היי חדשה פה

רחלי 1233

New member
היי חדשה פה ../images/Emo13.gif

שלום אנשים מקסימים . אני מחשיבה עצמי כרוחנית מאד ומאד מתחברת לכל הפילוסופיה של הקלפים ( בעיקראפשר לקבל מסר רק מהטלתץ רון טארוט) תחום הרונים חדש לי . בעקבות ריאיון חשוב שהיה לי היום ( תפקיד שאני מאד מאד מאד רוצה -) ) החלטתי לקבל מסר - אין ברשותי רונים ולכן לחצתי על רון פה באתר .( מקווה שזה בסדר ) הרון שיצא הוא סוולו מקווה שאייתי נכון ........ שאלתי אם איזה תחושה אני אמורה לצאת מהריאיון כיוון שכל היום הייתי באנרגיות טובות ובשעות האחרונות ההרגשה מדוכדכת הרגשה שלא עברתי ושל כשלון . האם אפשר לקבל מסר רק מהטלת רון אחד ??????? האם הרון הספיציפי הזה חיובי ? תודה רבה לכל העונים רחלי

סוולו- רון העליצות

הארה הצלחה מתוך שמחה הדיכדוך אולי לא קשור.. מה יצא בסוף, עם הראיון?

רחלי 1233

New member
../images/Emo6.gifהתקבלתי

צדקת הדיכדוך באמת לא היה קשור .( אולי רק לחוסר הבטחון שלי ........) תודה רבה רבה

יש!!!

בהצלחה יקירה וברוכה הבאה לעולם הקסום של הרונים.. המשיכי לגלוש עימנו אל נבכיהם הקסומים תמי, וגם עומר בטח תצטרף לברכות (היא פה המסטרית הראשית! מנהלת הפורום..ואף מורתי)

לחיזוק חוסר ביטחון

קמע רונים עם רון אחד או קשירת רון חישבי על פחדייך ועל חוסר הביטחון..ושאלי מה דרוש לשם חיזוק פיתחי 4 רונים..ורישמי כאן..משם נמשיך.

רחלי 1233

New member
היי

דבר ראשון תודה רבה רבה על כל העידוד והמילים הטובות
עשיתי כדבריך ופרשתי 4 רונים כשהשאלה שנשאלה היא מה לעשות לחזוק פחדיי בקארנה אינגוואז תוריסאז איסה סופ"ש ושבת שלום לכולם רחלי

זה רונים

שמספרים על שהיה במקום של קושי וקבלתו..מתוך הבנה שמהקושי ומהחולשה צומח הכוח והעוצמה...שניים מהם כלומר - תוריסז ואיסה אז תקבלי ותכירי את פחדייך..מנסיוני כשמתעלמים מפחד הוא מעצים עצמו וכשמיישירם אליו מבט הוא מתקץ ונעלם. ובקרנה - מדבר על הפריה פוריות לפעמים על הריון ..כוח של האדמה..ושל נשיות (אם כי לפעמים מופיע גם אצל גברים ובהקשר של קר זוגי..והוא רון שקשור ב'אמא אדמה') אינגווז מדבר על שינוי על משהו שצריך למות לשם פתיחת החדש נראה לי שלקמע אפשר רק לצייר את באקרנה או את כל הארבעה... בואי נבקש מעומר שתקשור לך רונים ואז תצרי מזה קמע על גבי אבן קטנה ושטוחה (חלוק נחל או משהו שתבחרי..) .....

שלום רחלי

מצורפת קשירה
של ארבעת הרונים את קודם צריכה להתאמן בלכתוב כל רון בנפרד ואז על דף את הקשירה ורק כשזה זורם תכיני קמע על גבי משטח שהוא נעים לך אנרגטית ולא מתכלה.. אבן, ברזל..או אחר.. רצוי לא גדול מידי שאפשר לשאת .... ואז לרשום בעט פרמננט או מכחול עם צבע שלא ירד או טוליפ.. העיקרון הוא לחבר את הרונים בקו בלי להרים את כלי הכתיבה אז תלכי לפי סדר הרונים.. מותר לחזור על קוים אך לא להרים את כלי הכתיבה!!! בהצלחה תמי * אם עומר תכין לך גם..זה יצא יותר יפה ....כי זה בפוטושופ ושלי ביד...

בעת הקשירה הבחנתי

שכתבת אינגווז ואני התייחסתי לאיהווז בטעות! אינגווז מדבר על איזון בין ארבעת רוחות השמיים..ארבעת היסודות ואני קוראת לו "רון הבית".. מתקשר למארג של קבלה וזרימה יותר מאחיו איהווז שמדבר על שינוי קיצוני באמת...

אני הולכת להמליץ

על קשירות לכל העולם ואחותו רק כי אני "חולה" (פוי דברי בלשון חיובית!) על איך שזה נראה בציור במחשב.. גם אני רוצה רונים במחשב!!!!! מתי תגל לי את הסוד?? * מבטיחה לא לזייף בקריאות רוניות רק לשם קשירה רחמנה לצלן!!! טפו-טפו-טפו
השם ישמרנו!! אבל, אולי אני עושה זאת באופן לא רצוני כדי למשוך את עומר..מה אתם אומרים נכון שהיא חסרה לנו......????

אה-אה../images/Emo70.gif

תמשיכו להתייחס לעומר!!! עומר ברור שידייך עמוסות בפעוטות ותינוקות כעת, אך אני נהנית יותר משיתוף פעולה וממענייך השלווים. יש לנו אנרגיות שונות ושלך חסרות לי פה...
שובי והפציעי כדגז, הרון של אלת השחר מעל הפורום רונים.. אני אמשיך לענות לפונים, כפי שהצעת לי לתא האישי אך אשמך לחבור עימך לרשת של אור...

ציירת את הרונים בפוטו שופ???

זה משהו שאפשר להעביר כי פוטו שופ דוקא יש לי יש לך עיפרון??? אני לא ממש גאון בפוטושופ.. יותר מסתדרת משולטת..אההם

למעלה