היי, חדש בעסק

חבר משק

New member
היי, חדש בעסק

[נצל"שתי למטה אבל לא קפץ אז הנה אני כותב גם פה...] שלום לכולם, אני גיל, אבא ליובל - בן שנה ועשר. ילד אדיר שעושה אותי מאושר כל יום מחדש. גר בהוד השרון, עובד בחברה בתחום ה"הייטק wannabe". אני כבר שנים עוקב בשקיקה אחר הפורומים של אשתי, שגם הכירה לי את הפורום הזה(...), והגיע הזמן להיות עצמאי, לא? וכדי שלא יהיה יבש - אשמח לקבל טיפים לטיסה עם ילד - אנחנו טסים בעוד כמה ימים לשבדיה לבקר חברים. זה יוצא טיסה של 5 שעות לאמסטרדם ועוד טיסה קצרה של שעה לגוטנבורג. הטיסה יוצאת בחמש בבוקר והצפי להתחרפנות גבוה.

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוך הבא../images/Emo140.gif טוב שיש לכם צפי להתחרפנות בטיסה, כי (מנסיון) סבירות גבוהה שזה יקרה, אז לפחות תהיו מוכנים נפשית... טיפים- טוב, אתם בטח יודעים שכדאי לעשות check in מוקדם ולבקש מקומות מאחורי הקיר (ולא מאחורי כסאות). רצוי גם להזמין ערסל לזאטוט. חוץ מזה, להכין תיק עם כלמיני דברים שיעסיקו אותו: ספרים, צעצועים, במבה...

חבר משק

New member
תודה על ../images/Emo39.gif

אני אופטימי מטבעי, אז אני עדיין מקווה שיהיה טוב... קנינו לו כמה ספרים חדשים שיחנכו בטיסה וחוץ מזה בגלל השעה אנחנו מתפללים שהוא ישן חלק מהזמן.

shno

New member
ברוך הבא!

אכן, הגיע הזמן לעצמאות הורית-פורומית! לגבי טיסה - לא יכול לתת המלצות כי אנחנו טרם טסנו עם הקטנה, אבל רק תיקון למה שכתבה שלומית לפני - לא תוכלו לבקש עריסה ליובל כי העריסות מותאמות עד גיל שנה פלוס מינוס (הולך לפי משקל), ומן הסתם יובל כבר גדול מדי בשביל זה... כמובן - צ'ק אין מוקדם (לבדוק, אולי אפשר באינטרנט ואז ההליך בנתב"ג מזורז), לקחת אוכל ונשנושים, בקבוק ומוצץ (אם עוד רלוונטי) להקלה על הלחץ באוזניים בנחיתות, ולהתאבזר במגוון שעשועים למקרה שהוא לא ירצה לישון. תוודאו שמוזמנת ליובל ארוחת ילדים.... אני מבין שאתם טסים KLM (אחלה אחלה של חברה!) - סביר להניח שיובל יקבל מהם כל מיני משחקים וחוברת צביעה וכאלה להנעים את זמנו בטיסה. בסופו של דבר - יכול להיות שיהיה קל מאוד ויכול להיות שיהיה קשה מאוד - מה שבטוח, אחרי 5 שעות זה נגמר, והטיסה השניה היא קצרצרה (וסכיפהול הוא שדה נהדר! אם יש לכם זמן - יש שם מרפסת תצפית על הגג שאפשר לעלות ולהלהיב את יובל על המטוסים והמשאיות וכל ההתרחשות). זהו בגדול - נשמח לשמוע חוויות בדיעבד - ותהנו המון! נשמע כיף חיים!

חבר משק

New member
תודה רבה!

הטיפ לגבי מקום הישיבה חשוב מאוד, באמת רציתי לשאול לגבי זה. אנחנו טסים ב-737, יש שם קיר כזה? בהחלט מתכוונים לעשות צ'ק אין באינטרנט ברגע שיתאפשר (מתחיל 30 שעות לפני הטיסה). לגבי המשחקים מ-KLM - אני מקווה שהוא יקבל. אני עוד זוכר את המשחקים שאני קיבלתי כילד (מין תמונה של שדה תעופה עם מדבקות של מטוסים).

shno

New member
ב- 737 יש בד"כ קיר רק בשורה הראשונה

אבל שתי בעיות: 1. הילד לא בגיל העריסה, אז לא בטוח שתהיו "זכאים" לשבת מול הקיר 2. בד"כ השורה הראשונה מאוד מבוקשת, ואם לא שיריינתם לעצמכם מקומות ישיבה עד כה - קשה לי להאמין שתצליחו כל כך סמוך למועד הטיסה לשריין 2 או 3 מקומות ישיבה בשורה הראשונה (3 רק אם קניתם כסא גם לילד, אחרת הוא יישב עליכם כל הטיסה). ושוב - חשוב לעדכן את משרד ההזמנות שאתם נוסעים עם ילד קטן (בעיקר אם לא רכשתם עבורו כסא נפרד) ולהזמין ארוחת ילדים. יאללה, חלאס דאגות - תעשו חיים!!!

hag70

New member
ברוך הבא!!!

