מגרש ביתי- שליטעעע
לפי דעתי, שתי הסדרות הטובות בערות yes weekened הן the oc ומגרש ביתי. בגלל שכבר סיימת לצפות ב-OC, אני אמכר אותך למגרש ביתי. אז למה כדאי בכלל להתחיל לצפות בסדרה? קודם כל, בגלל השמות: 1.צ'אד מייקל מורי- החתיך המוכשר שמוכר לכולונו מ"בנות גילמור", "דוסון קריק", "שישי הפוך", "סיפור סינדרלה", "בית השעווה", וכמובן, תפקיד ראשי במגרש ביתי. צ'אד מגלם את לוקאס סקוט, נער שקט ומצוין בכדורסל, שננטש על ידי אביו עוד לפני שנולד. אימא שלו מגדלת אותו לבד, והוא יצא לא רע בכלל
יש לו אח למחצה שצעיר ממנו בשלושהה חודשים, ועליו- בהמשך. 2. ג'יימס לאפרטי- לפני עליית הסדרה, ג'יימס לאפרטי לא היה כ"כ מוכר בארץ, אבל עם עליית הסדרה הוא הפך לסופרסטאררר! ובניינו, איך לא?! הוא חתיך, מצוין בכדורסל כמו הדמות של בסדרה ושחקן מצוין
ג'יימס מגלם את ניית'ן סקוט (הדמות האהובה עליי, דרך אגב) נער שחצן ומעולההה בכדורסל, שגדל עם שני הורים בבית עשיר ואף פעם לא שמע "לא" כתשובה. יש לו אח למחצה המבוגר ממנו בשלושה חודשים, והוא לוקאס סקוט. השניים גדלו בשנאה אחד כלפי השני כל השנים, וכשעולמם תנגש כשלוקאס מתחיל לשחק בנבחרת הכדורסל של בית הספר ניית'ן ממרר לו את החיים. אם זה לא מספיק, לוקאס גם שם עין על החברה המעודדות של נייתן', פייטון. (בהמשך). 3. הילארי ברטון- גם הילארי ברטון לא הייתה ממש מוכרת בארץ, אבל לצופים המושבעים בינינו של MTV הכירו אותה כבר מהתוכנית שהיא מנחה, TRL. הילארי ברטון מגלמת את פייטון סוייר, נערה שאיבדה את אימה בגיל צעיר, ואפעם לא ממש התגברה על כך. היא אומנם מעודדת וחברתו של הבחור הכי מקובל בבצפר (ניית'ן סקוט), אבל האהבה האמיתית שלה היא מוזיקה וציור. היא גם נדלקת על לוקאס, אבל מתחילה להיבהל כשבאמצע הדרך להפשטת אחד את השני הוא מדבר על מחויבות ובורחת. בסוף היא מחליטה שהיא רוצה אותו, אבל הוא כבר של ברוק, החברה הכי טובה שלה. מה קורה בהמשך? בלאגן גדולל! 4. סופיה בוש- סופיה בוש מוכרת לנו מתפקידי אורח בסדרות המצליחות "סברינה המכשפה הצעירה", "ניפ/טאק" (שהפרק שהיא מתארחתת בו שודר השבוע ושבוע שעבר), ותפקיד בסרט "יחצ"ן המסיבות". היא פרצה למסך הקטן בתור ברוק דיוויס, הנערה הפופלרית ביותר בבצפר. היא עשירה, מעודדת, חיית מסיבות ונראית מעולה (והגומות חן האלה שלההה.. לאכול אותה!). מהר מאוד היא שמה עין על לוקאס, שמאוהב בחברתה הטובה ביותר. בסוף השניים הופכים לזוג, וברוק מאושרת. אחרי שהיא מגלה ש.. טוב, אני לא אגלה לך, היא נפגעת קשות ומגלה עוד כמה דברים מזעזעים שקרו לה.. מבחוץ, היא נראית כמו סתם עוד מעודדת שטחית, אבל מי שמכיר אותה רואה שהיא חברה טובה ומאוד חכמה. 5. בת'אני ג'וי לאנז- בת'אני מוכרת לנו מתפקיד בסרט "מעודדות צמודות 2" ותפקידים בעוד סרטים שלא הגיעו לארץ. היא מגלמת את היילי, חברתו הטובה ביותר של לוקאס, הילדה הטובה של בצפר. בהתחלה, זה רק "היא ולוקאס נגד העולם", אבל איך שלוק מצטרף לקבוצת הכדורסל, גם עולמה מתשנה. אחיו למחצה של לוקאס, ניית'ן מחפש דרך לנקום בו, והוא לוקח את היילי בתור נקמה. הוא מתחיל איתה כדי להרגיז את לוקאס, אבל בסופו של דבר השניים מתאהבים. בקיצור הסדרה מצוינתתת! בימים א'-ה' מושדרים שידורים חוזרים של העונה הראשונה (היום פרק 10 נראה לי) וביום ו' משודרת העונה השנייה (פרק 17 השבוע). את תמיד מוזמנת לפורום שלנו, מספר 1145. שוה צפייה בטירוףףף!!