היי! חדשה פה!

נ י ל ק י

New member
היי! חדשה פה!

רק רציתי להגיד שאני סטודנטית לביולוגיה באונ' ת"א ועכשיו אחרי שראיתי כל כך הרבה חיות ונחשפתי לכל כך הרבה מידע חדש על חיות אני עדיין חושבת שדולפינים הם עדיין החיות היפות ביותר בטבע ואחרי האדם (למרות שגם זה לא תמיד) הן הכי חכמות! אין לי איך להגדיר את זה אחרת מלבד זה שאני פשוט חולה על החיות האלה, צללתי עם דולפינים בקיץ האחרון באילת ואני זוכרת שממש התחלתי לבכות ברגע שנכנסתי למים כי זו הייתה הפעם הראשונה שממש ראיתי דולפינים במציאות... החדר שלי מלא בדברים של דולפינים ובאחד הימי אני מתכננת לעשות קעקוע של דולפינים. שמחתי לחלוק אתכם בחוויותיי עם דולפינים ואשמח בעתיד לדעת על חוויותיכם שלכם. שמחתי לראות גם שאתם לוקחים את זה ברצינות וממש מנסים לחנך וליידע אנשים כמה חשוב לשמור על הים ועל שוכניו.

ברוכה הבאה!../images/Emo8.gif

הייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוכה הבאה ! גם אני חולה על דולפינים ועל חיות!!!!!!!!!!!!!!! גם החדר שלי מלא בדולפינים יש לי מנורות על הקיר דולפינים פסלים תמונות ציורים וציור קיר ענקי של דולפין! ואימצתי דולפין.. גם אני שחיתי איתם בארץ ובארצות הברית
אני מאחלת לך המון בהצלחה!

נילי שלום, ברוכה הבאה. גם אני

התחלתי את דרכי באוניברסיטת ת"א, אם הנושא בוער בעצמותיך, את מוזמנת לבוא לפגישה החודשית של המרכז שלנו ביום שישי האחרון של החודש במכמורת. את יכולה להצטרף כחברה למחמל"י ואף לצאת לסקרי דולפינים. בקיצור הים הוא הגבול ולאופק תמיד נשאף. אגב, ביום שלישי הקרוב, ה - 17/5 תתקיים הרצאה בנושא מחקר ביואקוסטיקה ביונקים ימיים באוניסבריטת חיפה. ההרצאה תועבר ע"י קסנדו הלקיאס, דוקטורנטית מאוניברסיטת קולומביה. ההרצאה תתקיים בשעה 16:00, בבניין הרב תכליתי, חדר 108. כולם מוזמנים בתאום מראש. לאישור הגעה יש ליצור קשר עם שרה-לי בטלפון -0544976133.

נ י ל ק י

New member
תודה רבה על ההזמנה,אבל

אין ביכולתי להגיע לחיפה או למכמורת לצערי הרב בימי שישי אני עובדת על מנת לממן לעצמי את דמי הכיס שלי ובשאר ימי השבוע אני לומדת. אשמח אבל בעתיד להיות חברה בארגון ואני גם מאוד אשמח להתנדב לכל מיני פעילויות שאפשר להעביר בבתי ספר או אפילו באונ' ת"א, יש לי קצת ניסיון עם ילדים ולא אכפת לי לנסות... (-:

למעלה