היי חדשה פה

היי חדשה פה../images/Emo24.gif

כאילו על מה אתם מדברים פה?
רק על הדה קולינג? מה אתם מספרים עליהם ואני חשבתי שאני המעריצה היחידה שלהם!

ט ל i i ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא אך ורק על דה קולינג!!! אבל לרוב עליהם...!!! יש עוד הרבה מעריצים ששלהםםםםםם אל תדאגי את לא היחידה!! התמככרות נעימה!!

aYaLoLy

New member
welcomeeeeeee |אשטון|

היי אני יולייייי כן, כן.. את לא היחידה! הצטרפת לקבוצת התמיכה שלנו... אבל עזבי.. אני סתם מדברת שטויות .... כרגיל.. בכל מקרה תהני

Drorrrrrr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

איזה רק על דה קולינג?
חצי מהשרשורים הם עוף

גל GS

New member
שלום!!

אנחנו לא מדברים רק על דה קולינג אני בטוחה שתהני כאן עם כל השרוטים שיש כאן.... *שיעול* טל ולאה...
ובכלל כל הפורום!!!!

ברוכה הבאה1!!!!

אמממ...רק על דה קולינג? לא....בעיקר על אלכס אבל חיחי :) וואלה גם אני חשבתי שאני המעריצה היחידה שלהם עד שבאתי לפה...:) אז התמכרות נעימה חמודה!

crazy4tc

New member
ברוכה הבאה!!!

גם לי הייתה תקופה שחשבתי שאני המעריצה היחידה שלהם... אבל לא!!! יש להם עוד הרבה מעריצים!!! אני לאה ואני לא משוגעת!!! טוב בעצם... אולי קצת... רוב השירשורים פה הם באמת לא על דה קולינג... בעצם כן, רק לא דברים רציניים... יותר מין וויכוחים על כמה שאלכס חתיך... אתם יודעים... חשבתי על זה ו... אתם לא חושבים שמפלים את אהרון לרעה??? לא נראה לכם שהוא כועס שאלכס מקבל יותר תשומת לב??? זה הרי ברור שאלכס מקבל הרבה יותר תשומת לב ויכול להיות גם שבגלל זה בילי ונייט עזבו... לכו תדעו... כמו למשל שנו דאוט כמעט התפרקו (או שהם התפרקו וחזרו?) בגלל שגוון סטפאני מקבלת יותר תשומת לב!!! מה נראה לכם?

adi u

New member
היי....

ברוכה הבאה... לפורום הלא כל כך שקט שלנו... תרגישי בבית...(כמה שזה אפשרי..) בעצם תהפכי לחלק ממנו... have fun!!!

למעלה