היי, חדשה פה :)

• פותח הנושא y2in1
  • פורסם בתאריך

y2in1

New member
היי, חדשה פה :)

אז פגשתי עוד בחור אחד מאתר היכרויות. הוא בן 24, חמוד, והיה לנו ערב כייפי ונחמד ביחד. כשניהיה מאוחר הוא הציעה ללכת לדירה שלו, ואחרי שיכנועים רבים הסכמתי. בקיצור, עשינו סקס כל הלילה. לא מהעולם הזה! best ever! הלכנו לישון ולא יכותי להירדם. לא יודעת למה, אבל היה לי כל כך לא נוח במיטה שלו... אחרי כשעתיים של סבל, קמתי והתחלתי להתלבש. הוא שמע אותי והתעורר. חיבוק, להתראות, והלכתי הביתה. או.קי, שאלות. 1.הוא לא קם ללוות אותי לדלת, לא הציעה לי ארוחת בוקר, כלום. ?!? וזה אחרי שהוא שיכנע אותי להישאר איתו ובאמת היה לנו ערב נפלא ביחד... כל הגברים כאלה חזירים או רק אלו שקשה להם להתעורר בבוקר?? 2. אני גרה במרחק שעתיים נסיעה ממנו וזה כולל שני אוטובוסים ורכבת. אין לו את המספר שלי. לפחות היה מבקש אותו ומוודה שהגעתי הביתה בשלום לא? again, כל הגברים כאלה חזירים או רק אלו שקשה להם להתעורר בבוקר?? 3. הייתן מתקשרות אל אחד כזה? אם כן מתי? בכל זאת best sex i ever had...+ הוא נורא נחמד ומתחשב...

fairy in chains

New member
ממממ

הוא הציע לך להשאר את הלכת הערת אותו אחרי שעתיים שינה וחשבת שהוא יהיה מספיק מאופס להבין מה קורה סביבו? יכול להיות שהוא כמוני וכמו הרבה בנים ובנות שאני מכירה ואחרי שהוא כבר נרדם (ועוד אחרי סקס טוב) הוא ישן כמו מת, מעופף כשמעירים אותו ופשוט לא חושב על לקחת ממך טלפון או אפילו לקום לנעול את הדלת. מצד שני, יכול להיות שהוא מניאק ואחרי שהוא בא על סיפוקו לא מזיז לו ממך ומגורלך.

magenta73

New member
הוא לא צריך לדעת

שהמסע שלך חזרה הביתה כולל שני אוטובוסים ורכבת, או שכן? בכל מקרה, את קמת על דעת עצמך והלכת. הוא מן הסתם היה שקוע בשינה. ואיך אין לו את המספר שלך?... אני הייתי מתקשרת, למה לא. רק בשביל לבדוק מה קורה. יכול להיות שזה מבחינתו היה חד פעמי, ויכול להיות שלא. רק אם תרימי טלפון, תדעי... לא?...

צאצי

New member
אמממ

זה מאד תלוי באיך שכל הערב עבר יכול להיות שהוא תכנן או הבין שזה ערב חד פעמי לסיפוק היצרים או שהוא באמת היה עייף מידי ולא היה מאופס על עצמו הוא ידע איפה את גרה וכמה אוטובוסים את צריכה לקחת ?! תראי הוא הציע לך להשאר לפי תתקשרי ותנסי להבין לפי הדיבור שלו איפה אתם עומדים

y2in1

New member
התקשרתי

היה בסדר מעצבן שהוא לא יצר קשר ראשון. לא היה לו את המספר שלי, אבל הוא יכל לשלוח לי הודעה לא? ראיתי שהוא on line.

orrin

New member
תראי

אם הוא חשוב לך והיה לך כיפ איתו אני לא היית נכנסת למשחקים של הוא היה און ליין ולא יצר קשר.... יכולות להיות מליון סיבות למה הוא לא יצר קשר באינטרנט (כמו לדוגמא שזה נראה לו לא מספיק אישי, שהוא לא היה ליד המחשב, שהוא לא שם לב שאת מחוברת, שהוא מניאק וכן הלאה). עזבי אותך ממשחקים של מי אמר ראשון ככה או אחרת. זה לא מביא לשום מקום טוב. תעשי מה שאת חושבת ומרגישה שנכון לך, ובהתאם לתגובה שלו תחליטי מה הלאה. בהצלחה שיהיה

למעלה