היי, חדש. בוא נעשה אשכול של הודעות שבו כל אחד

nipel

New member
ושלי... ../images/Emo18.gif

אני מקווה שזה לא אחד מהמקומות לבני 16 - 22 בלבד ואפשר לספר גם על חוויות של "זקנים"
. אז שלי לא היה לפני שנה שנתיים וגם לא חמש.... עברו 18 שנה מאז
. בעת העתיקה מעטים היה להם מחשב מחובר לאינטרנט אז (BBS... לזקנים
) ולהכיר משהו זה היה או ללכת לגן או לתקשר דרך מודעות היכרות באחד מהעיתונים המקומייים דאז. אני בחרתי להתקשר דיברנו בטלפון כמה פעמים ובפעם האחרונה הוזמנתי עליו הביתה. הוא היה איש ממש נחמד אבל מבוגר ממני בהרבה (אני אז בן 15), לא נמשכתי אליו אבל בכל זאת החלטתי לעלות אליו הביתה. אצלו ישבנו דיברנו וראינו סרט, וזו גם היתה הפעם הראשונה שראיתי סרט פורנו הומו (אז זה היה רק ב VRC) בשלב מסויים צלצל מישהו בדלת והלב שלי נפל, אחרי כמה שניות (שלי נראו כמו שעות) של מתח המארח חזר אם הדבר הכי יפה שראיתי עד היום. הוא היה גבוהה שיער בהיר עיניים ירוקות וגוף בנויה לטלפיות הציג את עצמו והתיישב, הסביר שהוא פה להחזיר סרטים ולקחת את שלו החלפנו עוד כמה מילים בינינו (יותר הוא מדדבר ואני מגמגם כמו עילג....). מאותו רגע כבר לא הצלחתי להוריד את המבט שלי ממנו לא משנה כמה ניסיתי וניסיתי... אחרי זמן מה המארח התחיל ללטף לי את הרגל ובעיקר הירך קמתי סיפרתי איזה תירוץ וברחתי משם. בחוץ בדרך לתחנת האוטובוס כמעט ובכיתי לא בגלל מה שקרה בגלל שלא רציתי לעזוב את אותו מדהים שהגיע. עבר עלי זמן ארוך ומיגע בתחנת האוטובוס אד ששמעתי את ה"היי" שלו כשהגיע לתחנה לגמרה במקרה גם המתנו לאותו קו. כבר באוטובוס החלטנו לרדת בדרך וללכת קצת ברגל, בדרך עברנו בגן ציבורי ועצרנו על ספסל בפינה רחוקה של הגן תוך כדי שיחה שלחתי יד לעבר הכתף וכשלא ותנגד היד המשיכה לנדוד וגם חברה שלה הצתרפה אליה למסע. בזמן שאנחנו חוקרים במגעים אחד את גופו של השני ומידי פעם מגניבים נשיקה נכנס לגן מישהו שגרם לנו לקפוץ ולעזוב את המקום. לאחר כמה דקות בהם אנחנו חושבים מה עושים הלאה החלפנו מספרי טלפון ונפרדו. השבוע הבא היה שבוע של שיחות טלפון בינינו כל יום אחרי בית הספר שיחות שנמשכו שעות בחמישי הוא ספר לי שההורים שלו נוסעים אם האחים הקטנים לצפון ואם אני ירצה לבוא הוא ישאר בבית לבד. נו ומה אתם חושבים..... כבר בשישי בבוקר הודעתי לכולם חגיגית שאני ישן אצל חבר ויחזור רק במוצ"ש. כשהגעתי אליו בשישי בצהריים הלב שלי דפק כמו מטורף בתחילה לא היה משהו מיוחד אכלנו צהריים שאמא שלו השאירה יצאנו לטייל אם הכלב וצפינו בסרטים מהאוסף של אחיו הגדול. בשעות הערב ביוזמתי נכנסתי להתקלח, כשיצאתי לחדר הוא עמד מולי ושאל אם אני רוצה להוריד את המגבת כמובן שהיא נפלה מיידית. חיבקנו כשאני ערום והוא עוד במכנס קצר בלבד לאחר הרבה הרבה זמן של גיפופים ונשיקות בעמידה בשכיבה על המיטה על השטים והכורסה. ירדתי כלפי מטה וליקקתי את הזיין שלו שהיה טעים יותר ממה שדמיינתי שיהיה, מליקוק לליקוק לקחתי אותו לפה להתחלתי לרדת ולעלות עד שהרגשתי את הזרם החם והמדהים מציף לי את הפה והגרון ואני גומר בלי לגעת בכלל בזין שלי מהזעקות והאנחות והגוף הרועד הבנתי שהוא נהנה. שכבנו מחובקים עדין אם זיקפה מלאה לשנינו ואז הוא נדד דרומה לזין שלי ורק מהמגע של השפתיים שלו הזין שלי עמד להתפוצץ דקה של מציצה ואני גמרתי כמו שלא גמרתי בחיים שלי הרגשתי איך כל הגוף שלי מתרוקן ונרדמנו מחובקים. משם סוף השבוע אצלו בבית רק הלך והיה יותר מעניין ולמדתי עוד הרבה דברים חדשים ומהנים.

