היי! חדשה :) נעים מאוד... בת אל. מותר להצטרף?
T the Girl of Love New member 17/10/07 #2 ../images/Emo214.gifאפילו מומלץ ../images/Emo13.gif בת אל זה שם יפה! אני הדר אני מקווה שתהני פה ותמשיכי להיות פה ולהשתלב איזה שיר של כפיר את אוהבת?
../images/Emo214.gifאפילו מומלץ ../images/Emo13.gif בת אל זה שם יפה! אני הדר אני מקווה שתהני פה ותמשיכי להיות פה ולהשתלב איזה שיר של כפיר את אוהבת?
ד דניאלוש16 היחידה New member 17/10/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif נעים מאד אני דניאל.. בת 16 וחצי.. בת כמה את?
נ נסיכונת21 New member 17/10/07 #5 אז ככה: בתשובה לשאלותייכן: אני בת 21 (מתאים לכינוי לא? XD ) שיר שאני הכי אוהבת של מר אפשטיין.... אממממ... אני חושבת ש "יש לך כוח" למרות שכל מה ששמעתי עד עכשיו חוץ מהשיר הזה היה טוב באותה המידה. תודה על קבלת הפנים.
אז ככה: בתשובה לשאלותייכן: אני בת 21 (מתאים לכינוי לא? XD ) שיר שאני הכי אוהבת של מר אפשטיין.... אממממ... אני חושבת ש "יש לך כוח" למרות שכל מה ששמעתי עד עכשיו חוץ מהשיר הזה היה טוב באותה המידה. תודה על קבלת הפנים.
T the Girl of Love New member 17/10/07 #6 ../images/Emo214.gif אני שמחה שאת אוהבת את כל השירים ושהגעת לפורום של כפיר!
R Refreshing Menta New member 18/10/07 #9 ../images/Emo126.gif שלום שלום! אני נטע, בת 16 וחצי מבטיחה לך שתהני פה, יום נעים