היי (:) חדשה..

היי (:) חדשה..

היי אני לי , בת 17 וחצי..כה דגש על הוחצי חח..אממ אוהבת לשמוע MTV2 (לא הכל..הרוב...).. מאוד אוהבת אינדי , ניו רייב וכל מה שקשור למוזיקה בריטית . מכורה בצורה קשה לAM עוד לפני שהגיעו לMTV2..שומעת לרוב את milburn the rifles jamie t paolo nutini klaxons ועוד ועוד...שונאת אימו ושאר להקות הפוזה בערוץ שלדעתי רק פוגעות באיכות של הערוץ..אבל מאמינה שלכל אחד הטעם שלו ואין מה להתווכח על עניין של טעם חח.. אממ זהו אם בא לכם לדעת עוד משו תשאלו (; נראה אחלה פורום ...

milkofamnesia

New member
היי

http://www.last.fm/user/milkofamnesia/ זה שלי, הוספתי אותך אם אין לך התנגדות וברוכה הבאה וכאלה=]

CitizenErased

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תמיד כיף לראות עוד אנשים שאוהבים מוזיקה בריטית
וצודקת, כל אחד והטעם שלו חח אני לירון, בת 20 מהר מאוד תגלי שיש לי אובססיה ללהקה מיוז - ואני מאוד גאה בה. חוץ מזה אוהבת גם את בלר, פלסיבו, קלקסונס, הקילרס, רייג' אגיינסט דה משין... ועוד מלא, באמת שיש לי טעם יחסית מגוון חח (אבל בכללי אני אוהבת בריטים חח)

M a a y a n K

New member
Welcome!!

היי אני מעין בת 18 (גם וחצי, אני מנסה להיגמל מלכתוב את זה...)

Rose131

New member
הייD:

אני נועה, 15 וחציD: [אם אני אגיד ששתיים מהלהקות האהובות עליי הן MCR ודה יוזד תגידי שהן אימו ופוגעות באיכות של הערוץ?
אם כן, אז לא אמרתי
] תהני משהותך וכו'

מ'פתאום

יענו כל אחד והטעם שלו..זו דעתי האישית..אבל בכייף מאמי אם את אוהבת זכותך :) ותודה ((:)

Luna Sphere

New member
ברוכה הבאה :)

נראה לי שיש לי אותך במסנג'ר P: את זו שהוספת אותי מהפורום הרשמי?

למעלה