היי חדש פה

Joe Louis

New member
היי חדש פה

ולמעשה גם חדש בתחום ה-mma וה-ufc.. התחלתי לראות לא מזמן באגו טוטאל קרבות ואהבתי.. אני לא מכיר כ"כ לוחמים אבל יצא לי לשמוע על כמה גדולים:צ'אק לידל,סילבה,קוטור,משפחת גרייסי וקרוקופ וצ'וי הענק שזכורים לי מזירות ה-k1 והקיקבוקס.. והתמזל מזלי לראות קרב שאנשים חיכו לו שנים איך שנכנסתי לעניין הקרב בין צ'אק לידי לסילבה.. אשמח אם תכניסו אותי יותר לעניינים,מי האלופים,מי נגד מי,מה קורה עכשיו ומה צפוי לקרות בעתיד.. תודה

ברוך הבא לעולם ה-MMA.

לא יהיה לך קשה ולהתעדכן בפורום מאחר והחדשות זורמות כאן בקצב מהיר מאוד. ראוי להגיד ששכחת דבר חשוב כפרות - איך קוראים לך?!

favor

New member
ברוך הבא!

אתה מוזמן לדפדף בדפי הפורום הלא רבים של הפורום הצעיר כדיי להיות מעודכן. בלי קשר תמיד תוכל לשאול כל שאלה שתירצה ותקבל תשובה. תהנה

talhorm

New member
ברוך הבא!

העתיד זה UFC82 בתחילת חודש הבא עם עוד מגה פייט במשקל בינוני, בין האלוף של PRIDE דן הנדרסון לאלוף של הUFC אנדרסון סילבה, יהיה מעניין

Joe Louis

New member
תודה..

ואנדרסון סילבה זה אותו סילבה שהיה נגד צ'אק לידל?(כי הבנתי שיש שניים שקוראים להם סילבה)

favor

New member
לא..

ואנדרליי סילבה הוא האיש שנלחם בלידל. אנדרסון סילבה הוא אלוף במשקל המידלווייט. יש הרבה סילבה, השם הכי נפוץ ב-MMA.

Joe Louis

New member
אוקיי,

יש לי שאלה בקשר לכפפה שאיתם הם נלחמים(אם אפשר לקרוא לזה כפפה) עד כמה המכות בכפפה קרובות למכות בידיים חשופות מבחינת הנזק שהם עושות בפגיעה? תודה

רחוקות מאוד מהמציאות!

הכפפה לא רחוקה מכפפת איגרוף מבחינת ריפוד, הסיבה שהמציאו את הכפפה הזאת במקום כפפת איגרוף היא בשביל הגראפלרים (מתאבקים למיניהם) שיוכלו לאחוז את היריב עם הכף יד. בהתחלת הUFC לא היו כפפות כלל ולוחמים היו שוברים ידים בקלות (הגולגולת הרבה יותר חזקה מעצמות כף היד) והם היו מאוד מוגבלים מבחינת עוצמת המכה, לעומתם הגראפלרים שיכלו לבצע תרגילים בצורה נוחה כדוגמת מטלאו (חניקה אחורית). היום הלוחמים מקבעים את כף ידם ממש כמו מתאגרפים ועוד מוסיפים לזה את הכפפה כך שהם יכולים להכות בכל הכח ללא חשש... לעומתם הגראפלרים קיבלו "תיק" עם הכפפות האילו... עכשיו הרבה יותר קשה להם לבצע תרגילים מסויימים וכשלוחם נלחץ בקרקע ומחבק את הידיים שלהם הרבה יותר קשה להם לשחרר את הידיים בגלל הכפפות. לסיכום: הכפפות מגנות על הידיים של הלוחמים ולא על הפרצוף של הלוחמים ומאפשרים לשלוח מכה במלא העוצמה.

Joe Louis

New member
אי אפשר לשלוח מכה בכל העוצמה

גם בלי כפפה? כל עוד מדייקים ונותנים לאזור הלסת והאף ולא לאזור המצח והראש לא ייגרם נזק לתוקף..אני טועה? ואשמח אם תעלה קרבות שהיו בלי כפפות תודה

למעלה