היי חדשה פה - שאלה
היי קוראים לי ליאת אני בת 30 בהריון ראשון ובשבוע 26 עם בת קטנטנה שאני כבר מאוהבת בה
זה הריון שחיכינו לו הרבה שהושג בIVF אחרי כמה שנים של טיפולים ואובדן הריון אחד כואב ודיקור ותזונה ושיטת אביבה ושערה משפה של ג'ירפה וכל מה שרק אפשר לנסות
אני קוראת הרבה סיפורי לידה לאחרונה ומנסה להתוות לעצמי את הדרך האידיאלית בה הייתי רוצה ללדת
אני מבינה שברוב בתי החולים מתערבים מהר מדיי והרבה פעמים ללא צורך אמיתי
אני עצמי נולדתי כפגית קילו 700 כי חשבו שיש מצוקה עוברית מה שהתברר כלא נכון בדיעבד וגרם לאמא שלי הרבה צער בזמנו
קניתי וקראתי את הספר לידה פעילה וקניתי כדור פיזיו ואני מנסה לעבוד איתו
וכרגע נדמה לי שהכיוון שלי הוא ללדת לידה טבעית בלניאדו עם מיילדת פרטית , קבעתי פגישה ראשונה עם פנינה עוד שבוע וחצי
השאלות שלי:
- האם זה יומרני מצידי לרצות דבר כזה לידה טבעית ולנסות ללא אפידורל בלידה הראשונה?
- למי מתאים ללדת בלידה טבעית?
-אשמח לשמוע סיפורים מכאלו שילדו לידה טבעית + סיפורים על לניאדו + מיילדת פרטית
-איך אני אמורה להכין את עצמי ללידה טבעית? אמורה לשמור על כושר כלשהו ?
-האם מומלץ קורס הכנה ללידה מסוים?
תודה רבה!!!!
היי קוראים לי ליאת אני בת 30 בהריון ראשון ובשבוע 26 עם בת קטנטנה שאני כבר מאוהבת בה
זה הריון שחיכינו לו הרבה שהושג בIVF אחרי כמה שנים של טיפולים ואובדן הריון אחד כואב ודיקור ותזונה ושיטת אביבה ושערה משפה של ג'ירפה וכל מה שרק אפשר לנסות
אני קוראת הרבה סיפורי לידה לאחרונה ומנסה להתוות לעצמי את הדרך האידיאלית בה הייתי רוצה ללדת
אני מבינה שברוב בתי החולים מתערבים מהר מדיי והרבה פעמים ללא צורך אמיתי
אני עצמי נולדתי כפגית קילו 700 כי חשבו שיש מצוקה עוברית מה שהתברר כלא נכון בדיעבד וגרם לאמא שלי הרבה צער בזמנו
קניתי וקראתי את הספר לידה פעילה וקניתי כדור פיזיו ואני מנסה לעבוד איתו
וכרגע נדמה לי שהכיוון שלי הוא ללדת לידה טבעית בלניאדו עם מיילדת פרטית , קבעתי פגישה ראשונה עם פנינה עוד שבוע וחצי
השאלות שלי:
- האם זה יומרני מצידי לרצות דבר כזה לידה טבעית ולנסות ללא אפידורל בלידה הראשונה?
- למי מתאים ללדת בלידה טבעית?
-אשמח לשמוע סיפורים מכאלו שילדו לידה טבעית + סיפורים על לניאדו + מיילדת פרטית
-איך אני אמורה להכין את עצמי ללידה טבעית? אמורה לשמור על כושר כלשהו ?
-האם מומלץ קורס הכנה ללידה מסוים?
תודה רבה!!!!