היי חדשה

shany v

New member
היי חדשה

שלום לכולם אני שני... אממ..אני חדה כאן וזהו! אני חושבת שבראד פיט הוא אחד האנשים היפים אני הכי אהבתי אותו בראיון עם הערפד שזה הסרט שאני בכלל הכי חולה עליו!!! שלחו הודעות

BS Vampire GirL

New member
ברוכה הבאה שני! D-:

אני עדי ואחרי טרויה גם אני אהבתי את ריאיון עם ערפד
באמת סרט שולט ^_^ וממנו נובע הכינוי שלי D: תיהני איתנו!

shany v

New member
לBS Vampire GirL

תודה! ויש לך כינוי מהמם!! אני חלה על הסרט הזה ובכלל על ערפדים.. גם טרויה היה יפה! הוא היה ממש סוףףף שם!!
מאיפה את?

BS Vampire GirL

New member
תקראי לי עדי =]

ותודה ^_^ אני אוהבת ערפדים ודם מאז שאני זוכרת את עצמי.. נראה לי O_O בראד נראה סוף בכל מקוםם!! די אני אוהבת את הבנאדם המושלם הזההה!! אני מתחילה להתחרפן
אני מהקריות.. איזשהו חור בקריות, יותר נכון ~_~

shany v

New member
עדי...

גם אני ממש אבח ממש מכורה לכל הנושא הזה... הייתה איזה תקופה שממש ראיתי וקראתי הרבה על זה ממש מעניין ומומלץ.. וואי את גרה ממש רחוקקק אני בכלל מחולון

BS Vampire GirL

New member
חולון עיר שולטת!

יש לי משם ידיד :) וערפדים שולטים! קניתי אפילו דם מזויף מלאכותי ושיני ערפד.. אני הולכת להתחפש לערפדית סקסית בפורום ^_^

shany v

New member
התחפשתי לערפדה סקסית בפורים שעבר!!

גם אני קניתי שיניים מלטכותיות ודם וזה... ושמתי כזה חצאית שחורה קצרה... וחלצה שחורה כזאת צמודה אבל הכתף כזאת חשופה ומגפיםם שחורות ואיפור כזה מהמם טיפה לבן.. קיצר יצא שולט! זה אחד התחפושות היפות וזה גם לא חרוש לבנות!!! יש לך איי סי?

BS Vampire GirL

New member
וזה מה שאני רוצה לעשות.. חיחי..

תמיד התחפשתי לילדה הטובה -_- עד שמאז שראיתי את הסרטים של בראד, התחלתי לאהוב רעים.. לכו תבינו אותי.. ומעכשיו אני מתחפשת לדברים מאיימים/מפחידים/רעים ובייחוד ערפדים.. אני אוהבת ערפדים וד"א יצא סרט חדש 'בלייד' על ערפדים.. *_* ערפדים לשלטון! ויש לי אייסי אבל אני לא הרבה נכנסת.. מסנג'ר ומייל- [email protected]

ה אורחת

New member
חח בלייד ../images/Emo31.gif

ראיתי תראשון, הוא ממש מגניב, למרות שיש בו קטעים כל כך דוחיייםם.. כמו שאם מישהי ראתה, את האיש שומן המתמוסס הזה בעעעע....
אני די אוהבת את זה כי זה אקשן, ואני ממש אוהבת אקשן!
מבחינת ערפדיות, ממש שזכור לי, זה לא משו, ויש גם בלייד 2 ובלייד טריניטי אם אני לא טועה...

shany v

New member
יצא סרט חדש??!!

חחח נכון גם אני ככה בערך ויצא סרט חדש של בליידדד טוב לדעת! ד"א בת כמה את?

ה אורחת

New member
חח אני יודעת שאני נתקעת אבל..

מאז "ראיון" רציתי לקנות לפורים עדשות צבעוניות כאלה כמו שיש לו בסרט או אפילו עדשות מפחידות זוהרות עם כזה פס של חתולים באמצע, עד שהתברר שזה עולה מעל 200 שקל.. -_-.. אבל מסכימה איתכן זה מגניייב..

BS Vampire GirL

New member
את לא נתקעת ><;

אמא שלי קנתה כאלו :) היא צריכה עדשות ושכנעתי אותה לקנות משו מיוחד בנוסף לרגילות והיא קנתה עדשות כחולות נוצצות כמו העיניים של בראד בריאיון עם ערפד..
אני כל הזמן לוקחת לה אותן.. חחח..

ה אורחת

New member
איכ יא מגועולה.. ../images/Emo13.gif

לא לוקחים למישו עדשות!!!!!!!!!! גם אם זו אמא שלך, זה כמו שתנגבי תתחת עם טישו ואז אמא שלך תנגב עם אותו אחד חחחח
זה ממש ממש לא בריא, ולבראד בראיון העיניים של כך בהירות עד שהן כמעט שקופות, מעניין איך זה נראה

shany v

New member
איזה חרטוט עצבני ברור שכן!

כולם עושים את זה וזה בסדר אלא אם כן יש לך דלקת בעין וזה לא רפואי או משו המספר אז סבבה למה לא

ה אורחת

New member
חחחח אווקי O_O

flash news:לא כולם עושים את זה! אבל אני מאחלת לך בריאות ו.. בריאות

BS Vampire GirL

New member
**אהמ, אהמ**

התפוז המטומטם [וכן, הוא כזה] מאיזשהי סיבה לא רוצה שאני אשלח יותר מסרים, אז אני פשוט קוראת את ההודעה שוב ושוב ושוב ומחכה שיעברו הימים ואני אוכל לשלוח תגובה.. O_O

ה אורחת

New member
יכול להיות ש...

ההודעה יותר מדי ארוכה, זה כבר קרה לי אז תנסי לשלוח אותה בשני חלקים, אולי זה יצליח

למעלה