היי חדשה....

olivia 4 ever

New member
היי חדשה....

שלום... קוראים לי לאה ואני רוכבת בדני היי (שולט!!) מתחרה קפיצות ועוד יומים יש לי חצי פנסיון על אוליביה (מי שמכיר ) התחרתי גם דרסאז על פיטר פן הכוסוני....ואשלי... מקווה להשתלב ... [=

רקפת

New member
../images/Emo140.gifהיי לאה!

אני רקפת, בת 13 וחצי. רוכבת בחוות נועם.. תהני פה..!!!

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifשלוםםם../images/Emo24.gif

אני מור בת 13 עוד 3 חודשים רוכבת באורוות הקיסר מתחרה קפיצותתתת ~השתלבות נעימה~

dressagelover

New member
היי לאה

היי מה קורה? קוראים לי גנית... אני עושה חצי פנסיון על סוס ממש בובי בשם TINY... אני לא יודעת עם את זוכרת אותי אבל אני מאוד זוכרת אותך !!! רכבנו בייחד בדני היי... תהני בפורום!

olivia 4 ever

New member
היי גנית ...

בטח שאני זוכרת אותך !! אני זוכרת אותך טוב מאוד .. הייתי רוכבת על B,J תיתחדשי על החצי על tiny שמעתי שאת בקליפורניה ... תיתחברי אליי לאיסי יש לי הרבה מה להגיד לך !... 298903575

Vintage Queen

New member
היי לאהה

אני חושבת שאת יודעת מי אני.. ראית אותי כמה פעמים אצלכם.. זאת סתיו... אניווי ברוכה הבאה לפורוםםם אם את לא יודעתתת אז.. .אני רוכבת בגן שמואל, ומיסי שלי ---> =] מקווה שתהני פהה

לודמיר

New member
היי לאה!

אני חושבת שראיתי אותך.... אני קרן לודמיר, אני הייתי עם רוני לפני כמה זמן בלילות קיסריה ובחווה.... אני בת 14 ושבוע!! ורוכבת בכנות ויש לי סוס מושלם שקוראים לו רולי! התמכרות נעימה!

וואלקםם ../images/Emo140.gif

אני ניצן בת 15 עוד חודשיים וחצי רוכבת בחוות נהלל, קפיצות ודרסז'..ומתחרה גם..ויש לי שני סוסים.

היייייייי

אני ענבר....
היום בת 11
רוכבת ב
חוות צח
מתחרה קפיצות
אין סוס
השתלבות נעימה....

נויקההה

New member
../images/Emo72.gifברוכה הבאה

קוראים לי נוי אני בת 14 וחודשיים בערך... רוכבת ב"ויצו נהלל" מתחרה בקפיצות 100 על ירדן השתלבות מהירה

היי אני שחר...

היי אני שחר אני בת 13 גם אני קופצת (אני חולה על קפיצות) אני רוכבת אינגליש אז בקיצור ברוכה הבאה ו... תהני

Ontario R Z Y H

New member
המממ לאה.. מאיפה השם הזה מוכר לי...

סתםםם מה לאה?? איך החיים??????? קודם כל
על הפנסיון... מואההה
מממ נראה לי שאת מכירה אותי...
אז אני לא אגזים בפרטים.... אגב יש לי סוס מושלםםםם השתלבות נעימה
Fazzy Bear

olivia 4 ever

New member
מאיפה באמת ?

מאיפה באמת מוכר לך השם שלי ... ? אה ורק שתדעי אני מכירה את הסוס שלך .. הוא מממש סוסון יפה .. חיי נחמדים ומה איתך איך החיים ?

למעלה