Ass holl

New member
אם כבר העלתי את העניין...

צריך ייעוץ קל. עכשיו אחרי שהוא לא בין החיים יותר... אתם חושבים שהוא היה רוצה שאספר לאנשים עליו? להראות את התמונות? או שלשמור אותן אצלי עד יום מותי? מה עלי לעשות? האם נהוג לספר את סודותיו של איש מת?

Ass holl

New member
אלו לא תמונות רגילות

כנראה לא הבנת. אלו תמונות של תוך כדי אקט מיני... יש עירום ואיברים חשופים. אתה בעצם אומר לי להביא להורים שלו תמונות עירום של יקירם זל באקט עם גבר?

white star

New member
../images/Emo54.gif סיפור יפה

וואי BBS, איזה מגניב היית נחשב אם היה לך כניסה לזה
ואגב, לגבי הגיל - אני מקווה שניצור פה קהילה מאוד מגוונת, כי בכל הגילאים רוצים לדבר על סקס... מה, לא?

resputin

New member
אני חושב שתמונות פורנוגרפיות ופרטיות שלכם,

צריכות להשאר פרטיות בינך לבין עצמך אם אתה רוצה לשמור אותן, או שתשמיד אותן. אם יש שם תמונות שהן קצת פחות פורנוגרפיות שאתה יכול לתת להורים שלו, זה יכול להיות נחמד. אני לא חושב שזה יהיה ממקומך להוציא אותו מהארון ממש. בחיו ובמותו הוא עשה את הבחירות שלו וזה סתם יכול ליצור סערות בכוס תה בסביבה. כמו שאומרים Let sleeping dogs lay.

היי, חדש. בוא נעשה אשכול של הודעות שבו כל אחד

אומר על הסקס בפעם הראשונה שלו סבבה? שלי זה היה בערך לפני שנתיים וחצי (היום אני 18 וחצי) וזה היה באוטו של אותו בחור והאמת נראה לי שזאת הייתה גם הראשונה שלו למרות שהוא היה בן 20 כזה נסענו וחיפשו מקום לחנות, בסוף שמצאנו עברנו למושב האחורי ושם הורדנו את מכנסיים והיה לא זין ענק ואז קירבתי את הפה שלי לזין שלו ואז הכנסתי את הזין לפה וכזה אמרתי בראש לעצמי "עכשיו אתה יודע איך למצוץ זין מרגיש" ואז מצצתי איזה 20 דקות ועברנו לאנאלי, לא כל כך הצליח להיכנס רק הקצה הצליח אז וויתרנו והמשכתי למצוץ עד שהוא גמר וזהו מוצץ זין מאז כמו שאני נושם חח

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא ../images/Emo140.gif

הפעם הראשונה שלי היתה לפני 10 שנים, בגיל 17. זה היה באוטו באיזור תעשיה ישן. אני זוכר שבזמנו חשבתי "וואו" אבל במבט לאחור היה לא משו. ורק ירדנו אחד לשני, לחדירות נכנסתי רק בשלב יותר מאוחר

רסקול

New member
לי יש שתי חוויות

הראשונה, גיל 12 וחצי, במלתחות של הבריכה העירונית, במסגרת שיעור התעמלות בית ספרי עם אחד החתיכים של הכיתה. לא מצצנו ולא עשינו ביד, רק התחככנו זה בזה, שנינו לא גמרנו, אבל היה מרגש ומפחיד נורא. השניה בגיל 13 בגן העצמאות בירושלים, זכיתי למציצה מפוארת מבחור שזה היה הקטע היחד שלו. היה מרגש, מפחיד ומדליק.

