היי, חדשה פה

Osher191

New member
היי, חדשה פה../images/Emo9.gif

אושר, 17 עוד מעט.. יוצאת לפולין בתחילת מרץ כנראה כבר היו לנו 4 מפגשים של המשלחת, וכל שבוע אני רק מחכה למפגש הבא.. אני ממש יושבת מרותקת כל פעם ומחכה בקוצר רוח לטוס
בקיצור, מקווה להשתלב=]

yuvalika81

New member
היי אושר!

שתהיה לך הכנה מהנה ושתחזרי לארץ מלאה חוויות,מרוצה ואחרת:) אם יש לך שאלות,את מוזמנת לשאול כל דבר

שלום לך

3 פעמים הייתי בפולין כהורה מלווה. אם יש לך שאלות- את מוזמנת לשאול ואשתדל לענות. אגב.מאין את ?

siofok

New member
גם לבני קוראים אושר והוא היה בסוכות

במסע מאלף לפולין אני הצטרפתי לקבוצה

Eti No Name

New member
שלום לך../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אין ספק, מרץ היא התקופה הכי טובה לטוס. תפאורה מושלמת.. אני בטוחה שהחוויה הזאת תגדיר לך מחדש את המילה 'חוויה' ואת המושג 'יהודי'. :) תהני פה בפורום וכל שאלה את מוזמנת לשאול!

Osher191

New member
בהחלט תפאורה מושלמת..

שרק מעצימה את החוויה לדעתי אני לא אגיד שאין את החשש הזה מהקור, אבל אני בטוחה שיהיה בסדר

orange love

New member
ברוכה הבאה :)

אנחנו גם יוצאים במרץ (ב-20) ולצערי היה רק מפגש הכרות מעפן. איך היה אצלך במפגשים?

Osher191

New member
20 במרץ?

בהתחלה המרכזת של המשלחת אמרה לנו שיש שני תאריכים פנויים ומתאימים בעיקרון, או ה-6 למרץ או ה-20 למרץ, ובסוף אנחנו נוסעים ב-6 "תפסתם" לנו את המקום
והמפגשים עד עכשיו היו ממש טובים, מקווה שרק ימשיך ככה

בדיוק ביום השנה מאז שאנחנו יצאנו

ב-6/3/06 אנחנו יצאנו לפולין איזה מגניב שאתם הולכים בתאריך שלנו חחחח ואם יש עצה שאת חייבת ליישם אז להתחיל לאגור מלא בגדים חמים,גטקס,גופיות טרמיות... מרץ זאת תקופה ממש קרה שאנחנו היינו שם היה לנו ימים עם 20- מעלות.

הם רגילים לקור הזה...

ותכלס תתלבשי טוב ובקושי תרגישי את הקור מה שכן כמה גרבים שלא תגרבי גרבים רגליים שלך ייקפאו בכל מקרה אז תתכונני חחחח

Eti No Name

New member
כן!! ../images/Emo14.gif

הכי חשוב זה נעליים! לאטום את הקור וזהו.. שלא ייכנס לך, לא צריך להסחף עם השכבות.
אבל גרביים ממש ממש מחממות ונעליים טובות זה הכי חשוב.. וטיפ שיעזור לכולם - שקיות חימום.
זה מאסט.. אצלנו זה היה להיט.
אגב גם אנחנו נסענו ב-7 למרץ, תקופה קשה.

אנחנו ממש התאכזבנו מהשקיות חימום

השקיות האלו היו ממש דפוקות לא חיממו בכלל.... כולנו ממש בינינו עליהן ובסוף התאכזבנו קשות (חחחח)

Osher191

New member
אממ..

המפגש הראשון היה מפגש היכרות אז לא היה שומדבר מיוחד במפגש השני הייתה לנו פעילות כזו, שפיזרו לנו כל מיני דברים בחדר (לדוג'- ספר תנ"ך, דגל ישראל, ספר על השואה, כומתה של צה"ל וכו'..) וביקשו מאיתנו לבחור חפץ אחד שאנחנו מתחברים אליו, להסביר למה ואיך הוא קשור למסע שאנחנו עצמנו נעבור בפולין במפגש השלישי הייתה לנו הרצאה מעניינת על היטלר, ועברנו על כל הפרטים מהיום שהוא נולד עד היום שמצאו את הגופה שלו.. ושמו לנו הרבה דגש על כל הדברים שהביאו אותו להיות דיקטטור, כל הנאומים שלו במרתפים, מיין קמפף וכו'.. וגם דיברנו הרבה על תורת הגזע ובמפגש הרביעי הביאו לנו מרצה שהסבירה לנו ממש בכלליות על המקומות שנהיה בהם בפולין, האקלים, הגאוגרפיה, נתונים דמוגרפיים...פרטים כלליים כאלה על פולין וזהו בנתיים...

קודם כל ברוכה הבאה!...

שיהיה בהצלחה!... בקשר לקור-תביאי בגדים חמים מאוד אם את רוצה לעשות הכנה לקור שם,תבואי לביסנ"מ שבדרום...קפוא שם חח

למעלה