היי.. חדש בתחום ויש לי קצת שאלות

NY STEEL

New member
היי.. חדש בתחום ויש לי קצת שאלות

שלום לכולם אני חדש מאוד בתחום של האיביי ויש לי כמה שאלות ממש כלליות, במיוחד בקשר למכירה 1. האם מישהו יכול לתת לי תשובה בטוחה וסופית בנוגע לשאלה האם PAYPAL עובדים עם ישראל? ובאיזו צורה? 2. נניח שאני מוכר חדש באיביי, ואין לי פידבקים כלל וכלל. האם יש לי בכלל סיכוי למכור משהו אל מול מוכרים על מאות ואלפי פידבקים? 3. מה היתרונות והחסרונות פחות או יותר בפתיחה של חנות באיביי על פני מכירה רגילה? 4. איך בדר"כ נהוג לשלוח מוצרים? דואר רגיל, אוויר, אקספרס...? תודה רבה מראש

אני אנסה לעזור

גם אני חדש בתחום, את כל הידע שלי בנושא צברתי בפורום (תודה לכל החברים בו שעוזרים). 1) כן PAYPAL עובדים עם כ"א ישראלי, יש עמלת משיכה של 5$ על כל סכום שהוא. 2) עם המוצר שלך מספיק אטרקטיבי והמכירה מוצגת בצורה אטרקטיבית אין שום סיבה שלא תמכור, גם אני התחלתי עם אפס פידבקים אולם כיוון שהמחיר שנתתי היה כמעט במחיר עלות (במטרה לצבור פידבקים חיובים) הצלחתי למכור. 3)אם אני לא טועה בחנות יש תשלום חודשי קבוע אולם העמלות נמוכות יותר, תעשה חישוב לבד האם זה ישתלם לך. 4) אתה יכול לשלוח באיזו צורה שאתה רוצה, דואר רגיל ייקח לו בערך 80 שנה להגיע נראה לי, אוויר מגיע הרבה יותר ובטח שגם אקספרס, אולם התשלום הוא בהתאם, אתה מגלגל את העלויות על הקונה אולם יכול להיות שזה יהפוך את המחיר הסופי של העיסקה ללא כדאי עבורו. אני מכרתי ביינתים שני מוצרים, שלחתי אותם בדואר אוויר רשום (הבנתי שכך פועלים גם רוב חברי הפורום). אתם מוזמנים לתקן אותי במידה וטעיתי או לאשר שאני צודק. אתה מוזמן לבצע חיפושים שונים בפורום על מנת ללמוד חומר נוסף (אני פשוט עברתי עמוד עמוד בפורום, קראתי את כל ההודעות וכך למדתי).

roeeya

New member
עוד תשובות ../images/Emo13.gif

1. כן, 22 שח עמלה וצריך ויזה בינ"ל לפי השמועות. (לא מסטארקארד לפי מה שהבנתי) 2. תלוי במחיר, עדיף קודם לצבור כמה פידבקים כקונה כדי לפחות לפתוח אפשרויות מכירה כגון BIN. 3. בשביל להצליח עם חנות צריך המון מכירות באויר כי מוצרים בחנות לא יוצאים בתוצאות החיפוש באתר, אלא אם יש קצת מאוד תוצאות. 4. דואר אויר רשום

למעלה