היי , חדשה עם שאלה...

עדי2211

New member
היי , חדשה עם שאלה...../images/Emo13.gif

אז קודם כל חג שמח לכולם.
. מעוניינת להתחיל לעסוק בתחום ... אשמח לקבל למידע : היכן מתקיימים קורסים , (אני מאיזור המרכז). מה עלויות.. (סדר גודל). המון

crimson ghost

New member
תלוי איזה תחום...

בקייטסרפינג העלויות בהתחלה הם גבוהות... קורסים באיזור המרכז אפשר לעשות: אצל עומרי פורת בנתניה( www.poratkite.co.il ) אצל רונן בנתניה ( www.kite4u.com ) בסרף פוינט בת"א ( www.surf-point.com ) בסרף סנטר בהרצליה (www.surfcenter.co.il ) אחרי הקורס שבד"כ עולה בין 900 ל1400 שקל יש קניית ציוד ראשונה שעולה בין 2000 שקל(במזל) לסכום לא מוגבל למעלה... רולר המלצה שלי היא קרייזי רולר בהרצליה ( www.crazyroller.co.il ) המחירים לרולר יותר נמוכים.... זה מה שאני הכי מתמצא בו...

aristo1973

New member
את יכולה

להתחיל בתחום מקביל שהוא ה power kiting המבנה של העפיפון הוא שונה וטווח הרוחות הוא רחב מאוד משלושה קשר ועד 15 תוכלי לבצע קפיצות גרירות וגלישה על מאונטיינבורד לאחר שתפתחי מיומנות תוכלי להעיף כל עפיפון עלות למפגש ראשון 300ש"ח ,+שני מפגשים נוספים 150ש"ח למפגש אני אשמח לעזור לך מסר בפרטי

hagitoz

New member
שלא תסתבכי יותר מדי :)

הי עדי, דבר ראשון שאת צריכה לשאול את עצמך הוא מה את בדיוק רוצה ללמוד? מה הכי מושך אותך והאם יש לך את הזמן המתאים להקדיש זמן ללימוד? (צריך כמובן להתמיד ולהשקיע אם רוצים להתעסק בכל תחום אקסטרים) דבר שני : מה התקציב שלך? תחשבי על זה בלי לחץ, יש הרבה דברים מעניינים אבל לכל אחד יש חלום אחר...... חגית עוז

עדי2211

New member
היי חבר'ה קודם כל תודה על

האינפורמציה... כרגע הכל דיי חדש... אין לי כל-כך מושג בעניין... אז אני מתעניינת ושואלת...

aristo1973

New member
חגית אני מסכים איתך

במאה אחוז,ולא נמנע הדבר שאדם יעסוק במספר פעלויות כמובן שעדיף להתמקד בפעילות אחת אני עוסק ברולר בליידס יותר נכון חוזר -ובקייטים

urbanrider

New member
לא אני עוסק בהרבה בלי בעיה ביכלל

בוקר ים צהרים סקייט ערב אופניים

urbanrider

New member
14 עוד 17 יום לא עובד אבל יש בצפר

אפילו שכמעט שאני לא הולך אליו

למעלה