היי! חדש בפורום! ותיק בגלגלצ... מממ... למישהו בא לעדכן אותי מה קרה בשלושת השבועות האחרונים? תודה,
Y yotamyy New member 6/8/06 #1 היי! חדש בפורום! ותיק בגלגלצ...../images/Emo11.gif מממ... למישהו בא לעדכן אותי מה קרה בשלושת השבועות האחרונים? תודה,
היי! חדש בפורום! ותיק בגלגלצ...../images/Emo11.gif מממ... למישהו בא לעדכן אותי מה קרה בשלושת השבועות האחרונים? תודה,
R RJlake New member 6/8/06 #3 ברוך הבא!../images/Emo24.gif ואממ מה קרה בתחנה? אתה יודע הרבה מוזיקה טובה.
א אות ומספר חוזר New member 6/8/06 #5 שאלת מה קרה בתחנה..../images/Emo19.gif והיא אמרה-"אתה יודע, הרבה מוזיקה טובה!" אבל היא לא פיסקה נכון!
שאלת מה קרה בתחנה..../images/Emo19.gif והיא אמרה-"אתה יודע, הרבה מוזיקה טובה!" אבל היא לא פיסקה נכון!
F friends 160 New member 6/8/06 #6 היי כולם!...../images/Emo9.gif אני שקד ואני מהפורום של חברים!... פשוט ליאורה הזכירה את זה שיש לה פורום לגלגל"צ...אז נכנסתי רק להגיד שיש לכם כאן פורום מאוד יפה!.. ואני הכנס מדי פעם לראות!.. ליאורה... כל הכבוד!..XDDD ביי נועם.. גם ראיתי שאת כאן!..
היי כולם!...../images/Emo9.gif אני שקד ואני מהפורום של חברים!... פשוט ליאורה הזכירה את זה שיש לה פורום לגלגל"צ...אז נכנסתי רק להגיד שיש לכם כאן פורום מאוד יפה!.. ואני הכנס מדי פעם לראות!.. ליאורה... כל הכבוד!..XDDD ביי נועם.. גם ראיתי שאת כאן!..
L limors2 Active member 7/8/06 #10 ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif לא הבנתי איזה עידכונים אתה רוצה