היי...חדשה פה

היי...חדשה פה

ויש לי שאלה חשובה. מה זה יוגה בעצם?! המליצו לי על זה. למעשה,המצב שלי הוא לא ממש טוב מבחינה נפשית,המון דברים מטרידים אותי אז אמרו שיוגה יכול לעזור לי..זה נכון? ואמרו לי שזה גם עוזר מבחינת שליטה..שככה אני אוכל לשלוט בעצמי יותר. רק אני מפחדת שזה פשוט לא יעזור..כי בטח לא כל האנשים מתחברים לזה.. אז....מה אתם אומרים?!

הי ירדן

קשה להסביר את מהותה של היוגה על רגל אחת, ישנם קישורים למאמרים שאת יכולה לעיין בהם. אני חושבת שעצם ההבנה והמודעות שלך לשינוי הוא כבר צעד עצום. מרבית האנשים (וגם אני כמובן "חטאתי" בזה ולעיתים אפילו נופלת למלכודת הזו גם היום...) מאמינים ששינוי התנאים החיצוניים יביא לשינוי הרגשתי (עבודה יותר מספקת, יותר כסף, בן זוג יותר מבין וכו'). ההבנה שבתוכינו טמון השינוי, וכאשר הוא יתבצע - שום דבר לא יוכל לקחת אותו מאיתנו - זו הבנה מבורכת. במצב כזה, הדרך היא פשוט - לצאת לדרך!!! חפשי מורה ליוגה, לכי למספר שיעורים, תראי איך התחושה, ואם התחושה לא טובה, תעברי הלאה. חפשי מורה אחר, חפשי שיטה אחרת. העיקר להיות בתנועה ולחפש כל הזמן. לא לחכות שהשלווה תנחת עלינו מלמעלה.... אני כמובן, יכולה להמליץ בחום על היוגה, אני מאמינה אמונה שלמה בשינוי שהיוגה מאפשרת, אותי היוגה שינתה מאד - מבחורה עצבנית, פגיעה להחריד ובעלת מצבי רוח בלתי נסבלים הפכתי להיות שלמה יותר, שלווה יותר, מאמינה יותר בטוב שסביבי, ושמחה הרבה הרבה יותר!!! המון המון בהצלחה, ונשמח פה לשמוע על התקדמות!!

shayahay

New member
יוגה באמת יכולה לעזור

ניי ירדן יוגה זה מושג רחב ובעל הרבה רבדים, החלק היותר מוכר לרובנו הוא החלק הפיזי- שבו הולכים לשיעור ועושים כל מיני תרגילים ונשימות מעבר לכך ישנו עולם שלם של אמונות ודרך חיים מסויימת שלפיה ה"יוגי" חי את חייו ומהם הוא לומד עם הזמן לשאוב שקט שלווה ושלמות פנימית אל תטעי בין תחושת ההשלמה והשלמות הפנימית לבין מה שאת מכנה "היכולת לשלוט בעצמי יותר!! אלו שני דברים שונים בתכלית ואף מנוגדים למה את צריכה ללמוד לשלוט בעצמך? אולי מה שאת צריכה זה ללמוד לשחרר שליטה או באנגלית TO LET GO ולהתחבר למציאות שלך ולאמת שלך כאן ועכשיו? מקווה שעזרתי לימור שי יוגית.

anatina

New member
ואם זה לא יעזור?

ממה יש לפחד? מקסימום רק עבדת על שרירים, גמישות ובריאות פיזית, שזה גם טוב, לא? חוץ מזה מנסיוני אם נותנים ליוגה את הזמן שלה ולא דוחקים בה היא בהחלט מראה תוצאות בכל המישורים. את מוזמנת לשיעור ניסיון חינם אצלנו www.darmayoga.co.il

למעלה