לצערי טסנו רק פעם אחת עם הילדה וגם זה היה כשהיא היתה בת 4 ורק עד איטליה, אז אין לי הרבה מה לתרום בנושא. אבל נשמח לשמוע חוויות. נשמעת נסיעה אחלה.

חבר משק

New member
תודה רבה!

איך עבר עד איטליה? נראה לי שנחלק את הדרך לתחנות ציון ואולי ככה נעביר את החוויה...

akavishon

New member
ברוך הבא וכמה טיפים לטיסה

אנחנו טסנו עם הילדה כאשר היתה בת שנה (זאת היתה המתנה שלה ליום הולדת) גם אנחנו טסנו מוקדם בבוקר ושרדנו את הטיסה בלי יותר מדי בעיות. פשוט כאשר היינו בשדה תעופה, שמרנו שהיא תישאר ערה (שם גם פגשנו את המטפלת שגם ניצלה את ההזדמנות ויצאה לחופש). בטיסה הלוך, קיבלנו אקזיט, והייתרון הוא שאפשר היה לפרוס סמיכה על הריצפה ואת המזרון של העגלה ועל זה היא הצליחה לישון איזה שעתיים. כמו שכבר כתבו - הרבה צעצועים, אוכל, חטיפים והרבה סבלנות... כאשר חזרנו חזרה לארץ, גם טסנו בטיסה מוקדמת ובשניה שהמטוס פתח גלגלים לנחיתה היא נירדמה.... תנסה לדבר עם הסוכן/ת נסיעות שלך ותבדוק אם אפשר להושיב אותך ביציאות חירום.

חבר משק

New member
תודה על הטיפים

פתאום הבנתי שלראשונה בחיי יש לי סיכוי לקבל סיור בקוקפיט...

akavishon

New member
לא רוצה לאכזב אותך, אבל רק אם

תקנה לילד מטוס צעצוע מספיק גדול, אולי תוכל להיכנס לקוקפיט שלו

חנול

New member
שלום וברוך הבא

איזה כיף שהצטרפת אלינו..אבל כמו כל פולניה טובה..אתה חייב לגלות לי (לפחות במסר) מי זו הגברת ששלחה אותך לפה (תקבל ממני וואחד תודה). יופי שאתה כאן. אין לי שום מושג לגבי טיסות, כי כמו ש-SHNO כתב לך-עוד לא טסנו מעולם עם הקטנה... מצד שני,ף כשאתה חוזר אתה חייב לדווח כדי שגם אנחנו נלמד משהו מחוויות של אחרים.

חבר משק

New member
תודה רבה

לגבי הגברת - לא נראה לי שאתן מכירות (שאלתי). היא עברה את המסלול המוכר והידוע: פורום באפי - חתונות - נשואים טריים - הריון ולידה - הורים לתינוקות ועכשיו היא בשלב הבא באבולוציה: העולם המופלא של הקומונות הסגורות... כבר כמעט ולא פעילה בפורומים, רק פסיבית. דיווחים אשמח כמובן להעביר כשנחזור.

אנחנו טסנו עם הילדון כשהיה בן שנה וחצי

הטיסה ארכה כמה שעות טובות (לסקוטלנד), ובחלקה הוא ישן בעריסה (כן, כן, קיבלנו עריסה וישבנו מול ה"קיר" המפורסם). השינה בעריסה שהיתה תלויה על הקיר היתה מצוינת (לו ולנו
). כמי שמאמינים ש"הכל בראש", החלטנו מראש שהטיסה תהיה חוויה. קנינו לילדון מתנה לטיסה: מטוס צעצוע. אחרי ההמראה, הענקנו לו את המתנה, והוא שמח ביותר! הטיסה השניה, כשהיה בן שנתיים וחצי, היתה במושב רגיל וצפוץ, והמשברים היחידים היו כאשר הילדון רצה לישון אופקית, כשהוא פורש רגליי גם על הכיסא שלי. בקיצור, אם לא תחששו - הכל יהיה בסדר. וליתר בטחון - הכינו לעצמכם ולילדון כמה דברים האהובים עליכם. והכי חשוב - תעשו חיים
ארנון

חבר משק

New member
תודה רבה על החיזוקים

גם אני מאמין ב"יהיה בסדר" - אז כנראה שיהיה. הרעיון של האווירון נראה לי מאוד.

למעלה