היי חדשששה :) ששללוום אני חדשה פה... ורציתי לדעת מי הולכת להופעה שלהם? :)
A Ariels attack New member 20/6/10 #2 היי.. שאלום חדשה... אני אריאל ברוכה הבאה.. מה שמך?.. ונראלי כולן פה באות להופעה...XD
T The Fantasy New member 20/6/10 #4 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני דנה, 21 מהקריות [אופק שתקי]. את יכולה גם להציג את עצמך, אנחנו לא נושכים ואני הולכת, כמו בערך 99.9% מהאנשים פה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני דנה, 21 מהקריות [אופק שתקי]. את יכולה גם להציג את עצמך, אנחנו לא נושכים ואני הולכת, כמו בערך 99.9% מהאנשים פה
D DarkSecretLove New member 21/6/10 #5 ברוכה הבאה חדשה להציג את עצמך יכול להיות נחמד =) אני אופקיטה מק.חיים שתהיה לך השתלבות נעימה. וכמעט כולם באים להופעה..אז כנראה שנתראה שם.
ברוכה הבאה חדשה להציג את עצמך יכול להיות נחמד =) אני אופקיטה מק.חיים שתהיה לך השתלבות נעימה. וכמעט כולם באים להופעה..אז כנראה שנתראה שם.
X XoLilMissLolaoX New member 22/6/10 #7 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני לי ואני הולכת להופעה הכרטיסים בדרך! חחח
E e t a New member 23/6/10 #8 ../images/Emo118.gifהיי ../images/Emo39.gif אני דני, בן 18 מפ"ת... אני, חברה שלי מיכל, וכמעט כל פורום טוקיו הוטל הולכים להופעה.. נתראה שם
../images/Emo118.gifהיי ../images/Emo39.gif אני דני, בן 18 מפ"ת... אני, חברה שלי מיכל, וכמעט כל פורום טוקיו הוטל הולכים להופעה.. נתראה שם