היי חדשה

תלוי. האם זה האלבום היחיד שלהם שיש לך?

ובינתיים, ברוכה הבאה לפורומנו

ברוכה הבאה!

כתבו כאן הרבה על דעתנו על פולס, את מוזמנת לחפש קצת בפורום אם זה מעניין אותך. בכל מקרה, אני מאד אשמח אם את תחליטי לכתוב מעט את חוות דעתך המלומדת והחכמה על פולס, כולי אוזן.

MilkShack

New member
לא אוהב אותו

אין שם את המרכיב העיקרי שגרם וגורם לי לשמוע את הלהקה. ברוכה הבאה=]

הי..

האמת ששמעתי אותו פעם ראשונה קצת נבהלתי. אני לא ממש מכירה את הלהקה ואת הסגנון מוזיקה הזאת. אבל אחרי ששמעתי אותו פעמיים שלוש דווקא ממש התחברתי.

holo

New member
איך הגעת אליו?

בכל מקרה, אם התחברת לסגנון, אני ממליץ לך בחום לקנות את אחד מהאלבומים הבאים: Dark Side Of The Moon Wish You Were Here The Wall אחרי שתשמעי את אחד מהם (או את כולם, אפילו יותר טוב) ספרי לנו מה דעתך.

אמממ

הכרתי כמה שירים שלהם והתחשק לי לקנות דיסק פעם ראשונה בחיים שלי. והלכתי לחנות, ושאלתי את המוכר איזה דיסק שלהם הכי טוב. הוא אמר שזה, כנראה בגלל שזה הכי יקר..

holo

New member
אני לא אומר שזאת לא נקודת פתיחה טובה

אבל זאת התחלה קצת גרנדיוזית מדי לטעמי. מכיוון שזאת הופעה חיה מאוד מושקעת, לדעתי היא מתאימה יותר למי שכבר מכיר כבר את אלבומי האולפן של הלהקה (לפחות את הבולטים והמוכרים שבהם). בכל מקרה, אני שוב ממליץ בחום להמשיך/להתחיל עם אחד/כל האלבומים שרשמתי בהודעה למעלה. וכל הכבוד על היזמה המבורכת לקנות אלבום. תתחדשי! האלבום הראשון שאני קניתי בחיים שלי היה החומה.

holo

New member
אגב, במקביל לרכישה והאזנה לאלבומים

מומלץ גם לקרוא את הביוגרפיה של הלהקה, ולא להרשות לעצמך להתעלם מהמילים, שהן חלק בלתי נפרד אצל פינק פלויד.

למעלה