היי חדש ומישהו יודע אם ורד תחזור ל"האלופה"? ומתי אם כן?
S shira1993 New member 19/6/07 #2 דבר ראשון ברוכית../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ודבר שני היא תחזור לאלופה בפרק 77 סופית סגור חתום!!
דבר ראשון ברוכית../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ודבר שני היא תחזור לאלופה בפרק 77 סופית סגור חתום!!
ז זאתי שחולה על ורד New member 19/6/07 #4 ../images/Emo99.gifישששששש!!!!../images/Emo99.gif ווי אר דה צ'אפיונס טודיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח עזבו התחרפנתי!!! ישש אנל'א מאמינה שהיא סופסוף חוזרתתתת דריוששש "שאפת על מהממת שלי" אנא בחיבאק יא חייתי!!!(יא חייתי זה חיימשלי בערבית)
../images/Emo99.gifישששששש!!!!../images/Emo99.gif ווי אר דה צ'אפיונס טודיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח עזבו התחרפנתי!!! ישש אנל'א מאמינה שהיא סופסוף חוזרתתתת דריוששש "שאפת על מהממת שלי" אנא בחיבאק יא חייתי!!!(יא חייתי זה חיימשלי בערבית)
R Redemption Song New member 20/6/07 #6 ברוך הבא../images/Emo140.gif אני רואה שכבר ענו לך. אז אני רק מקווה שתהנה, ושאתה לא מאלה שכותבים "אני חדש" ולא חוזרים
ברוך הבא../images/Emo140.gif אני רואה שכבר ענו לך. אז אני רק מקווה שתהנה, ושאתה לא מאלה שכותבים "אני חדש" ולא חוזרים