ושלי... ../images/Emo18.gif
אני מקווה שזה לא אחד מהמקומות לבני 16 - 22 בלבד ואפשר לספר גם על חוויות של "זקנים"
. אז שלי לא היה לפני שנה שנתיים וגם לא חמש.... עברו 18 שנה מאז
. בעת העתיקה מעטים היה להם מחשב מחובר לאינטרנט אז (BBS... לזקנים
) ולהכיר משהו זה היה או ללכת לגן או לתקשר דרך מודעות היכרות באחד מהעיתונים המקומייים דאז. אני בחרתי להתקשר דיברנו בטלפון כמה פעמים ובפעם האחרונה הוזמנתי עליו הביתה. הוא היה איש ממש נחמד אבל מבוגר ממני בהרבה (אני אז בן 15), לא נמשכתי אליו אבל בכל זאת החלטתי לעלות אליו הביתה. אצלו ישבנו דיברנו וראינו סרט, וזו גם היתה הפעם הראשונה שראיתי סרט פורנו הומו (אז זה היה רק ב VRC) בשלב מסויים צלצל מישהו בדלת והלב שלי נפל, אחרי כמה שניות (שלי נראו כמו שעות) של מתח המארח חזר אם הדבר הכי יפה שראיתי עד היום. הוא היה גבוהה שיער בהיר עיניים ירוקות וגוף בנויה לטלפיות הציג את עצמו והתיישב, הסביר שהוא פה להחזיר סרטים ולקחת את שלו החלפנו עוד כמה מילים בינינו (יותר הוא מדדבר ואני מגמגם כמו עילג....). מאותו רגע כבר לא הצלחתי להוריד את המבט שלי ממנו לא משנה כמה ניסיתי וניסיתי... אחרי זמן מה המארח התחיל ללטף לי את הרגל ובעיקר הירך קמתי סיפרתי איזה תירוץ וברחתי משם. בחוץ בדרך לתחנת האוטובוס כמעט ובכיתי לא בגלל מה שקרה בגלל שלא רציתי לעזוב את אותו מדהים שהגיע. עבר עלי זמן ארוך ומיגע בתחנת האוטובוס אד ששמעתי את ה"היי" שלו כשהגיע לתחנה לגמרה במקרה גם המתנו לאותו קו. כבר באוטובוס החלטנו לרדת בדרך וללכת קצת ברגל, בדרך עברנו בגן ציבורי ועצרנו על ספסל בפינה רחוקה של הגן תוך כדי שיחה שלחתי יד לעבר הכתף וכשלא ותנגד היד המשיכה לנדוד וגם חברה שלה הצתרפה אליה למסע. בזמן שאנחנו חוקרים במגעים אחד את גופו של השני ומידי פעם מגניבים נשיקה נכנס לגן מישהו שגרם לנו לקפוץ ולעזוב את המקום. לאחר כמה דקות בהם אנחנו חושבים מה עושים הלאה החלפנו מספרי טלפון ונפרדו. השבוע הבא היה שבוע של שיחות טלפון בינינו כל יום אחרי בית הספר שיחות שנמשכו שעות בחמישי הוא ספר לי שההורים שלו נוסעים אם האחים הקטנים לצפון ואם אני ירצה לבוא הוא ישאר בבית לבד. נו ומה אתם חושבים..... כבר בשישי בבוקר הודעתי לכולם חגיגית שאני ישן אצל חבר ויחזור רק במוצ"ש. כשהגעתי אליו בשישי בצהריים הלב שלי דפק כמו מטורף בתחילה לא היה משהו מיוחד אכלנו צהריים שאמא שלו השאירה יצאנו לטייל אם הכלב וצפינו בסרטים מהאוסף של אחיו הגדול. בשעות הערב ביוזמתי נכנסתי להתקלח, כשיצאתי לחדר הוא עמד מולי ושאל אם אני רוצה להוריד את המגבת כמובן שהיא נפלה מיידית. חיבקנו כשאני ערום והוא עוד במכנס קצר בלבד לאחר הרבה הרבה זמן של גיפופים ונשיקות בעמידה בשכיבה על המיטה על השטים והכורסה. ירדתי כלפי מטה וליקקתי את הזיין שלו שהיה טעים יותר ממה שדמיינתי שיהיה, מליקוק לליקוק לקחתי אותו לפה להתחלתי לרדת ולעלות עד שהרגשתי את הזרם החם והמדהים מציף לי את הפה והגרון ואני גומר בלי לגעת בכלל בזין שלי מהזעקות והאנחות והגוף הרועד הבנתי שהוא נהנה. שכבנו מחובקים עדין אם זיקפה מלאה לשנינו ואז הוא נדד דרומה לזין שלי ורק מהמגע של השפתיים שלו הזין שלי עמד להתפוצץ דקה של מציצה ואני גמרתי כמו שלא גמרתי בחיים שלי הרגשתי איך כל הגוף שלי מתרוקן ונרדמנו מחובקים. משם סוף השבוע אצלו בבית רק הלך והיה יותר מעניין ולמדתי עוד הרבה דברים חדשים ומהנים.
אני מקווה שזה לא אחד מהמקומות לבני 16 - 22 בלבד ואפשר לספר גם על חוויות של "זקנים"
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)