנוחה והתאוששות. היום קיבלתי את התשובות של מי השפיר - והכל תקין ושפיר, בכיתי לאחות של המעבדה בטל', וכמובן ששאלתי למין העובר - יש לי שווארצנגר קטן בבטן ששורד ומקווה שישרוד את כל ההריון עד סופו. שיהיו לכולנו כאן רק הודעות שמחות ומאושרות.

שוגי13

New member
בשורות מצויינות ../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות, תהיי רגועה עד כמה שניתן. נשיקות וחיבוקים לכם
+
+
, נדבר כשנחזור מחו"ל.

למעלה