היי חדש פה...

loogi 24

New member
היי חדש פה...

לא יודע איך להתחיל...
אני בן 33 עוד מעט הייתה לי עבודה ודירה ששכרתי ובהחלטה אחת של ייאוש קיפלתי את עצמי חזרה לבית של ההורים
והתפטרתי.הרגשתי שנמאס לי להתמודד ושאני לא יכול לעמוד מול השיגרה השוחקת של עבודה בקניון במכירות.
אני כמעט חודש בבית לא עושה עם עצמי כלום מנסה לקחת סרוקסט שלא עושה כלום בקושי יש חבר או שניים
שמידי פעם מתקשרים וגם אז לא תמיד יש לי כוח לענות.אין ספק שזה לא הגילגול שלי...אני לא מצליח לעשות
שום דבר כמו שצריך...עובד ומתפטר כל הזמן,לא מצליח להיות עקבי בכלום,שלא לדבר על כך שלא הייתה לי מעולם
בת זוג שזה מייאש כשלעצמו...

מה אומר ומה אגיד,החיים שלי כרגע ממש בזבל אני מבזבז אותם לטובת ישיבה ממושכת מול המחשב ובהייה בחלל
אין לי כוח לחפש שוב עבודה
לא יודע מה יהיה כבר...
אוף

היי loogi

נשמע שאתה בצומת דרכים. מבולבל ולא יודע לאיזה דרך לפנות. אני חושבת שאתה צריך הכוונה מאיש מקצוע שייעץ לך גם לגבי הכוונה תעסוקתית, זוגית וכן להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך ולהגיד לו מה אתה מרגיש בנוגע לסרוקסט כדי שישקול איתך אלטרנטיבות טיפוליות.

אתה הולך לטיפול פסיכולוגי כלשהו?

loogi 24

New member
היי נסחפת

תודה על התגובה קודם כל...
אני כרגע לא במסגרת טיפולית הייתי עד לא מזמן בטיפול שיחות אצל פסיכולוגית אבל מאחר ואני כבר לא עובד קשה לי לעמוד בעלות
הטיפול.אני חושב לפנות לבריאות הנפש במקום מגוריי כדי לנסות להחליף את התרופה ואולי גם לחזור לשיחות.

חג שמח

בהחלט.

אתה יכול לקבל טיפול פסיכולוגי חינם ממרפאה לבריאות הנפש באיזור מגוריך. תגיד לפסיכיאטר\ית המטפלת בך שאתה מעוניין בטיפול ותתייעץ איתה גם בנוגע לתרופה.
כמו כן אתה יכול לקבל טיפול פסיכולוגי מסובסד במסגרת קופת החולים.

אני לא יודעת אם אתה מוכר בביטוח לאומי ומקבל קצבה, אבל אם יש לך סל שיקום מגיע לך גם שיקום והכוונה תעסוקתית.

חג שמח ורגוע.

למעלה