היי....חדשה פה...

היי....חדשה פה...

יש לי נסיכה מתוקה בת 3 שהגיעה אחרי כמה שנים של טיפוליםאחרי הלידה עברתי סרט רע מאד בדמות מחלה בלבלב שהתפרצה אצלי..הייתי במצב רע ואת החודש הראשון בחייה של ביתי אני כמעט לא זוכרת.נותחתי והבראתיאבל אז הגוף והנפש קרסו מההפלה שעברתי, מכל הטיפולים,מההריון הלידה והניתוח שהגיע מייד אחכחוויתי דכאון ותודה לאל בעזרת אנשים טובים וכדורים נכונים.הבראתיאני קוראת את כל זה ולא מאמינה שזו אני עברתי את כל הסרט ההזוי הזהואני רוצה עוד.אבל ככ מפחדת לעבור שוב טיפוליםועצוב לי היוםאז באתי..ובליחה אם ישר הצפתי...חייבת לפרוק

נתנאלה2

New member
אכן עברת שנים לא פשוטות

ונשמע שאת זקוקה לעזרה, בעיבוד החויה, והכנת הנפש להמשך טיפולים
הריון ולידה חדשים.
והכי הכי, נשמע שאת כל כך נכספת לחויה מתקנת ולחיים נוספים.
לכן אני מציעה לך לפני שאת ממשיכה, ללכת ולהתיעץ עם פסיכיאטר פוריות או עם פסיכולוג פוריות ,
חברה שהתיעצתי עימה, ממליצה מכל הלב,
והנה תרומתה בנושא:
בכללית יש את פסיכיאטרית שמקבלת בת"א שמה ליאת הררי יש לה גם אתר שניתן להתרשם ממנו,
היא מקבלת גם בפרטי בגבעתיים,
לתושבות ת"א יש גם באיכילוב טיפול נפשי חינם גן פסיכיאטרי וגם פסיכולוגי בנושא פוריות במרכז לבריאות הנפש של האשה,
כמו כן יש את מרפאת חווה בשיבא אין לי מושג א ומה היא העלות,
מאחלת לך מכל הלב חויה מתקנת .

י...כת

שאני מטפלת בעצמיבעיקר רציתי לפרוק כי היה לי יום כזה...אבל תודה...

nanka4

New member
היי לך

מאוד מבינה את החששות שלך, וטוב שטיפלת בעצמך וטיפלו בך!!!!!
הנסיך שלנו בן 4.5 הגיע אחרי 3 שנים של טיפולים, כשהיה בן שנה וחצי עשו לי פאשלה בניתוח פשוט, חודשיים ניתוחים נוספים ובתי חולים, בקושי ראיתי את הילד שלי, אחר כך עוד חודשיים שלושה לא יכולתי להרים אותו מצב נורא. לא הלכתי לטיפול וזה החריף לי את הפחדים והחרדות, היוםמטופלת אצל מישהי, ודווקא עוזר.
גם רפואה אלטרנטיבית יכולה להועיל!
לפני שנתיים התחלנו לנסות לבד, עד כשיו לא יוצא כלום ובנוסף התגלה אצלי FSH גבוהה שמטייל למטה מדי פעם:)
מאוד רוצה עוד ילדים ומבחינתי כמה שיותר טוב יותר, אבל חוששת מהטיפולים, כל כך קיוויתי שצליח אחרי הכל כן לבד. אבל התמונה כנראה אחרת,
תהיי חזקה, תקבלי את כל העזרה שאת יכולה וצריכה, ומה לא עושים בשביל האוצר הכל כך גדול :)

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
עברת הרבה חוויות לא נעימות בצד הרפואי, ככה שהפחד בהחלט ברור.
אני חושבת שיכול לעזור להתייעץ לפני שיוצאים שוב לדרך, כדי להקל וכדי שהפעם תהיה יותר קלה נפשית.
ובכל מקרה מאחלת לך בהצלחה
!

למעלה