היי! חדש

CoolBoy16

New member
היי! חדש../images/Emo13.gif

היה פעם פורום לסליידרס אז ממש אדיר שהחזירו אותו...זה פשוט הסדרה שהכי אהבתי אי פעם..ראיתי כל פרק איזה 5 פעמים חח אני יכול לצטט את כל הסדרה נראה לי...אני מדי פעם רואה עכשיו בAXN בכל מקרה קראתי פה קצת ורציתי להגיד כמה דברים... דבר ראשון אני נאלץ לא להסכים עם כל מי שחושב שהסדרה הדרדרה...לפי דעתי מגי היתה הדמות הכי טובה ואישית הכי אהבתי את העונה ה4...למרות שכל העונות היו טובות כל עונה היתה קצת שונה וחוצמזה רציתי להגיד קודם כל תודה לגלבטרון על כל המידע שהבאת...לא ידעתי את הרוב (כמה עלילות היו יכולות להיות
) והיה מעניין
אבל בקשר לפרופסור והכפיל- התיאוריה נחמדה אבל אני חושב שלא צריך להתעסק בזה יותר מדי...כי פשוט אין לי שום ספק שהכוונה היתה שהפרופסור האמיתי גלש- מהסיבה שלא חזרו להתעסק בזה...האלוהים אדירים בסוף הפרק היה כדי להשאיר אותנו קצת באוויר ושנחשוב על האפשרות..אבל זהו... גם אני מסכים עם מי שכתב שהוא בטח לא האמין למראה המערבולת וסתם עוד משהו ששמתי לב בקשר לתרגום של שם הסדרה בעברית...תמיד חשבתי שפיקששו בענק כי הדבר היחיד שהם לא עושים זה לגלוש בזמן...אבל אז הבנתי מה הכוונה- שהם גולשים בזמן..יעני לא מפספסים את המערבולת

גלבטרון

New member
../images/Emo58.gif ספויילר מעליי וכאן

ברוך הבא CoolBoy16. כפי שבוודאי קראת, אני בעצמי דיי חדש בפורום וכפי שנאמר לי אני אומר לך בבקשה שים לב כאשר אתה מדבר על משהו שעוד לא שודר יש לסמן את הכותרת ב-
ובנוגע לפרופסור, הסיבה שלא נגעו בזה היא שיוצר הסידרה, טרייסי טרום, עזב את הסידרה וכי ממשיכו לא אהב את כל מה שטרייסי תיכנן + ג'ון ריס דיוויס ששיחק את ארטורו פוטר מהסידרה וקשה להמשיך קו כזה של עלילה בלי השחקן שמשחק את הפרופסור.

CoolBoy16

New member
../images/Emo58.gif

כן אחרי זה הבנתי שצריך לסמן... וטוב אז לא יודע אבל קיבלתי את הרושם שזה היה האמיתי...ואם אני לא טועה אז הוא פוטר יחסית הרבה פרקים אחרי זה

למעלה