היי חדשה פה

Mami1010

New member
היי חדשה פה

לא יודעת אם זה המקום הנכון עבורי

נשואה לגבר של חיי באהבה

אבל הראש עובד שעות נוספות

בפנטזיות ומחשבות על להיות אם אישה

מעניין מה זה אומר

היי לך

מה זה אומר? שאלת המיליון דולר.רק אוסיף פרט אחד קטן אבל חשוב מאוד..זה לא רק שהראש עובד שעות נוספות בפנטזיה זה גם שעשית צעד והגעת לכאן ולא רק שקראת אלא שגם עשית צעד קטן נוסף וכתבת ושיתפת.. ואני בטוחה שזה לא היה קל. מהמקום האישי שלי לא נכון לי ( או לאף אחת) לייעץ לך מה נכון לעשות או מה לא נכון לעשות. אני כן יכולה להציע לך לקרוא כאן אותנו , את אלו שהחליטו לקחת צעד אחד נוסף מעבר לכתיבה ולנסות.כל אחת וסיפורה האישי שלה אבל יש משהו אחד שמשותף לכל הסיפורים של אז ושל היום. וזו העובדה שמי שבחרה לממש את הפנטזיה ויצאה לדרך( גם אם תכננה שזה יהיה חד פעמי) נשארה בזו הדרך. נשארה בזו הדרך אין הכוונה שהיא דווקא התגרשה אלא הכוונה שקשה מאוד לצאת מהמעגל הזה.שהרי מה שמבדיל בין מי שחשבה על נשים בחטף והמשיכה את חייה לבין מי שלא הסתפקה במחשבה לכשעצמה וגם עשתה איתה משהו -יחי ההבדל. תנסי לבדוק עם עצמך מה זה מעורר בך-על מה זה לוחץ-מה את רוצה לעשות -האם זה בגדר רק משיכה פיזית או שמדובר פה גם בצורך רגשי...יודעת מה עזבי -גם אני לא ידעתי אז את מה שאני יודעת עכשיו. מניחה שגם אם היו אומרים לי עדין הייתי בשלי -כמהה לחוות. זה חזק מאיתנו הצורך הזה. לכן עדי מה שאת חושבת ומרגישה . הדבר היחיד שהייתי מייעצת לך הוא שאם זו פנטזיה שיכולה להשאר ככזו( לעיתים פנטזיה מספיקה לנו ) אז תשאירי אותה ככזו. ואם זה חזק ממך ובוער בך לנסות להרגיש ... רק קחי בחשבון שמתלווים לחוויה הזו כל כך הרבה פרמטרים נוספים שחלקם בכלל לא במודעות ואם החוויה חיובית אז בכלל... זה עולם ומלואו. קשה נורא לצאת מהמקום הזה אחרי שנכנסים. קחי בחשבון שזה מטלטל אותך ואם אותך זה מטלטל אז גם את הזוגיות עם בן הזוג והילדים והמשפחה...וזה לא בהכרח רע אבל אם הזוגיות שלכם טובה וחזקה ויציבה אז קחי בחשבון שלא בטוח שזה ישאר ככה. אם בא לך תשתפי בהצלחה -בטוחה שזה לא פשוט

במרחק נגיעה

אני יכולה לסכם את כל מה שכתבת
במשפט אחד
פעם לסבית תמיד לסבית
אין דרך חזרה מניסיון

אהבתי

ישר ולעניין

ואוו

שאפו על הכתיבה, כתבת חזק וקלעת בול למצב.
ושאפו על היחס האןהד שניסית והצלחת לתת (זה לא מובן מאליו)
מחזקת את דבריך שכדי למנוע צרות גדולות יותר עדיף לתת לראש לעבוד לבד.

למעלה