היי חדש כאן..

חרשני

New member
היי חדש כאן..

גם אני מאזין קבוע של גלגלצ ושל גלי צה"ל... יצא לי לא מזמן להאזין לסופשבוע רגוע לפנות בוקר ואלכסנדרה לוקאש שידרה, ויחסית לפז"ם שלה ולנסיון היא ממש טובה. יש לה קול טוב, היא קלילה (נו טוב לא כמו הדרי)... אבל עדיין. התרשמתי גם מאוד מערן אביגל. היחידה שאכזבה אותי היא יעל כהן. היא מאוד שוקיסטית ואיטית בחשיבה. מה אתם חושבים על הקריינים שסיימו את הקדצ של 2006?

limors2

Active member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

ואין לי שמץ של מושג על מי אתה מדבר....
אני שומעת רק גלגלצ, לא גלי צהל.ואם האנשים שהזכרת משדרים בגלגלצ, כנראה שהם בשעות שלא יוצא לי לשמוע... הסופ"ש

הם התגייסו ביולי 05 {אלא שציינת}

ויש קד''צניקים שהתגייסו לאשכול דוברות ומידע ב20/07/06. ככה שצעירים הם לא ממש..חח {הבנים עשו שליש משירותם והבנות חצי..^} והשדרנים אחלה..לא רוצה להתחיל לבקר אותם.
וברוך הבא

חרשני

New member
עדיין

אפשר להבין לפי איכות השידור שלהם שאין להם הרבה ניסיון. דרך אגב מגלגלצ אני הכי אוהב את הדר מרקס, היא ממש משעשעת ואינטליגנטית. הקול שלה מאוד סקסי... והיא עושה הרבה מעבר לשדרן טיפוסי. היא אומרת מה שבא לה, היא חדה( חושב על לאה וכו'...) בקיצור, הדר אם את רואה אז תעשי לי סודה!.

מעניין אותי

על מה אתה מבסס את דברייך? לי אישית כמעט לא יצא לשמוע את החדשים בשומקום וחבל. מתי שמעת אותם? ואיך אתה כבר יכול לקבוע אם מישהו הוא איטי בחשיבה? מה כבר יצא להם לשדר? מוזיקה? ממה שיצא לי לשמוע דווקא יעל כהן נשמעה חמודה וגם רחל גולדברג. הגיוני שהם יהיו שוקיסטיים, הם לא עשו כלום עד עכשיו.

הם דווקא עשו {קצת} ובלי קרדיט

היו לילות לפני חג השבועות {בהם הייתה התוכנית הראשונה שלהם} שבהם הם ניגנו את המוזיקה , אבל בלי קרדיט. וכל החמישה {מיכאל נירגד גיא,ערן אביגל,רחל גולדברג,יעל כהן ואלכסנדרה לוקאש} נשמעים טוב ומקווה להאזין לתוכניות לא רק של הגשת מוזיקה.

חרשני

New member
אולי נסחפתי...

מה שניסיתי לומר זה שאלכסנדרה וערן הם הטובים מבין החבורה.. אבל שיהיה מלא הצלחה לכולם...

כן, קצת נסחפת

כדאי שתברור מילים כאלה, במיוחד אם הן לא מבוססות. אבל באמת מעניין אותי, מתי שמעת אותם משדרים? כמעט ולא יוצא לי לשמוע מהם.. תוכל לנקוב בשעות ששמעת את אלכסנדרה, יעל וערן?

limors2

Active member
רגע, על מה אתם מדברים?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

שדרני גלגלצ? כי אני בטוחה שהייתי לפחות שומעת על השדרנים האלה..... גל"צ או גלגלצ?

חרשני

New member
לשאלתך חמוצה

"הצעירים" משדרים בעיקר בלילה, וכך הם מתאמנים יותר טוב. גם למקרה שיש תקלות אז זה לא כל כך מפריע כיוון שאין הרבה מאזינים בלילה. אלכסנדרה משדרת את סופשבוע רגוע בגלגלצ- פעמיים כבר נתקלתי בה משדרת בלילה שבין שישי לשבת, בין 2 בלילה ל 5 לפנות בוקר, ויש לה גם עכשיו את יוצאים קבוע בשבת (מחליפה את תמר נדב). יעל מקריינת את החדשות בלילה החל מהשעה 1 , וגם היא עושה סופשבוע רגוע. לגבי ערן אביגל אני יודע שיש לו תוכנית בימי שישי בצהריים. חוץ מזה יש להם כל מיני תוכניות בגלי צהל שבהן הם לא מרבים לדבר ורק מכניסים דיסק ומוצאים דיסק. בסופש האחרון ממש טחנו את אלכסנדרה- לא מספיק שהיא עשתה סופשבוע רגוע בגלגצ בין 2 ל 5 לפנות בוקר, יום למחרת היא שוב הייתה באולפן גלי צהל בין 2 ל 8 בערב וזה די נשמע מייבש. סך הכל מדובר בעבודה מאוד קשה, עם שעות לא נוחות (במיוחד כשאתה נחשב צעיר יחסית...)

limors2

Active member
חמוצה?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

אז לכן לא יצא לי לשמוע אותם... תודה על ההבהרה!

טעות חמורה בידך

אלכסנדרה שידרה בלילה בין שישי לשבת פעם אחת בלבד. עד עכשיו היתה זו הרצועה של תמר נדב, וכעת משדר בה שדרן אחר כל שבוע עד לקבלת רצועות קבועות. יוצאים קבוע היא התוכנית של יעל כהן ומיכאל נירגד גיא (איך הגעת למסקנה שזו אלכסנדרה? יכול להיות ששמעת את יעל ביום שישי, התלהבת, וחשבת שזו אלכסנדרה?). יעל אכן עושה חדשות (היחידה ממחזורה עד כה), ומשדרת בסופשבוע רגוע בגלגלצ גם כן. לערן אביגל בשום פנים ואופן אין תוכנית ביום שישי אחה"צ (יכול להיות שתהיה, אני מקווה בשבילו), באופן חד פעמי השבוע הוא שידר את התוכנית "קלאסי בכיף", תוכניתו של יעקב מישורי שנמצא בחו"ל. ולגביי ה"טחינה" לדבריך- זהו מצב רגיל לחלוטין. כל קריין בגלי צהל עובר זאת באיזשהו שלב ולא רק אלכסנדרה נטחנה בסוף השבוע הזה אלא כל הקריינים שעושים משהו מעבר למשמרות בתחנה (עיין ערך חדשות, סופשבוע רגוע, וכו'). המקורות שלך לגביי הנעשה בתחנה הצבאית לא מהימנים. הייתי בודק אותם במקומך, ולא מפזר מחמאות לאנשים שלא מגיע להם, ומאידך- לא אומר דברים כה חסרי טעם ופוגעים על אנשים שכן מגיעות להם מחמאות.

ולגבי תכניות אישיות בגלצ...

לכל הקריינים החדשים יש תכניות אישיות (יוצאים קבוע, גל עברי ירוק, בוקר טוב צהל וכו), שהן מעבר לשידור מוזיקה. לכולם.

tkuihehr

New member
והן מצויינות

לא ממש יצא לי לחקור את המנחים ולאהוב אופי או קול של שדרן מסויים, אבל את התוכניות אני אוהב...

tkuihehr

New member
אה, וברוך הבא

אני גם עדיין חדש, עוד לא הצטרפתי רשמית, רק הודעות פה ושם |
|

למעלה