היי חדשה
יש לי משוו חשוב להגיד

טלזוהר

New member
היי חדשה../images/Emo98.gif../images/Emo2.gifיש לי משוו חשוב להגיד

קודם כל היי אני חדשה כאן, קוראים לי טל בת 13. אני מתה על סרטים מפחידים, אבל אני אוהבת סרטים יותר מדי מפחידים, שהחברים שלי לא רואים איתי כי הם מפחדיםם.. אז סתם מקווה להשתלב פה ויש לי משוו
חשוב
להגיד: יום שישי ה-13 לא נועד להפחיד אותנו וזה יום שלא קשור אלינו הוא קשור לנוצרים!!! כמה עובדות למה: 1. יום שישי הוא דווקא בשבילנו קדוש!! קבלת שבת והכלל 2.המספר 13 בשבילנו זהו לא מספר פחד אלא מספר שמראה גיל מצוות של הבנים!! רק הדברים האלו מראים שזה ממש לא מעניין אותנו. הפוך תיראו יום שישי והמספר 13 גיל מצוות. הנוצרים!!! זהו בשבילם יום מפחיד!!! בשל אמונות תפלות הם לא אוהבים את המספר 13. לפעמים בבניינים שלהם אין את הקומה 13.ידלגו ישר מקומה 12 לקומה 14 כי אנשים לא יגורו שם. הם פשוט לא סובלים את המספר 13 ומפחדים ממנו. כל זה נכון, טל

בקשר ליום שישי ה-13

ובכן. ברור שלא. לפי היהדות המס' 13 הוא לא מס' רע. ולהפך. אבל בכל זאת, יום שישי ה-13 זה יום מיוחד שלא יוצא כל הזמן ומה לעשות שאנחנו מאוד מושפעים מתרבות הנוצרית והמערבית... ככה יצא. חחח אז תודה על הדבר החשוב וברוכה הבאה.

טלזוהר

New member
תודה../images/Emo70.gifוגם למרות מה שכתבתי אני

רואה סרטים מפחידים ביום הזה. עדיין מיוחד.חח

../images/Emo66.gifזה מזכיר לי את ספיישל

יום שישי ה-13 שעשיתי שנה שעברה. את מוזמנת לטייל במאמרי הפורמים ולקרוא אותו. בכלליות אנו כמו רוב העולם לא אימצנו את יום שישי ה-13 בגלל הכוונה הדתית שלו אלא בשביל שעשוע והזדמנות לכל חובבי האימה וגם אלא שלא לראות סרטי אימה יחדיו.

למעלה