היי.. חדש פה אני דולב, נעים להכיר רציתי לדעת מתי ההופעה הבאה של שייגעצ [שליטע]?
D dolevgo1 New member 15/3/06 #1 היי.. חדש פה ../images/Emo13.gif אני דולב, נעים להכיר רציתי לדעת מתי ההופעה הבאה של שייגעצ [שליטע]?
ג גוטשה New member 15/3/06 #3 שלום דולב! אתה יכול לבדוק בלוח ההופעות של הלהקה, בקישור הבא:http://sheygets.co.il/tour.html אני אביגיל, נעים מאוד.
שלום דולב! אתה יכול לבדוק בלוח ההופעות של הלהקה, בקישור הבא:http://sheygets.co.il/tour.html אני אביגיל, נעים מאוד.
O orpaz445 New member 17/3/06 #16 איך מזמינים כרטיסים להופעות בבוקר זה טלפון למופעים אני רוצה להיות שם
ג גוטשה New member 17/3/06 #18 הופעות של "הנוער ינהג אחרת" הן בד"כ בבתי ספר, כך שאני מאמינה שאין כרטיסים למכירה. אפשר לנסות להיכנס לבית הספר אם זה ממש דחוף.
הופעות של "הנוער ינהג אחרת" הן בד"כ בבתי ספר, כך שאני מאמינה שאין כרטיסים למכירה. אפשר לנסות להיכנס לבית הספר אם זה ממש דחוף.
O orpaz445 New member 19/3/06 #29 הם הופיעו טצלנו בבצ'פר בנוער ינהג אחרת מסכן יובל לא עזבתי לו תיד שעה
ו וואחאד ראש New member 15/3/06 #4 ברוך הבא מר בחור../images/Emo13.gif בעקרון יש להם הופעה ב27.3 בבארבי עם עוד כמה להקות....זה מה שאני יודע....
ברוך הבא מר בחור../images/Emo13.gif בעקרון יש להם הופעה ב27.3 בבארבי עם עוד כמה להקות....זה מה שאני יודע....
מ מכשפהקטנהזונה New member 17/3/06 #17 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif וואלה?../images/Emo12.gif ואני הייתי בטוחה שאת זוהר
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif וואלה?../images/Emo12.gif ואני הייתי בטוחה שאת זוהר
פ פרקשון New member 17/3/06 #9 תברח!!!! סתם! שלום פה זה פורום שייגעצ אבל אף פעם לא תשמע מישהו מדבר פה על שייגעצ, אלא אם כן יש לו משהו שלילי להגיד אני עידן תתנהג יפה!
תברח!!!! סתם! שלום פה זה פורום שייגעצ אבל אף פעם לא תשמע מישהו מדבר פה על שייגעצ, אלא אם כן יש לו משהו שלילי להגיד אני עידן תתנהג יפה!
ד דניאלסתיו New member 17/3/06 #10 אל תקשיב לו.. אנחנו מאוד אוהבים את שייגעצ ואנחנו אנשים מאוד נורמאלים. אתה לא תמצא יותר נורמאלים, אני יכולה לחתום לך.
אל תקשיב לו.. אנחנו מאוד אוהבים את שייגעצ ואנחנו אנשים מאוד נורמאלים. אתה לא תמצא יותר נורמאלים, אני יכולה לחתום לך.