היי:) חדשה...

Outer Space

New member
היי:) חדשה...

שלום! שמי רונה, אני בת 22 וכמו רבים אחרים כאן חסרת ניסיון בכל התחום הרומנטי בשונה מחברי...
חשבתי שיהיה נחמד להכיר אנשים שעומדים או עמדו במצב דומה כזה היכולים להבין.
מכירה את תפוז רוב חיי, אך פעם ראשונה שבחיי הבוגרים פונה לפורום:)
אז, נעים להכיר!

ga26

Member
ברוכה הבאה. את מוזמנת להצטרף לדיונים בפורום

dory141

New member
ערב טוב וברוכה הבאה

כמו שבטח ראית, יש כאן הרבה מאוד סוגים של אנשים ובסטטוסים זוגיים שונים (לא אפרט בשל "צנעת הפרט"). רק תזכרי, שאת העצות של כל האנשים פה, כולל שלי, תקחי בערבון מוגבל. כמו שאני לא נוהג רק לפי העצות פה, כדאי שגם את תפעילי שיקול דעת ותעשי מה שנכון לגביך. אנחנו לא (לפחות למיטב ידיעתי) בעלי הכשרה פסיכולוגית או ידע שלאחרים אין. גם את יכולה לייעץ בדיוק באותו מידה שאני מייעץ לך. אני אישית, מאוד אוהב את פינת הסכמ"ש (ראי עמודים קודמים וארכיון). אפשר מזה ללמוד הרבה על אנשים, כאן ובכלל. נתראה.

Outer Space

New member
היי!

קודם כל נעים להכיר. אני רונה ואתה דורי אני מניחה? בכל אופן כמובן שמפעילה שיקול דעת ולא מאמצת כל עצה ללב, גם בחיים האמיתיים לא?

תודה על הטיפ-אציץ מעט בפינת הסכמ"ש.
שתהיה שבת שלום.

dory141

New member
אין בעד מה

שבת שלום. אגב, גם כדאי קצת לקחת יוזמה ולהעלות שאלות, לצרף כתבות (אני מצרף ממדור יחסים ב-YNET, למרות שהם קשורים עסקית לאתר אלפא), לדבר על נושאים שקשורים בעקיפין. אני למשל, שאלתי על הרגלי צפייה בספורט אצל בחורות, זוגיות ופוליטיקה, עישון ודייטינג (אני לא מעשן, מקווה בשבילך שגם את לא), ופעם, לפני שנה ורבע, אפילו התייעצתי עם חברי המדור על איכויותיה של יועצת קריירה חדלת אישים שניסתה לגרום לי ללכת בעל כורחי לטיפול פסיכולוגי ולאשפוז (נראה לי שהייתי ממליץ לה את זה, אבל מילא). בקיצור, להחיות את הפורום כשנראה שהוא גוסס...

למעלה