היי חדש כאן...

רון 199

New member
היי חדש כאן...

אני חולה על טיפקס ב כ ל ל ו ת ם ואני חייב להשיג שוב את האוסף חמסה עם החוברת כי הקודם נאבד לי מי שיוכל להגיד לי איפה אני יכול להשיג אותו באיזור ירושלים אני יודה לו מאד מאד. נ.ב. מתי יהיה הופעה בירושלים אם מישהו יודע. תודה רבה מראש

הוד11

New member
איך להשיג את הדיסק

יש אתרי אינטרנט בהם מוכרים את הדיסק לדעתי גם במומה אתה יכול לרשום טיפקס בגוגל וזה ימצא לך את האתר המתאים. אבל למה ללכת רחוק לדעתי אפשר למצוא את הדיסק באחת מחנויות הדיסקים

FunkyGiraffe

New member
הופעה בירושלים לא יודע

הם בעיקר מופיעים לוועדי עובדים האוסף תקנה בצליל או בטאואר

אל תקנה בצליל או טאוור!

אתה ירושלמי? סחתיין! קודם כל ברוך הבא, ירושלים אמפרייה! קודם כל אין לנו צליל בירושלים וטאוור (וגם צליל) יקרנים טילים. תקנה בתו השמיני, בוא תלמד מה זה מחיר נורמלי לדיסק, ומה זה שירות מדהים, החנות הזו היא גן עדן. יש לה סניף בקניון מלחה אבל האורגינל נמצא בעיר. בשמאי מעל גואה ומתחת לקלעים ולבורגרס.

Skicker

New member
צודק בקשר לתו השמיני

אחי אמרו לי על החנות הזאת השנה חנות פצצה מחירים ממש זולים ושירות ענק

sunshiner

New member
../images/Emo45.gif

צודק לגמרי...למרכזניקים שבינינו יש סניף בנתב"ג החדש ואפילו לא צריך לנסוע לחו"ל בשביל ליהנות...בקרוב אני עושה שם קניה גדולה של השלמות דיסקים

sunshiner

New member
בסוף עשיתי אחלה קניות באוזן השלישית

מסתבר שזו עדיין חנות הדיסקים הכי טובה במרכז... ויש בידיי את האוסף של לבנטיני!!! ויש לי משם כבר שני סינגלים של קובי... ויש שם את הדיסקים של טיפקס מקוריים במחירים הכי זולים בעולם... אין שם דיסק של טיפקס שעולה יותר מ-30 שקל! והאוסף של לבנטיני נמכר שם ב-22 שקל גם הוא... אבל תמהרו אנשים כי הם עוברים לרחוב קינג ג'ורג' יום ראשון הבא... הם בטח עושים מכירת חיסול כי יש שם מחירים מדהימים אז אולי אני אקפוץ שוב, המעצבן שדווקא את החיים שלך בלאפה, הדיסק של טיפקס היחידי שאין לי, לא מכרו שם...אבל מאיה סיפרה לי שהיא קנתה אותו והשלימה את האוסף...

למעלה