היי, חדש כאן

Scouts Boy

New member
היי, חדש כאן

הממ.. אלעד, בן 16 מאריאל, יצאתי למסע בדצמבר, ועכשיו נכנס. אגב, אני יצאתי יחד עם איציק (izikd)...

נטלי 100

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני נטלי כיתה י"א יצאתי למסע בנובמבר השתלבות נעימה! ~נטלי~

izikd

New member
זה היה בנובמבר ../images/Emo8.gif

31 באוקטובר - 7 בנובמבר אגב, למה החלפת כינוי?

ganitav1

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

אני גנית בת 16 ויצאתי באוקטובר למסע... וואו לא הייתי פה הרבה זמן..כיף לחזור

irashady

New member
וולקאם

אני אירה... בת 17 וחצי והייתי בפולין בספטמבר

lihi r

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני ליהי ויצאתי למסע באוקטובר שנה שעברה

היי..גם אני חדשה פה ../images/Emo13.gif

אני גילי מנתניה בת 16 וחצי.. גם אני יוצאת לפולין בסוף פברואר..תחילת מרץ תאריך עדיין לא סגור.. רציתי להצטרף לפורוטם לשמוע קצת טיפים חוויות... מה שכן לא רוצה שיגלו לי שון דבר

ברוכים הבאים,עושה נכון שלא רוצה

שיספרו לך דברים חבל אני כבר די עמוס בפרטי מידע על השואה והמסע לפולין אך עדין החוויה תישאר חוויה ענקית!!! כל מקרה חפרתי לך על הבעיות האישיות שלי חח ברוכים הבאים!!!

gold ayelet

New member
גיא אני לא רוצה לבאס אותך..

בל זה באמת באסה שרואים את התמונות ואתה קורא מה כל אחד הרגיש.. ואתה מצפה לכל מיני דברים .. לא זה הפריע... אני לא ממש זוכרת מה היה אבל ישר שחזרתי לארץ כתבתי כאן משהו ארוך על זה..

Aranel Nenharma

Well-known member
ברוכה הבאה

ובאמת זו חוויה שאת צריכה ללכת איתה בלי שום מידע ולחזור עם הרבה מידע

ganitav1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תתכונני לקחת הרבה הרבה הרבה בגדים חמים לפולין למה בפברואר קפווואאא שם...אבל זה גם כיף יש שלג
שיהיה לך מסע מעניין

חחח תודה לכם ../images/Emo140.gif

אני יודעת שיהיה קפוא...בא לי למות מרב שאני יודעת כמה קר שם!!
בכל אופן..יש לכם טיפים לשם?חוץ מזה שקר.. לאדעת..מה עשיתם עם האוכל כמה שכבות לבשתם לאדעת...משהו..חח

לגבי האוכל במלון

כדאי לבקש את האוכל הלא כשר אם את לא דתיה או משהו לעומת הכשר שלפי מה שראיתי אצלנו במשלחת היה מגעיל ביותר. מחוץ למלון כדאי לאכול בפיצה האט או בציקן פריי (משהו כזה..שכחתי את השם) הרבה בגדים חמים-צעיף כובע,געטקס,מעיל ועוד...

Gal isr

New member
שאני אתחיל לספור שכבות? ../images/Emo3.gif

ואני טסתי בנובמבר...עוד קיץ לעומת פברואר. גטקעס, פוטר עבה. ברביים עבות מאוד, ויש כאלה שלבשו שני זוגות אפילו. חולצה טרמית/טריקו, פוטר/פליז ומעיל מעל. כובע (עדיף לכובע טרמי). כפפות עבות (אבל לא יותר מדי כדי שלא יפריעו למצלמה למשל...אני באתי עם כפפה יחסית דקה בגלל המצלמה שלי). כיסוי בד לפנים (אף-אוזניים). צעיף לצאוור- חובה. אוכל: אצלנו היו 5 ילדים בערך שביקשו אוכל כשר. מדובר בארגז של קופסאות שהגיע מהארץ עם מזון כשר. אני לא אגיד שהוא היה טעים (מראייה בלבד..), אבל אחרי שבעה ימים שכל השאר (ואני) אכלנו עוף וצ'יפס לארוחת ערב, ממש קינאנו בחברה הכשרים האלה..). ארבע פעמים בערך במסע אכלנו במקדולנד'ס/פיצה/אחר- פעם אחת מכספנו שלנו ובשאר הפעמים מכסף שביה"ס חילק לנו (הספיק לארוחת וופר אחת למשל...משהו כזה, מספיק לאדם נורמלי). תביאי מנות חמות! באוטובוס קיבלנו צהריים ארוזה- שני משולשים עם לחם מזעזע וביצה מגעילה או שוקולד שמנסה להיות נוטלה אבל יצא לו "השחר"- ובקיצור- רק מנה חמה. עוד משהו ששכחתי ואת רוצה/צריכה לדעת?

trigotrigo

New member
אוי אני זוכר את זה...

כולם לבשו שלוש שכבות.. ואצלנו מי שלא אכל כשר לא אכל עוף וצ'יפס.. היו דווקא דברים אחרים, שלא תמיד נראו כמו עוף או בקר, אם אתם מבינים למה אני מתכוון... ודווקא אני, שהיית יהיחיד שאכל גם כשר וגם צמחוני, היה ל יהאוכל הכי טעים בסופו של דבר.. פתיתים, פסטה, אפונה, מנות חמות (טוב, מ"ח היו לכולם אחרי הכל) ועוד פה ושם.. ויכולתי גם לסמוך על המקור שהאוכל הגיע ממנו.. במקום לסמן אותו כעב"מ

Gal isr

New member
זה היה נוראי פשוט

בהתחלה צחקנו על האוכל, על זה שאני משתקף בשכבת שומן שעל הצ'יפס וכו'. בשבת היינו במסעדת זמרים מזמרים בווארשה, וגם שם (המקום הכי לא צפוי) קיבלנו עוף וצ'יפס

למעלה