sheinkyo

New member
בצבא... בלואו-ג'וב של שני ג'ובניקים

הייתי פחות מ 20 - ועד היום אני לא יודע איך הוא "עלה" עליי, אבל הוא דיי בקלות פיתה אותי לבוא למשרד בערב (בבסיס שכולם הולכים הביתה ב-5), שם קיבלתי מציצה ואוננו ביחד. בהתחלה לא הסכמתי ליותר מזה ("כי אני לא כזה.."). אחרי חצי שנה של כמה סטוצים (וזה היה רק לקבל מציצות) עם אחרים, פגשתי אותו בגן והלכתי איתו גם לדירה שלו. אז זה היה "הלילה" הגדול שנתתי לעצמי להיות "עוד קצת" הומו, ומצצתי בפעם הראשונה. ישנו ביחד, אוננו בבוקר ביחד והלכנו ביחד לבסיס. אחרי כמה ימים נסענו לבסיס לדירה שלו, ובמקלחת ניסיתי לזיין אותו אבל זה לא הצליח, אז שמנו קרם שיזוף ואצלו במיטה סוף סוף זיינתי אותו בפעם הראשונה. קצת שרף לו אבל נורא נהנינו. היינו יזיזים בכיף (שהכרתי את החבר הראשון שלי עשינו איתו שלישיות) והוא הכיר לי עוד ארבעה הומואים מן הבסיס. אחד מהם היה החובש, וזה היה ממש מטורף להזדיין אצלו בלילה במיטה של המרפאה, עם הסיכון שאפשר וניתפס... היום אני מבין שזו הייתה תקופה ממש הזוייה, מפחיד כמה שטויות עשיתי מרוב חרמנות. אחרי שנה וקצת הוא השתחרר, ואני החלטתי להוריד פרופיל ולהירגע עם הסקס בתוך הבסיס. היו לי עוד זיונים אצלו בדירה עד שנסע לחו"ל (אוסטרליה) ומאז לא שמעתי ממנו

sheinkyo

New member
מבחני כושר לקצונה בוינגייט והגילוי של חוף געש

עוד סיפור מן הצבא שאחרי מבחני הכושר לדרגה בבה"ד 8 (?) במכון וינגייט, בא לי לקפוץ לים המשגע שמתחת לבה"ד, וכך הלכתי לאורך החוף ונפלתי על חוף הנודיסטים של געש. שם גיליתי את גן העדן האמיתי
באותו יום פגשתי את החבר הראשון שלי (הוא השתחרר מהצבא איזה חודש לפני) ששכב שם ערום, ואני נדלקתי עליו פחד אבל מצאתי את עצמי מתבייש להתפשט בנוכחות שאר ההומואים בחוף. הוא נתן לי טלפון וכתובת. בערב כבר הייתי אצלו ומאותו לילה ישנתי אצלו בדירה.... איתו נפטרתי מאוחר יותר מבתולי
בפעם הבאה שהלכתי לגעש, הלכתי לשם איתו והתפשטנו בלי בעייה ביחד וכייפנו אל תוך הלילה
אין, אין כמו הצבא שלנו , הא ?

Ass holl

New member
הפעם הראשונה...

שלי הייתה בגיל 19 אם אני זוכר נכון... הייתי חייל צעיר. את הנער הכרתי שנתיים לפני, דרך מעריב לנוער זה עבר לאיסיקיו ואז הסתבר שהוא גם קצת בקטע וגם שבמקרה אני גם בדיוק עובר לבצפר שלו.

Ass holl

New member
המשך...

אחרי שנתיים של קשר נטו. בלי כלום. בעיקר התבשלות שלי וגם שלו. החלטנו להיפגש אצלו בבית באיזה ערב אחד שהבית ריק. עלינו לחדר שלו דיברנו וצחקנו, היו לנו תחומי עניין רבים משותפים. בשלב מסויים התישבתי על המיטה שלו שהוא ישב עליה גם. כעבור כמה שניות הוא התנפל עלי הבחור. הנשיקה הראשונה שלי זאת הייתה וגם הסקס הראשון.

Ass holl

New member
עוד המשך...

היה חביב. צילמנו את זה בווידאו בסטילס. מאז נפגשנו כמה פעמים עד שיום לא לפני הרבה מידי זמן קיבלתי הודעה שהוא נהרג בתאונת דרכים קשה. עצוב לי כך! אין לכם מושג כמה. עכשיו נשארתי לבד עם הסוד שלו בצורה של תמונות של אותו רגע כלכך תמים. מסתכל על התמונות בזמן שמזכירים את שמו בחדשות בתוספת ז``ל. מנסה לעכל שהראשון שלי מת.

למעלה