היי חדש כאן

היי חדש כאן

אני ראיתי סאות' פארק כמה פעמים ומאד אהבתי ומצאתי את הסרט באינטרנט ועוד יותר אהבתי ואז מצאתי אתר עם 13 העונות והתבלבלתי...... למישהוא יש המלצות על פרקים? פרקים אקטואלים פרקים מצחיקים באמת פרקים חשובים פרקים שהורדים את קני בדרך מיוחדת (כמו שהם הרגו את כמעט קני כשהוא עשה את כל הדברים המגעילים אבל קני לא היה שם כשהוא מת אז זה לא היהבאמת הוא אלא מכור לסמים או שפשוט נקרא לפרק - מחנה שמנים...) אבל בלי פרקים עם שף אני שונא שהוא שר

MR Lordi

New member
שני פרקים שמאוד אהבתי:

משפחת ג'פרסון (עם מייקל ג'קסון) ועם הפיראטים הסומלים ששכחתי את השם של הפרק... אה כן, וגם עם World of Warcraft..

Under the GUN

New member
פרקים מומלצים, from the top of my head

401 405 - פרק אדיר
501 506 508 513 514 - הפרק של באטרס, אחד הגאוניים כל, פשוט כל עונה 6 גאונית.. במיוחד 605, 607 קיצר, תראה את כל הפרקים.. סדרה באמת גאונית (חוץ מה3 עונות הראשונות, סתם גרועות :p)

wagoman

New member
3 ראשונות גרועות?!?!?

והוא עדיין צבוע באדום?
108 - Damien 109 - Starvin' Marvin 302 - Spontaneous Combustion לא רציתי להגזים אז בבקשה תראה את שלושת אלה לפני שאתה מדבר ככה על העונות האלו אותו הומור גאוני של היוצרים האלה, רק בצעירותו

Under the GUN

New member
אין פרק שלא ראיתי ../images/Emo13.gif

ועדיין אני לא אוהב את העונות האלה שלושת הפרקים האלה גם לא הצחיקו אותי אם כבר סטרבין מארבין, אז סטרבין מארבין אין ספייס.. הרבה יותר מצחיק (זה שיש מרקלרקים ממרקלר שממרקרלרים :p)

richter

New member
ברוך הבא לפורום!

כשיש לך את כל העונות לצפייה בחינם באתר הרשמי, למה לבחור פרקים ולא לראות הכל?

למעלה